Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש או משומש ?

באיביזה אם אני זוכר נכון עדיין מדובר על גיר כפול מצמדים DSG7 ואם רוב הנסיעות יהיו עירוניות זה פחות טוב כי אתה תשחוק את המצמדים מהר ועלות החלפתם (ממוצע סביר פעם ב 3-4 שנים תגיע ל 3-4K).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה גבוה?

אם כן האיביזה תהיה לך צפופה מאוד עקב מבנה הקונסולה המרכזית והטויוטה תרגיש מרווחת, באיזור תא המטען העניין מתהפך.

בכל מקרה האיביזה מרגישה הרבה יותר חזקה.

פורסם

איביזה מרווחת יותר ועם תא מטען גדול יותר, איכותית יותר מבפנים בגרסאות סטייל ומעלה, מגיעה עם בקרת שיוט אדפטיבית, עבודת מתלים עדיפה וביצועים עדיפים.

יאריס אמינה יותר, מציעה עוד כרית אוויר והתרעה מקורית על סטייה מנתיב (באיביזה יש מובילאיי).

אפשר גם לשקול את האיביזה אקסלנס שניתן לרכוש רק דרך הרשת אבל מציעה יותר אבזור מהסטייל.

• תוכן חדש...