Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לחיבור DVD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

LOL - אני עדיין זוכר את סוכריית ה-WHERTER'S הראשונה שלי...

(רגע , בעצם התבלבלתי) .

אני עדיין זוכר את הזחילה מתחת לשולחנות בחברה כדי לשרשר רשת מחשבים ממחשב למחשב עם מפצלי ה-T המגעילים האלה...

פורסם
LOL - אני עדיין זוכר את סוכריית ה-WHERTER'S הראשונה שלי...

(רגע , בעצם התבלבלתי) .

אני עדיין זוכר את הזחילה מתחת לשולחנות בחברה כדי לשרשר רשת מחשבים ממחשב למחשב עם מפצלי ה-T המגעילים האלה...

שלא לדבר על זה שתמיד חסר העומס 50 אוהם שצריך לשים בקצה בדיוק כשצריך אותו :wink:

אייל,מנהל רשת נובל בסביבת DOS או WIN 3.1 בדימוס

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמר, תודה על ההסבר הממצא...

לגבי ה-BNC, הבנתי שהוא מסוכך ומקצועי יותר...אך משום מה אני לא רואה אותו בכמויות בחנויות השונות.

ה-RCA שמחוברים אצלי למשל הם מעט שונים מהרגילים המוכרים.

הם עבים יותר, הפינים מוזהבים (מוליכות טובה יותר?) והבנתי שהם מסוככים היטב..

תודה

אמיר.

פורסם
שלא לדבר על זה שתמיד חסר העומס 50 אוהם שצריך לשים בקצה בדיוק כשצריך אותו
אם אתה רוצה, עוד יש לי ספיירים. :oops:
פורסם

אישפוז אייל ושמר -

אתם גורמים לי להרגיש ארכאי.

עדיין יש לי רשת BNC בבית.

אחלה דבר, אם אין לך שום דבר נגד תעבורה של 10 מגה בשניה וכרטיסי רשת משנת טרפפו שאף פעם לא מגיעים עם דריברים לווינדוס 2000.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמר תודה רבה!

כרגע הסברת את מרבית החומר לבגרות שלנו במע' אלקטרוניות, בפסקה ממצה.

המורה אצלנו לימד את זה במשך כחודשיים...:roll:

בכל מקרה.....

אתה מעביר שיעורי עזר כהכנה לבגרויות..?:wink:

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
שמר, תודה על ההסבר הממצא...

לגבי ה-BNC, הבנתי שהוא מסוכך ומקצועי יותר...אך משום מה אני לא רואה אותו בכמויות בחנויות השונות.

ה-RCA שמחוברים אצלי למשל הם מעט שונים מהרגילים המוכרים.

הם עבים יותר, הפינים מוזהבים (מוליכות טובה יותר?) והבנתי שהם מסוככים היטב..

תודה

אמיר.

ההבדל בין מחברי ה-RCA הוא בעיקר במחיר... המוזהבים מהווים כבל מצויין - ליצרן , שלוקח בערך פי 2 כסף.

ברצינות. RCA , ברמה העקרונית , הוא חרא קונקטור. גם אם תשים לו כבל מסוכך 4 פעמים. אולי יועיל קצת , אבל לא כמו קונקטור מסוג אחר. גם לגבי הכבלים ששמים יש הרבה תרגילים - כמו עטיפת פלסטיק עבה ומרשימה עם שלושה גידי סיכוך בפנים (פלסטיק זול בהרבה מנחושת).

אתה לא רואה BNC כי ,כמו שאמרתי - משתמשים בו באופן מקצועי בד"כ.

גש לחנות שעובדת עם ציוד מקצועי ותראה.

שמר תודה רבה!

כרגע הסברת את מרבית החומר לבגרות שלנו במע' אלקטרוניות, בפסקה ממצה.

המורה אצלנו לימד את זה במשך כחודשיים...:roll:

בכל מקרה.....

אתה מעביר שיעורי עזר כהכנה לבגרויות..?:wink:

בברכה,

שחף בן צבי.

שחף , תודה אבל תאמין לי שאתה לא רוצה ללמוד ממני לבגרות. כל מה שהיה מעבר לדיודה הוא בבחינת נעלם בשבילי.

טרנזיסטור הוא בבחינת נעלם (קופסה שחורה) עבורי.:?

פורסם
כל מה שהיה מעבר לדיודה הוא בבחינת נעלם בשבילי.

טרנזיסטור הוא בבחינת נעלם (קופסה שחורה) עבורי.:?

בדיוק, גם לי!:roll:

וזו הסיבה ששאלתי..

אבל לא נורא, זו בגרות סה"כ. לומדים יום-יומיים לפני כמה שעות ועוברים בהצלחה יתרה.

(רק חבל שהציון מעורב עם בחינת מעבדה - שלא משנה עד כמה אהיה טוב, אקבל ציון גרוע משום שמעורב בכך בוחן חיצוני, ואני ממש לא מסתדר טוב עם בוחנים חיצוניים - עד היום אני המום שהצלחתי לעבור את הטסט הראשון, אפילו בטסט הפנימי שקשקתי ופישלתי!)

ערב טוב,

שחף.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
אל תיגע בכבל - גם ככה המחברים שם נראים כמו מערכת חשמל של BX :?

ספר לי על זה

אתמול הייתי עם ידידה שלי בקניון גבעתיים ורציתי לראות מה מיוחד בממיר החדש של HOT כי דוד שלי רוצה לקנות LCD מסתבר שיש שם יציאה לסיב אופטי.

איך שאני מחזיר את הממיר למדף הSCART התנתק... כל הTV הושבתו שם אני והיא התחפפנו משם במהירות האור

OWNER OF:

VW PASSAT 2001 130HP LUXURY (FATHER)

VW GOLF 2005 102HP AUTO (MOTHER)

פורסם
בדיוק, גם לי!:roll:

וזו הסיבה ששאלתי..

אבל לא נורא, זו בגרות סה"כ. לומדים יום-יומיים לפני כמה שעות ועוברים בהצלחה יתרה.

(רק חבל שהציון מעורב עם בחינת מעבדה - שלא משנה עד כמה אהיה טוב, אקבל ציון גרוע משום שמעורב בכך בוחן חיצוני, ואני ממש לא מסתדר טוב עם בוחנים חיצוניים - עד היום אני המום שהצלחתי לעבור את הטסט הראשון, אפילו בטסט הפנימי שקשקתי ופישלתי!)

ערב טוב,

שחף.

תשתדל לשבת ליד חלון פתוח במקרה שאתה עומד לשרוף נגדים, כמו שקרה אצלי בזמנו :-P (אי שם בשנת 96)

אם יש לך מזל בהגרלות אתה תהיה בסדר , לי אין מזל, אז קיבלתי את הניסוי הכי קשה, כאשר כולם קיבלו לממש פילטרים (LPF , HPF שסה"כ בנויים מקבל ונגד)

גם היום באוניברסיטה המזל הנאחס ממשיך לרדוף אותי :-)

אישפוז אייל ושמר -

אתם גורמים לי להרגיש ארכאי.

עדיין יש לי רשת BNC בבית.

אחלה דבר, אם אין לך שום דבר נגד תעבורה של 10 מגה בשניה וכרטיסי רשת משנת טרפפו שאף פעם לא מגיעים עם דריברים לווינדוס 2000.

עוד כמה שנים תוכל למכור למוזיאון , תעשה מליונים.

דרך אגב, גם אצלי בבית יש מחשב עם כרטיס COMBO שיש לו יציאת BNC.

ודרך אגב שני, לכל אלו שהולכים לעבור לחיבור "מקצועי" שלBNC, החיבור למחשבים (ואנטנות RF) הוא RG58 עם עכבה של 50 אוהם, וזה של הטלויזיות הוא RG59 עם עכבה של 75 אוהם...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

RG לסוגיו מייצג את סוג הכבל , לא את החיבור.

אגב , הכבלים ברובם עברו היום ל-RG-6 . כבל RG-59 הוא די פאסה (מלבד בהשחלות בהן יש בעייה עם עובי הכבל הנוסף). העלות הנוספת השולית של הכבל מתקזזת בקלות בגלל תוספת הניחות של ה-59 .

פורסם
RG לסוגיו מייצג את סוג הכבל , לא את החיבור.

אגב , הכבלים ברובם עברו היום ל-RG-6 . כבל RG-59 הוא די פאסה (מלבד בהשחלות בהן יש בעייה עם עובי הכבל הנוסף). העלות הנוספת השולית של הכבל מתקזזת בקלות בגלל תוספת הניחות של ה-59 .

כבר 3 שנים לא הייתי במילואים :-D (אין כסף לשחקני רכש כמוני)

כנראה שדברים משתנים.

אבל עדיין אני עובד בבית עם כבל RG59 וקונקטורים RCA מוזהבים מהמילואים הקודמים, ורואים מצויין :-)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה מדבר על כבל ג'ינג'י (RG-59) רך.

אני מדבר על כבל RF ,עם סיכוך כפול (שערות + נייר כסף , בלי קונוטציות בבקשה) - הוא קשיח בהרבה.

• תוכן חדש...