Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע אחרי שהחלפתי מסרק הגה משופץ. התקלה חזרה על עצמה. המכונאי החליף את ההגה, שם מסרק הגה גם משופץ ועוד פעם התקלה חזרה על עצמה. מה יכולה להיות הבעיה?

גם השני תקול? יש משהו שמקצר?

פורסם

ההגה קשה ונדלקה נורת EPS אדומה. אחרי שהחליפו בפעם הראשונה. באמצע הכביש (מזל שלא קרה בעיקול כביש והדרך היתה ריקה) ההגה נהיה קשה עוד פעם ולא הסתובב. אחרי כיבוי מנוע והנעה מחדש ההגה חזר לקדמותו

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה בכלל בחילזון ההגה..

תבקש שיעשה סריקה במכשיר יעודי לרכב הנ"ל

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

מה שלא יהיה, התיקון באחריות ותטרך לעמוד על שלך מול בעל הצקצוע לקבל רכב תקין או את כספך חזרה.

ההגה החשמלי ברכב הזה ידוע לשימצה עם בעיות כמו קופלונג , מנוע חשמלי שמתקלקל ובמספר מקרים מועט (בדור הראשון) של מקרים גם חופש במסרק ההגה שהיה נפוץ יותר דווקא בשנתונים המתקדמים יותר של הרכב הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נשמע שהבעיה בכלל בתיבת ההגה כלומר במנוע החשמלי שאם אינני טועה מגיע עם המוט עצמו. לא ברור לי למה הוחלף מסרק.

רוב הסיכויים שהבעיה בכלל בחילזון ההגה..

תבקש שיעשה סריקה במכשיר יעודי לרכב הנ"ל

אז יש מסרק הגה, מנוע חשמלי וחילזון.

כל אחד מהם יכול לגרום לבעיה ויכול להיות שהוחלף החלק הלא נכון

פורסם

לתופעה שאתה מתאר לא רואה סיבה שיהיה מדובר במסרק ולכן גם מסרק תקין שהוחלף בתקין לא סידר את הבעיה. גש למישהו מקצועי יותר שיחווה דעתו. מהיכן אתה?

פורסם

תקלה ידועה, חיישן esp שיושב על מוט ההגה. הבעיה שאי אפשר להשיג את החיישן בנפרד, צריך לקנות את כל מוט ההגה, תיקון מאוד יקר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
ההגה קשה ונדלקה נורת EPS אדומה. אחרי שהחליפו בפעם הראשונה. באמצע הכביש (מזל שלא קרה בעיקול כביש והדרך היתה ריקה) ההגה נהיה קשה עוד פעם ולא הסתובב. אחרי כיבוי מנוע והנעה מחדש ההגה חזר לקדמותו

אתה יודע להגיד איזה קוד תקלה מופיע כאשר הנורת EPS דולקת?

פורסם
תקלה ידועה, חיישן esp שיושב על מוט ההגה. הבעיה שאי אפשר להשיג את החיישן בנפרד, צריך לקנות את כל מוט ההגה, תיקון מאוד יקר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

כן. זה כל המכלול של תיבת ההגה החשמלי שבתוך הרכב

אתה יודע להגיד איזה קוד תקלה מופיע כאשר הנורת EPS דולקת?

לא יודע. בכל אופן ההגה מפורק אז אי אפשר לדעת

המכונאי הציע לשים אחד חדש ולא משופץ אבל אני מאוד סקפטי שזה יפתור את הבעיה. בטוח שמפספסים שם משהו. או שהשיפוץ לא טוב או החלק התקול האמיתי לא מוחלף. יכול להיות שאיזה צ'יפ (שקשור להגה) לא תקין במחשב הרכב שזה מה שמקפיץ שוב תקלה?

פורסם

כן. הגעתי למוסך כדי לראות על מה מדובר וכל החלק שנמצא מתחת להגה בתוך הרכב הוצא.

(האמת שהיה על מושב הנוסע חלק בצורת משושה, בערך, וששאלתי את המכונאי מה זה הוא אמר שזה לא קשור)

• תוכן חדש...