Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

בסוף מרץ החלטתי להחליף את סלקום כספק אינטרנט ולכן נכנסתי לאתר נתק וביצעתי את כל השלבים, קיבלתי אישור שליחה מנתק ו"אישור קבלה ע"י פקס הספק".

השבוע שמתי לב שעדיין ממשיכים לחייב אותי ולכן יצרתי אתם קשר, הם טוענים מצידם שלא קיבלו שום דבר והייתי אמור להתקשר אליהם כדאי להפסיק שירות, על כן לא ניתן לזכות אותי על החשבונית האחרונה כמו שאני דורש.

האם אני יכול לבצע פשוט הכחשת עסקה בחברת האשראי על החשבונית האחרונה?

או שאני צריך לשבור את הראש מול סלקום במייל\ טלפון וכו?

האם מישהו היה במצב דומה?

תודה.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתר נתק כתוב במפורש שיש גם לטלפן לחברה שממנה מתנתקים, כדי לוודא קבלת הפקס ושהנתוק מתבצע בפועל.

תנסה להגיע עם סלקום להבנות.

פורסם

קרה לי דבר דומה עם בזב"ל.

שלחתי להם פקס דרך נתק, והם פשוט התעלמו באלגנטיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מפחדים לבזבז חצי שעה מהחיים על המתנה במערכת אוטומטית. ובצדק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תתקשרו כמו בני אדם ותבקשו להתנתק.

למה אתם משתמשים בכל מיני מתווכים צד ג'? אתם מפחדים לדבר עם אנשים בטלפון?

מתי ניסית להתנתק משירות בפעם האחרונה

מבזק בינלאומי זה נגמר בשעה על הטלפון, ומעבר בין 4 נציגים שונים כאשר האחרון היה טמבל מעצבן של "מה קורה אחשלי גיבור"

פורסם
מפחדים לבזבז חצי שעה מהחיים על המתנה במערכת אוטומטית. ובצדק.

לא צריך להמתין.

תשאיר מספר טלפון ומערכת תחזור אליך באופן אוטומטי.

עובד נהדר.

אבל צריך לדבר עם בני אדם... איכס... בוא נשלח פקס דרך "נתק" ולה לה לה עכשיו זה כבר לא באחריות שלי

פורסם (נערך)

באתר של סלקום כתוב במפורש שיש לשלוח פקס על מנת להתנתק מהשירות, אין מספר טלפון לתקשורת ואין אופצייה לפניה לנציג אונליין.

כמו כן אני יכול למצוא שימוש הרבה יותר יעיל לשעת המתנה לנציג שירות במהלך יום העבודה שלי.

עריכה אחרונה על ידי dany

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בתור אחד שפעם עבד בזה - אני בלב שלם מעדיף לקבל בעיטה בין הרגליים, ולא להתקשר למוקדים טלפוניים למיניהם.

צריכים לעשות כמו נטפליקס - עושים cancel membership דרך האתר, ואז בסוף החודש המנוי מתבטל, ולא הריגשי המגעיל הזה שמנסים לעשות לך כל מיני נציגות שירות/שימור, שעצוב לי בשבילן, כי אני בטוח שהן קצת מתות מבפנים עם כל שיחה כזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא פועל.

לפני 3 שנים ניתקתי את אמא שלי מבזק (שני קווי טלפון). ההליך ארך לא פחות מ-3 ימים, כיוון שנציג טלפוני קיבל את הבקשה, אבל רק נציג אחר היה מוסמך לאשר אותה. וכמובן אינסוף ניסיונות לשכנע אותי לשמור על המספרים. נכון, המספר שימש את הורי (ואותי) מ-1971, אבל, ראבק, כולה מספר טלפון סטנדרטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תשאיר מספר טלפון ומערכת תחזור אליך באופן אוטומטי.

הצחקת לי את האגזוז.

או שהם לא חוזרים אליך על פרינציפ,או שיש להם יותר מדי אנשים לחזור אליהם,אז מפספסים מספרים פה ושם

מנסיוני הדל לאורך השנים בהתנתקויות כלשהן,אף פעם לא חזרו אליי (יותר מזה,הגדלתי ראש התקשרתי ושאלתי למה לא חזרו,אמרו שבכלל לא רואים בקשה במחשב לחזור למס' טלפון...:|)

עריכה - מקרה טרי מאתמול (אומנם לא סלקום ותקשורת,אז עופטופיק בקטנה)

מסתבר שלמקום עבודתי יש תנאים "מיוחדים" בכל הבנקים הגדולים

סחבק מתקשר,מדבר עם נציגה חסרת מושג,מסתבר שכל "התנאים" זה רק הלוואה בריבית נמוכה

כמה נמוכה? סוד כמוס...לקחה את המספר והבטיחה (אתמול בבוקר כן?) שיחזרו אליי מהמוקד הלוואות.

נראה לך שחזרו אליי?

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בפרטנר זה יותר פשוט

יש מייל שמופיע באתר שאליו צריך לשלוח בקשת התנתקות עם פרטים מזהים.

הם חוזרים אלייך תוך 3 ימי עסקים ומאשרים שניתקו.

התנתקתי מהם כך לפני שנה מקו טלפון ביתי

התנתקתי מהם כך לפני שבועיים בתור ספק אינטרנט ביתי

לא דיברתי אם איש בטלפון ואף אחד לא ניסה אפילו לשכנע אותי לא להתנתק.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

דני, הם מפרסמים אצלם כמספר פקס לניתוקים את 052-9980277.

האם יש בידך אישור ששלחת והתקבל פקס למספר הנ"ל?

אם התשובה חיובית- אז כן. תתעקש. החוק לצידך. לא יחזירו- פנה למועצה לצרכנות.

וואלה, לא מבין את אלו שמצדיקים את ההתנהלות הזו.

יש אזה שהוא טיעון שמישהו יכול להעלות שמצדיק "נסיונות שימור" אחרי שכבר החלטתי להתנתק?

אתם חושבים שאני אכן צריך לקיים "קשר אנושי" עם אנשים שאין לי שום תועלת באינטראקציה איתם?

כי אם כן, יש לי בחסומים כמה חבר'ה שישמחו לקבל את מס' הנייד שלכם. קבר רחל, הלוואות בזול, לוטודיל, עזר מציון, גזר ממלפפון..

אני אבקש מהם להתקשר רק בין 2-4.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)
באתר נתק כתוב במפורש שיש גם לטלפן לחברה שממנה מתנתקים, כדי לוודא קבלת הפקס ושהנתוק מתבצע בפועל.

תנסה להגיע עם סלקום להבנות.

ניסיתי לחפש את מה שכתבת תחת "תנאי שימוש", "איך זה עובד" וכו אך לצערי לא מצאתי שום זכר,

ברגע שיש צורך לטלפן לחברה "נתק" לא מועילה בכלום.

יש לי מייל אישור והמכתב שנשלח מנתק,

האם מספר האישור הוא מספר האישור בחברת סלקום?

לצערי לא ניתן לפנות לאתר נתק תחת "צור קשר".

כנראה ששלב הבא אפתח תלונה במועצה לצרכנות.

143a9555afc0d1da9327fb47acf836ba.jpg

עריכה אחרונה על ידי dany

• תוכן חדש...