Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

∆שמעתי את זה, ועוד כל מיני "בונוסים" שמקובלים בתחום, כבר לפני 25 שנה, מידידה טובה שעבדה בזמן הלימודים כמוקדנית כזו.

מאז אני נוהג באיפוק מירבי במוקדנים הללו, מבין מהיכן מגיעים נסיונות השכנוע שלהם (פרוטוקול כתוב ומובנה שבו "לכל שאלה תשובה"), ומעדיף להתנתק משירותים בלי להגיע אליהם בכלל, אם רק אפשר.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ!

סלקום החליטו לחייב אותי חודש נוסף,

נשבר לי,אפתח פנייה למועצה לצרכנות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה מבזבז תזמן שלך, רשום בחוזה ובחשבונית מה צריך לעשות ואפילו לא צריך לדבר עם איש.

המועצה לצרכנות בסהכ שולחת מייל לחברה

פורסם

תנסה במקביל למועצה לנסח מכתב לפניות הציבור, לא זוכר פעם שזה לא עזר לי (בכל חברה, תמיד פניות הציבור).

[email protected]

קח בחשבון שהם עונים תוך 14 ימי עסקים, אז במקביל אם תרצה תפתח גם קריאה במועצה לצרכנות - לא יזיק.

קרה לי שפניות הציבור חזרו אלי, אחרי שכבר הבעיה טופלה. אומרים טופל. הנציג שמח - חסכת לו עבודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ!

קיבלתי טיפול מהיר מהמועצה לצרכנות (העבירו פשוט כנראה למייל פניות ציבור של סלקום) וסגרו לי את הפנייה,

אתמול קיבלתי העתק של תגובת סלקום שנשלח למועצה לצרכנות.

המכתב נשלח מהגברת האחראית על פניות הציבור בסלקום, נראה שהיא או מי מטעמה אינם מחוברים למחשבי רשת סלקום מכיוון שרוב התגובה מכילה פרטים לא נכונים כגון "עוד עולה מבדיקתי, כי בתאריך 26/03/19 התקבלה בקשת ניתוק מאתר נתק לגבי אחד מהשירותים "ספק אינטרנט" בוצעו מספר ניסיוניות להשגת הלקוח לבירור הניתוק אך ללא מענה ומשכך המנוי אינו נותק", כאשר הנציגה טענה בתוקף שלא קיבלו ממני מעולם בקשת ניתוק.

בסופו של דבר נכתב שקיבלתי פיצוי בגובה X כאשר בפועל לא קיבלתי שקל חזרה, נראה כמו תגובה שנועדה להוריד את המועצה לצרכנות מהם.

ניסחתי תגובה מפורטת לכל סעיף שסלקום כתבו ושלחתי שוב למועצה לצרכנות,

העדכן בהתפתחויות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...