Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם שוטרים אתה יודע איך אתה נכנס, לא איך אתה יוצא, קל וחומר עם תת-הסוג השכיח שנפוח מאגו ובגישת "אני ואפסי עוד".

גם אם אתה בסדר גמור, אני לא רואה סיבה להכניס את עצמך למצב כזה, לך תדע איזה שוטר לא קיבל בלילה ויתהפך עליך, ואז לך תוכיח שאין לך אחות.

אתה מגזים. אף אחד לא מסיים במעצר על בקשה שקטה ומנומסת, קבלת סירוב ועזיבת המקום.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Be roo כנראה שאתה לא מכיר את השוטרים בארצנו...

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אפנה לקצין שאחראי עליהם, תודה.

הכי מצחיק זה שהנהגים מקללים והשוטרים מקללים אותם חזרה אפילו יותר גרוע. ממש מבדר.

תכלס, מה עושים במקרה ושוטר אומר שנגעת בטלפון ובאמת באמת לא נגעת?

פורסם

אם באמת באמת לא נגעת אתה בבעיה, אבל אם באמת באמת באמת לא נגעת אז צריך עו"ד.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תכלס, מה עושים במקרה ושוטר אומר שנגעת בטלפון ובאמת באמת לא נגעת?

מתקינים מראש מצלמה שמצלמת גם את פנים הרכב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא, יש לי מצלמה שמצלמת רק את החוץ, אבל אני גר במדינה בה נדיר מאוד שהמשטרה נטפלת לאזרחים. אם כבר יש מעט מדי אכיפה ובגלל זה אני צריך את המצלמה החיצונית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עצוב נורא, שהמשטרה שאמורה לשרת את האזרחים מתנהגת ככה. בגדול בישראל קיימת תחושה של משטרה שלא קיימת כשצריך אותה. לאחרונה יצא לי להכנס לסיטואציה שבה הייתי צריך להזמין משטרה פה בפלורידה והחוויה היתה מאוד מעניינת.

חייגתי וניתקתי כי חשתי שהמצב תחת שליטה. לא היה בכלל צליל חיוג אבל זה לא מנע מנציגה של המשטרה מייד להתקשר אלי חזרה. היא שאלה אם הכל בסדר והגבתי ש-כן, אמרה שהיא צריכה כמה פרטים ממני כדי לסגור את הפניה: כתובת שאני נמצא בה והשם המלא שלי. תוך חמש דק׳ הגיעו 2 ניידות למקום הפרידו ביני ובין הבן אדם שרציתי להזמין בגללו משטרה והתחילו לחקור את העניין.

המשטרה פה קשוחה אך קשובה לאזרח, והשירות שלהם היה מעל ומעבר בסופו של דבר. חבל שבישראל לא מלמדים את השוטרים באקדמיה שהם נותני שירות לאזרח ולא שהאזרח נותן להם שירות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני הייתי לוקח את התיעוד היומיומי הזה ופשוט תובע את המתנדב באזרחי.

אמנם זה תהליך ארוך אך תהיה לו תמורה ופיצוי והוא ילמד לקח להרבה זמן

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם באמת באמת לא נגעת אתה בבעיה, אבל אם באמת באמת באמת לא נגעת אז צריך עו"ד.
כנראה שגם זה לא יעזור.

https://www.kan.org.il/Podcast/item.aspx?pid=11818

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא מח''ש אלא מחלקה לתלונות הציבור.

אם זה ל 3-5 שעות על בסיס קבוע זה כנראה לא עניין משטרתי אלא ניצול של הניידת לצרכים משונים כלשהם ואם אמרת שמדובר במתנדבים אז יש מצב גדול שאין להם מחוייבות כמו שיש לשוטרים לזמן עבודה.

למתנדבים יש את האחראי עליהם שהוא נגד ומעליו יש גם קצין מתנדבים.

באיזה מקום מדובר?

תמצא את השלוחה המתאימה ובהצלחה: https://www.gov.il/he/Departments/Guides/police_public_complaints_unit?chapterIndex=7

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
חבל שבישראל לא מלמדים את השוטרים באקדמיה שהם נותני שירות לאזרח ולא שהאזרח נותן להם שירות.

שים לב שבארה"ב ההגדרה של שוטר היא Civil Servant כלומר משרת ציבור, הוא משרת את הציבור.

בישראל הוא עובד מדינה, כלומר עובד אצל המדינה.

הבדל תפיסתי עקרוני לחלוטין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קאררה,

אתה אדם לבן שגר באיזור טוב.

אדם שחור בבולטימור, כנראה יגיד דברים אחרים על המשטרה, גם אם הוא אדם נורמטיבי ושומר חוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...