Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לגבי בולטימור, אבל בפלורידה כשהמשפחה שלי שם (שחורים) קראה למשטרה השירות היה זריז ומצוין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי בכל פעם שהם חונים שם תדווח עליהם בוויז כדי שהנהגים ידעו שיש שם משטרה וכמות הדוחות שלהם תרד משמעותית.

אתה יכול גם ללכת צעד קדימה ולתלות שלט גדול במרפסת, זהירות משטרת תנועה עם חץ לכיוון הניידת.

פורסם

ואז יקבל דו"ח על הפרעה לשוטר בתפקיד...

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אני הייתי עושה דבר שמציק לשוטר וככה לא היה נמצא.

מגיע עם האוטו מבקש שיזיז אחרי 10 דקות שוב צריך לצאת עושה סיבוב בשכונה שוב חוזר עם האוטו.

וכל פעם מטריח אותו להזיז את הרכב.

הייתי מבזבז ככה שעה אבל אני בטוח שאחרי כמה ימים כאלה לא נראה אותו באופק באותה חניה.

טל.

פורסם
לא יודע לגבי בולטימור, אבל בפלורידה כשהמשפחה שלי שם (שחורים) קראה למשטרה השירות היה זריז ומצוין.

funes.jpg

המשפחה של nitch, למי שפספס. (מתוך הסרט הכי אנטי-גזעני שיש, ״רבי יעקב״).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תסתכל על הפרופיל שלי, נראה לך שצריך להסביר לי מאיזה סרט זה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ואז יקבל דו"ח על הפרעה לשוטר בתפקיד...

ברור, כי המשטרה מנטרת דיווחים לוויז ומוציאה צו כדי שוויז תספק לה מידע על מי דיווח מה כדי לתת לו דו״ח.

• תוכן חדש...