Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה: אני רוצה לעשות כמה דברים פשוטים יותר ופחות ברכב - לדוגמא לבטל אמבולייזר ואזעקה, לבטל כספת איתוראן, לתקן דליפה מעגן שמן מנוע וכו'.

עכשיו סה"כ פה ושם יש ידע ראשוני, יש כלים. מה שחסר זה:

1. דרך להרים את האוטו

2. מישהו בסביבה שייתן ייעוץ והכוונה בזמן העבודה לוודא שלא עושים טעות.

יש דבר כזה של מפגשים טכניים של חברי הפורום (או בכלל) שמאפשרים סביבה כזאת עבור אנשים המתעניינים ב- Do It Yourself?

פורסם

כן. בערך.

יש את הכנופיה, סוג של ספין אוף של הפורום. תחפש אותם בפייסבוק. או שהם יימצאו אותך...

Knufia.org

יש גם קורס בתשלום של סוויץ׳ בראש (גוגל איט), אני דיסקליים מראש שאני לא מכיר אישית ואין לי שום קשר לזה, אבל שמעתי פידבקים טובים.

חזיר דיזל

פורסם

פעם ההודעה שלך הייתה סוג של חלום, והתגובה הייתה צריכה להיות "הלוואי שהייתה"

אבל למזלנו הכנופיה הנגישו את זה, אתה יכול להצטרף לקבוצה "תשאל כנופצ'ון" בפייסבוק. בתור התחלה אני בטוח שהם ישמחו שתגיע לטיפולים כדי לעזור ולצפות, לאחר מכן במידה ותרצה סיוע בטיפול לרכב שלך תבקש בקבוצה ואני בטוח שהרבה חברים ישמחו לסייע.

Miata ND2

פורסם

ולא רק בפייסבוק...יש פה מספיק חברי פורום שיודעים דבר או שניים ובטוח חלקם גרים באיזורך...תגיד מראש מה אלה מתכנן לעשות וכבר יימצא מישהו אני מאמין שייקפוץ לעזור לך. וגם אם אין ברשותך את כל הכלים אםשר להשאיל לך זה לא בעיה.

• תוכן חדש...