Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש על מכסה המנוע שלי (רכב בצבע כסוף)הרבה נקודות קטנות בגוון צהבהב שלא יורדות בשטיפה.

להערכתי מדובר בשאריות מעץ שנמצא לא רחוק מהמקום שאני חונה בו.

בגירוד עקשן מעבר לרגיל בעזרת האצבע (וקצת עם הציפורן) הן יורדות , אבל יש ככ הרבה מהן שזו לא שיטה ( ובמיוחד שלא עם הציפורן שרק פוגעת בצבע).

אני די בטוח שבעזרת פוליש הן ירדו ,אבל לא בא לי להוציא כסף על פוליש ובכלל אני דוגל ב DIY

בקיצור , איך אני מוריד אותן ? יש תכשיר לזה ?

פורסם

אהלן.

פוליש זו לא הפרוצדורה הנכונה למקרה הזה. אתה צריך מה שנקרא "פלסטלינה". פלסטלינה זה פשוט חומר שנראה ומרגיש כמו חתיכת פלסטלינה, מסככים את פח הרכב, אפשר עם הסבון שאיתו אתה שוטף את הרכב, בתנועות קדימה ואחורה מחליקים את הפלסטלינה על הפח והיא סופחת אליה את השאריות שנדבקו אליו. שים לב שהאזור שאתה עובד עליו חייב כל הזמן להיות עם סיכוך של מים וסבון ואין צורך ללחוץ חזק מדי על הפלסטלינה, לחץ מתון.

חפש באיביי או כל אתר אחר מה שנקרא Clay bar. יש גם Clay mit שזו כפפה שמתפקדת אותו הדבר כמו פלסטלינה.

פורסם

ולאחר מכן נדרשת פעולה נוספת לשכבת הגנה (ווקס לדוגמא) או שאפשר להסתפק בפלסטלינה ?

• תוכן חדש...