Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב משפחתי ממוצע מקבל הנחה של סביבות 15 אלף ש"ח ממחירו הרשמי. שלא לדבר על גיפונים ורכבי יוקרה.

עם הנחות כאלה יש סלט של אותם רכבים עם הבדל של יד בבעלות.

למה לי כקונה של רכב יד 2 לשלם את ההפרש שיהיה במחיר לעומת הרכב מהיבואן? אני לא מדבר על דגמים מאובזרים שאין ב0 קמ.

כרגע אני מחפש איוניק. ההפרשים נעים בין 8 ל15 אלף בין רכבים פרטיים ל0 ק"מ.

ברגע שהרכבים יתיישנו ההפרש יקטן ועדיין לדעתי רוכש רכב מהיבואן ירוויח בעיקר בפיצוי מהביטוח והאם יש לו רכב מאובזר.

עוד כמה שנים המחירונים ישתוו?

פורסם (נערך)

לא. ההבדל הוא אמנם פסיכולוגי בלבד אבל גם מי שיקנה ממך עוד 3 שנים (נניח) יראה מי היתה יד0 ולכן ידרוש שההנחה תתגלגל אליו וכן הלאה.

גם חברות הביטוח , (פיצוי גניבה) עושות את אותו תהליך.

בעוד 7+ שנים ממילא האוטו לא שווה הרבה ואז אולי שווי שוק יהיה זהה לרכב זקן אחר שנקנה במקור ישירות מהיבואן. המחירון לא מעניין אף אחד בטווח ארוך שכזה.

ההשפעה על השווי מגיעה מכיוון אחר : כשיש הרבה היצע של רכבי 0 קמ על הכביש זה לוחץ את כל הדגם למטה כי יש הרבה מבחר ביד2 ומעט קונים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
רכב משפחתי ממוצע מקבל הנחה של סביבות 15 אלף ש"ח ממחירו הרשמי. שלא לדבר על גיפונים ורכבי יוקרה.

על מיני קופר שלי בקושי קיבלתי 5000 ש"ח הנחה, אחרי פרוטקציה ולחץ.

על וולוו XC40 (נגיד שזה רכב אולי לא יוקרה, אבל קצת מעבר), קיבלתי אולי 15,000 ש"ח הנחה, אבל רק אחרי הוספה למפרט של הזעקה, צבע מטאלי, ואביזרי בטיחות.

רכב שלי הם רכבים שמורים מאוד.

המיני קופר אחרי 5 שנים עברה 26,000 ק"מ בלבד ללא אף תאונה טפו טפו אפילו לא שריטה בחניון.

האם אתה חושב שאני אבקש מחיר מחירון? :roll:

על XC40 שמתי כ-60K על אביזרי בטיחות, שדרוג סאונד, קיט אגזוזים, ג'אנטים וצבע.

האם אני אמכור במחיר מחירון?:roll:

לא מתאים לך, אל תקנה

פורסם

לא ברור ההקשר של מה שרשמת.

עשית קסטומיזציה מלאה למכוניות שקנית, התגובה שציטטת מתייחסת למכוניות במפרט בסיסי.

לגבי כמה שתקבל כשתרצה למכור - אתה יכול לבקש כמה שבא לך, הקונה יציע כמה שמתאים לו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בגלל קיום האופציה של 0 קילומטרים מליסינג, חלק מהיבואנים הפכו להיות יותר גמישים במחיר בסוכנויות.

לכן את ההנחה של 0 קילומטרים צריך להשוות לא למחיר הרשמי אלא למחיר שניתן לקבל בפועל אצל היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה פחות או יותר כמו המחיר המבוקש ביד 2 מול היכולת של כל אחד מאיתנו בניהול משא ומתן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא. ההבדל הוא אמנם פסיכולוגי בלבד אבל גם מי שיקנה ממך עוד 3 שנים (נניח) יראה מי היתה יד0 ולכן ידרוש שההנחה תתגלגל אליו וכן הלאה.

גם חברות הביטוח , (פיצוי גניבה) עושות את אותו תהליך.

בעוד 7+ שנים ממילא האוטו לא שווה הרבה ואז אולי שווי שוק יהיה זהה לרכב זקן אחר שנקנה במקור ישירות מהיבואן. המחירון לא מעניין אף אחד בטווח ארוך שכזה.

ההשפעה על השווי מגיעה מכיוון אחר : כשיש הרבה היצע של רכבי 0 קמ על הכביש זה לוחץ את כל הדגם למטה כי יש הרבה מבחר ביד2 ומעט קונים.

ומה יהיה עוד 4 שנים כשהשווי עדיין גבוה יחסית?

אחד רוצה 70 השני רוצה 77,למה לשלם עוד 10 אחוז על יד?

פורסם

על וולוו XC40 (נגיד שזה רכב אולי לא יוקרה, אבל קצת מעבר), קיבלתי אולי 15,000 ש"ח הנחה, אבל רק אחרי הוספה למפרט של הזעקה, צבע מטאלי, ואביזרי בטיחות.

המיני קופר אחרי 5 שנים עברה 26,000 ק"מ בלבד ללא אף תאונה טפו טפו אפילו לא שריטה בחניון.

לא מתאים לך, אל תקנה

אתה לא באמת משווה רכב משפחתי הכי נמכר בארץ לרכבי נישה שבקושי יש אותם על הכביש.

פורסם (נערך)

עוד 4 שנים : הקונה יחליט אם מתאים לו יד פחות בתוספת מחיר. יש עוד כמה תורמי ערך לפני היד... וממילא זה ברובו שוק של קונים (בעיקר ברכב עממי).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא מתאים לך, אל תקנה

אין קשר לגבי רכבים המוניים לרכבים שלך כפי שכבר אמרו אבל למרות זאת שהרכבים שלך נדירים, לדעתי יהיה לך קשה למכור בהרבה מעל המחירון. לא יודע אם ניסית למכור רכב משופר או שמור בצורה קיצונית, אבל כמעט תמיד הקונה מערך פחות את ההשקעה. יש הרבה אנשים שמערכים את הרכב שלהם בהרבה יותר ממה שהשוק חושב וכראייה לך ניתן לראות מדי פעם בלוחות וגם בלוח של הפורום אנשים התחילו את המכירה עם זה שהקונה צריך לעבור וועדת קבלה ולבסוף 734 הודעות הקפצה מאוחר יותר המוכר מתחנן שמישהו יתקשר בכלל.

פורסם

הכל תלוי בהיצע שיש בנקודת הזמן שאתה מוכר.

מכאני אין הרבה הבדל בין 25 ל50 אלף ק"מ, הרכב עדיין חדש.

אם אתה תבקש על רכב ללא שריטות 10% (נניח המיני שלך שווה 80K) יותר מרכב מקביל בלי תאונות אבל פחות שמור צריך ליפול על קונה שהנושא הקוסמטי מאוד חשוב לו ואין הרבה אנשים כאלה.

פורסם

לא מתאים לך, אל תקנה

עושים ים של שכל הטיעונים שלך, הן הקילומטראז' הנמוך הן האופן בו אתה שומר על המכוניות שלך, הן תוספת האיבזור, כל אלו בהחלט מרשימים. כל שנותר הוא למצוא את הקונה שישתכנע להחזיר לך על כל הטוב שאתה עושה בתשלום אקסטרה מעל המחירון שתתאים לציפיותיך והכל מסתדר. ואם לא תמצא קונה כזה, תמיד תוכל להשתמש בהגיון שהצבת במשפט הסיום, לא מתאים לי, לא מוכר, קליל.

פורסם

ה-0 ק"מ פוגע בעיקר ברכבים בני שנה.

נניח קנית רכב חדש שמוצע ב-0 ק"מ.

אבל קנית אותו מהייבואן במחיר מלא.

אם תחליט למכור אותו אחרי שנה תצטרך להוריד למחיר עוד יותר נמוך מהליסינג 0 ק"מ, כי למה לי לקנות רכב משומש שבאותו מחיר אני משיג רכב שהוא גם יד שנייה אבל עם 0 ק"מ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...