Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

עליתי על המדרכה עם סיאט איביזה 2013 בחוזקה ולכן יצא קול נפץ מאזור היציאה של החגורות ולכן החגורות נתפסו במקומן ונדלקה נורת כרית אוויר(לא יצא כריות אוויר)

מה ניתן לעשות?

פורסם

לגשת למוסך מורשה ולבקש הצעת מחיר לתיקון (תצטרך להחליף את מכלול הנעילה של שני החגורות בטיחות הקדמיות [זה חלק שיש בתוכו נפץ חד פעמי] ובחלק מהמקרים, אם לא בכולם, גם את מחשב כריות האויר).

תנחומיי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יכול להיות שמחיר התיקון יגיע לסכומים שיהיה כדאי להפעיל ביטוח בשל תאונה עצמית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם תבדוק כמה יעלה לתקן עצמאית ואז תחליט איך לפעול ( השתתפות עצמית + הפסד הנחה ל 3 השנים הבאות מול עלות התיקון ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מעדיף לא להפעיל ביטוח מכייון שהשתתפות עצמית גבוהה

כמה כבר יכול לעלות כיוון פרונט החלפת 2 מנגנוני חגורות בטיחות והחלפת מחשב כרית אוויר?

האם ניתן למכור למגרש את הרכב כמו שהוא?

פורסם

זה ממש לא יהיה זול, ואני חושב שאתה כן צריך להפעיל ביטוח, יש מצב שאפילו הרכב יורד מהכביש,

קרה לי מקרה דומה בעבר עם שברולט, ששם זה כלל גם החלפת קריות האוויר, אחרת לא יאשרו תיקון, זה עלה לי סביב ה30K, החליפו בעיקר קריות אוויר, חיישנים, מחשב וקצת תיקונים של נזק מתחתית הרכב.

• תוכן חדש...