Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לא צריך להמתין.

תשאיר מספר טלפון ומערכת תחזור אליך באופן אוטומטי.

עובד נהדר.

אבל צריך לדבר עם בני אדם... איכס... בוא נשלח פקס דרך "נתק" ולה לה לה עכשיו זה כבר לא באחריות שלי

בדיוק.

עם הנבלות האלה צריך להיות חכם ולא צודק. כל מיני גופים חסרי שיניים אולי יעזרו קצת אבל יעברו חודשים ואתם תשלמו כמו גדולים.

בנתיים, תפנו שעה מהחיים, אפשר לשים על רמקול ולהמשיך בשגרת יומנו, אין ממש ברירה.

מניסיון די טרי: שלחתי להוט (אולי גדולי המתחמקים) דרישה דרך נתק, עם האישור התקשרתי, חיכיתי דווקא לא הרבה זמן,

וידאתי עם הנציגה שאכן הגיע ובעיקר לא השארתי לה שום פתח חזרה ("סלקום כבר מותקן, הציוד שלכם מפורק").

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסהכ צריך לקרוא את החשבונית. אם שולחים מייל מקבלים אישור מיידי. אבל אנשים משום מה מעדיפים למסור פרטים אישיים לאתר שזה חלק מתנאי השימוש

מובהר בזאת כי האתר נתק רשאי להשתמש בכל מידע שסופק על ידך או נאסף בעת שימושך באתר לצרכים שיווקיים ו/או מסחריים, לצורך הקמת מועדון לקוחות וצרכנות.הנך מצהיר ומסכים כי המידע שהנך מעלה או מפרסם באתר אינו סודי ואתה נותן בזאת לאתר נתק הרשאה לאגור את המידע לצרכים מסחריים. ברור לך, כי שימוש במידע זה כולל איסופו לצרכים שיווקיים, לצורך הקמת מועדון לקוחות, ניתוח, פילוח, ושיווק ישיר. מידע לאיסוף ע"י נתק - לרבות אופן גלישתך באתר וחווית המשתמש.

אתר נתק שומר לעצמו את הזכות להעביר את המידע לצדדים שלישיים מסחריים.

הנך מאשר בזאת לנתק ו/או מי מטעמו לשלוח הצעות פרסומיות מסחריות בדוא"ל, בsms, בטלפון, ברשתות חברתיות, ובכל דרך המצויינת בסעיף 30א' לחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב – 1982 (להלן: "החוק").

https://www.netek.co.il/policy.php

Screenshot_20190516-105422~2.jpg

פורסם

צריך לחייב בחוק את כל החברות השונות שיתנו את האופציה

cancel membership דרך האתרים שלהם.

את הניתוקים שלנו תמיד עשיתי דרך חברה שונה שהצטרפנו אילה, ניוד קו או מעבר

ספק וכו' ולא היתה בעיה.

לא מזמן ניסיתי לבטל ביטוח תאונות אישיות והנציג-ים עשו לי את המוות

בשיכנועים ובעקשנות עד שמצאתי את עצמי באופן חריג מתעצבן וכועס בטלפון עליהם,

במהלך השיחה בא לי רעיון ואמרתי שאשמיע את השיחה הזו ברדיו (לא הוקלט חח) והנציג שלח לי

הודעת ביטול פוליסה לאלתר.

תחושה מאד לא נעימה שממש מחזקת את מה שכתבתי בשתי השורות למעלה.

פורסם

מתי תלמדו? כשמתנתקים מבטלים גם את ההרשאה לחיוב בכרטיס האשראי ואז אתם גורמים להם לרוץ אחריכם. "החיוב לא כובד" כן כי שלחתי התנתקות וקיבלתם.

אתם מעבירים ככה את חובת ההוכחה אליהם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

עצה גרועה מאד. יגררו אותך לבית המשפט ולהוצל"פ בגלל חוב של 100 ש"ח.

לי היה פלונטר עם 012 בגלל חוב של כ-5 ש"ח שגיליתי לגמרי במקרה לפני שהועבר לעורך דין. בקצרה - טלפון שעבר כמה ניודים וחזר לחברה המקורית, שבה 012 נרשמה כספק הבי"ל אי שם בתחילת שנות ה-2000. השתמשתי בו לשתי שיחות קצרות ב-2017, והם שלחו לי חשבון לכתובת הישנה, כמובן לא הגיע אלי. הדבר התברר כאשר נחסמה לי האפשרות לשיחות בינלאומיות, למזלי לפני שהחוב הועבר לגביה, ורק בזכות נציג שרות ערני של חברת הסלולר שקלט את מקור הבעיה, לאחר לפחות 20 שיחות ואי אילו שעות על הקו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צריך לחייב בחוק את כל החברות השונות שיתנו את האופציה

cancel membership דרך האתרים שלהם.

את הניתוקים שלנו תמיד עשיתי דרך חברה שונה שהצטרפנו אילה, ניוד קו או מעבר

ספק וכו' ולא היתה בעיה.

לא מזמן ניסיתי לבטל ביטוח תאונות אישיות והנציג-ים עשו לי את המוות

בשיכנועים ובעקשנות עד שמצאתי את עצמי באופן חריג מתעצבן וכועס בטלפון עליהם,

במהלך השיחה בא לי רעיון ואמרתי שאשמיע את השיחה הזו ברדיו (לא הוקלט חח) והנציג שלח לי

הודעת ביטול פוליסה לאלתר.

תחושה מאד לא נעימה שממש מחזקת את מה שכתבתי בשתי השורות למעלה.

החוק כבר קיים, החברות מבצעות אותו והמידע על ניתוק מופיע בהסכם התקשרות,באתר,בתוצאה ראשונה בגוגל ובכל חשבונית.

זה שאנשים מתעצלים לקרואה זה כבר משהו אחר...

פורסם
מתי תלמדו? כשמתנתקים מבטלים גם את ההרשאה לחיוב בכרטיס האשראי ואז אתם גורמים להם לרוץ אחריכם

ךםך, התמימות. יעברו חודש, חודשיים, שלושה... עד שיגיע מכתב ממשרד עו"ד לתשלום, ואתה תשלם כמו גדול (שלב שבו כבר אי אפשר אפילו לדבר עם נותן השירות, כי זה לא תחת טיפולו).

פורסם

אני לא מבין כמה דברים

1. אם אתה לא רוצה לעבוד איתם למה לא פשוט לנייד? תנייד את הקו ואתה כבר לא לקוח שלהם.

2. אם כתוב שצריך לשלוח פקס ונגמר הסיפור, שלח פקס ותשמור אישור מסירה.

לא עזר? תבע אותם.

החברות האלה מפסידות כל שני וחמישי בבתי משפט

פורסם (נערך)

כיוון שפות"ש רוצה להחליף ספק אינטרנט. זה לא ניתן לניוד.

ניוד קיים רק לגבי טלפון (קווי ונייד).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אם לא ניתן להמנע משיחת שימור, קבלו טמפלייט שעשוי לסייע -

"שלום, רציתי לנתק לאלתר את המנוי שלי ב X"

"אבל.. רגע.. אבל.. למה.. אבל... אבל... אבל... אבל... אני רואה שאתה משלם על המנוי 49 שקלים בחודש בלבד, בוא קבל את אותו הדיל ב 420 שקל פחות"

"אתם אחלה, פשוט אני עוזב את המדינה לתקופה לא מוגדרת במסגרת העבודה (יותר מחצי שנה) ואני מנתק כעת את כל המנויים שלי לפני העזיבה"

"הבנתי, תרצה להעביר את המנוי למישהו אחר? בן משפוחע?"

"לא, תודה - רצחתי את כולם (הצעת הגשה לרדיופוניים/בעלי טון סמכותי שבקהל) ; נתקו אותי בבקשה".

זהו, פשוט ועבד לי עד כה בכל המקרים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

למדתי שבשיחות האלה צריך להיות חמוץ מהתחלה. כשמתחילים לבלבל את המוח להגיד אני רוצה להתנתק. ע_כ_ש_י_ו. זו השפה היחידה שהנציגים מבינים, וגם זה לא תמיד.

ההתרשמות שלי היא שכשלון בשידול לקוח להשאר בחברה עולה להם קנס במשכורת(או קיזוז של בונוס).

פורסם

היה לי אותו סיפור עם HOT.

שלחתי NETEK וביקשתי להתנתק.

כמובן שהם לא חזרו אליי ולא נעליים.

התקשרתי ואמרתי:

"שלום, שלחתי לכם פקס בבקשה לביטול המנוי ואף אחד לא חזר אליי".

הנציגה:

"כאשר שולחים פקס מ NETEK אתה צריך להתקשר לוודא שהפקס הגיע".

אני:

"אני לא אמרתי ששלחתי פקס מ NETEK... אבל נראה לי שאם את אומרת כזה דבר, כנראה שקיבלתם את הפקס - שכן לא הזכרתי את NETEK בשום שלב בשיחה, ובחרתם להתעלם ממנו. תנתקי אותי לאלתר".

לצערי אין הרבה מה לעשות אלא להתקשר ולפתוח פניה.

(דווקא בעבר התנתקתי מספק אינטרנט דרך NETEK וזה עבד מצויין - אבל לא עוד HOT).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כנראה שיש פירצה בחוק שמאפשרת לעסקים להתעלם מהפקסים של נתק, למרות שהם בוודאות מגיעים אליהם. בזב"ל כפי שצויין פה למשל מתעלמים מהפקסים האלו באופן שיטתי (מנסיון אישי ושל שני מכרים).

Sent from my Tricorder

פורסם
ההתרשמות שלי היא שכשלון בשידול לקוח להשאר בחברה עולה להם קנס במשכורת(או קיזוז של בונוס).

זה באמת ככה, פלוס שיחה לא נעימה עם ראש צוות.

ומי שלא מצליח לשמר הרבה, הולך הביתה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...