Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה כחולה.PNG

באמת שאין לי מזל, קודם בעל הבית ועכשיו זה.

זוג מתנדבים על בסיס קבוע חוסמים לי חניה, לפחות 3 פעמים בשבוע כל פעם למשך 3-5 שעות.

ממש מטרד לאזרח הפשוט, בפנייתי אל אחד מהם בשאלה אם אפשר לעמוד במקום אחר ולא לחסום לי הגישה לרכב-

"לך ותתעסק בעניינים שלך"

מח"ש מטפלים בזה או שיש שהם מתמחים רק ביחסי מרות?

מיותר לציין שיש צעקות, קללות ואפילו התחלות של מרדפים כמו בסרטים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מח"ש חוקר עבירות פליליות של שוטרים (ומתנדבים). אין פה עבירה פלילית!

תיגש לתחנת המשטרה בעירך ותבקש לשוחח עם קצין התנועה בתחנה, יחד עם הצילומים, ע"מ שינחה את המתנדבים לא להפריע יותר בכניסת רכבך לחניה.

פורסם

מה זאת אומרת? לא נותנים לך לצאת?

תצלם כל פעם שזה קורה. פעם אחר פעם אחר פעם. כשאתה צריך לצאת, תתקשר למשטרה, תגיד שיש רכב שחוסם חניה שלך. תן את מספר הרכב.

למחרת שוב.

ושוב.

ושוב.

כל פעם תתקשר למשטרה כשהרכב חוסם את החניה שלך.

אירוע נקודתי או שניים או אפילו חמישה זה סביר. אבל זה שהמתנדבים עושים את זה 3 פעמים בשבוע, כל שבוע, כל פעם לחמש שעות - מקטין את הסיכויים שמדובר בחסימה כשרה ויותר מכווין לניצול כוחם לרעה, וסביר שזו לא פעם ראשונה ששוטרים עושים זאת.

כמובן שמומלץ לתעד ולצלם כל הזמן. משם פנייה למח"ש/פייסבוק/עיתונות. אני לא הייתי אופטימי במקומך.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרעיון של מי שכתב מעליי יותר טוב משלי, לדעתי. הייתי הולך על זה. לך תדע, אולי יושב שם אדם נחמד אכפת לו מהציבור שהוא משרת בתפקידו.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

או שיושב שם מישהו שלא בא לו שהפרשה תתפוצץ מהפייסבוק / טוויטר / צינור לילה ויבואו אליו בטענות.

מתנדבים הם, ובכן מתנדבים, אחריות מוגבלת, אין קריירה לדאוג לה, לקצין האחראי עליהם יש אחריות גם עליהם וגם קריירה שהוא צריך לדאוג לה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

את הרכב שבתוך החצר אתה יכול לגרש. זו הסגת גבול ואין להם סמכות לעשות את זה.

פעם שוטר התחבא אצלי בחצר בעבודה כדי לתת דוחות. העפתי אותו לקיבינימט בלי התנגדות מצידו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברחוב שאני גר, לפחות פעם בשבוע יוצא לי לראות ניידת עומדת על המדרכה עם שני גלגלים באדום לבן ומחכה לתפוס נהגים בעבירות תנועה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כאמור, הניידת שבתוך החניה נמצאת בשטח פרטי, אבל זה לא אומר שהניידת השניה יכולה למנוע ממך על בסיס קבוע לעשות שימוש בשטח שלך.

תעד את כל המקרים, לצלם ולהקליט את תשובת השוטרים ולפנות ל:

1. מחלקת פניות הציבור של המשטרה.

2. לגשת פיזית למפקד משטרת התנועה המקומית (אם תפרט מקום אולי נוכל לעזור לך להבין איזה מרחב זה ואיפה הם יושבים)

3. נשמע שהמייל האדום של ווינט וחבריו ישמחו לסיפור כזה.

פורסם

אנחנו בעידן חדש. צריך להתרגל.

קח מצלמה וצלם את עצמך מבקש מהשוטרים להתפנות. כשהם מסרבים תתקשר ל100 ותבקש שישלחו ניידת כי חוסמים לך את החניה.

תסריט את הכל, תנסה לערב בזה קריינות הומוריסטית.

שלח לתוכניות כמו הצינור ולעמודי פייסבוק כמו סטטוסים מצייצים.

אני מאמין שזה יועיל יותר מאשר לפעול בצינורות המקובלים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לדעתי, שום דבר טוב לא יכול לצאת מדיאלוג עם השוטרים הללו, כל הכוח בידם, ובסמכותם לפחות לעכב את פותח-השירשור, בתחרות "למי-יש-יותר-גדול" אתה תפסיד.

יש לגשת, כמו שנאמר מעלי, לקצין האחראי על המתנדבים בתחנת השיטור המקומי.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

דיאלוג זה לא עימות.

הוא צריך דיאלוג כדי להראות שהוא ביקש מהם בצורה מנומסת לפנות את החניה הם ענו באגרסיביות. הוא לא צריך להגרר לויכוח.

פורסם

עם שוטרים אתה יודע איך אתה נכנס, לא איך אתה יוצא, קל וחומר עם תת-הסוג השכיח שנפוח מאגו ובגישת "אני ואפסי עוד".

גם אם אתה בסדר גמור, אני לא רואה סיבה להכניס את עצמך למצב כזה, לך תדע איזה שוטר לא קיבל בלילה ויתהפך עליך, ואז לך תוכיח שאין לך אחות.

פורסם (נערך)

"שלום, זה שטח פרטי, אתם לא יכולים לחנות כאן. יש לכם צו?"

כן, ככה בדיוק.

אין צו? זו הסגת גבול.

לא משנה אם מדובר במתנדבים, שוטרים בתפקיד, המזכ"ל או האפיפיור.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מכיר את המקום היטב , זה בראשון לציון .

זה אחת משלוש צמתים מאוד אהובות על המתנדבים בימי שישי . (יחד עם הצומת של קניון הזהב-אגאדיר , מוהליבר-תרמ"ב)

צילומים , סרטונים הקלטות ופנייה למשטרה.

בקשת את שמותיהם או פשוט קרא את תגי השם שלהם ופתח תלונה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...