Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לחיבור DVD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

RG-59 הוא כבל שחור, לא ג'ינג'י. כבל זול ופשוט, לתדרים נמוכים יחסית.

ולשמר - לא מזמן רכשתי כבל ג'ינג'י משו-משו, בעלות של 6 דולר למטר. לא כל הכבלים הג'ינג'ים פשוטים. זה בדיוק כמו להגיד שכל הרכבים היפניים אמינים :razz:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתם רוצים גם ללמד אותי לעשות ילדים ?

אני לא מדבר על כבל אודיו , ג'ינג'י או לא.

RG-59 מגיע לרוב במעטפת שחורה או לבנה.

כבל ג'ינג'י נקרא הכבל הגמיש לא יש שכבת סיכוך אחת דלילה , עשוייה חוטי נחושת דקים (על שם הצבע הג'ינג'י של הנחושת נקרא הכבל כך).כל אנטנות ה-TV של פעם , והכבלים הפשוטים המסופקים עם מכשירי הוידאו וכו' - כולם עשויים ג'ינג'י.

RG-59 בשימוש חברות הכבלים הוא עם סיכוך כפול - שערות פלדה + עטיפת נייר כסף.

כך הסיכוי לכניסת רעש לבן מהסביבה הוא קטן בהרבה מאשר עם כבל ג'ינג'י רגיל.

פורסם

בוא נחתום את חילוקי הדעות בכך שהג'ינג'י שאני מכיר, הוא כבל דק מאוד מאוד, עם סיכוך כפול ולפעמים משולש, והצבע הוא בגלל שהPVC שעוטף אותו הוא כתום . השיערות עצמן כסופות.

בכבל הזה משתמשים במערכי קליטה רגישים מאוד , בהם כל ניחות בכבל חשוב ,וכל הפרעה שהיא יכולה לפגום באות הנקלט.

כמובן שיש גם ג'ינג'י בעוד הרבה עוביים , גם בעובי של הRG וגם בעובי הרבה יותר עבה שמחבר למערכי שידור גדולים , לכן לדעתי הויכוח הוא עקר, כי באותו צבע קיימים הרבה סוגים. חלק איכותיים וחלק פחות.

אני הבנתי על איזה ג'ינג'י אתה מדבר....

כבל טלויזיה רגיל פשוט , עלוב , דק , לבן , שיש בתוכו שיערות נחושת מועטות וגיד מרכזי פריך...

:wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...