Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לקבל המלצה לרכב שני בבית עבור אשתי.

קצת פרטים:

- תקציב - עד 40K

- חייב להיות אוטומט

- אשתי לא נהגה הרבה שנים מאז שקיבלה את הרשיון

- רצוי מאוד רכב מרווח עם תא מטען יחסית גדול, ומצד שני רכב קטן יחסית מבחינת אפשרויות חנייה נוחות וצריכת דלק נמוכה.

- מרחק נסיעה הוא כ 500 ק"מ בחודש בתוך העיר.

- חשוב בטיחות ואמינות. ביצועים ונוחות נסיעה פחות.

בינתיים חשבנו על ההונדה ג'אז והניסאן נוט.

אשמח לקבל חיזוקיים לבחירות או המלצות אחרות.

תודה מראש :-)

פורסם

בסה"כ כיוון נכון, הייתי מוסיף גם טויוטה ספייס וורסו למשוואה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
בסה"כ כיוון נכון, הייתי מוסיף גם טויוטה ספייס וורסו למשוואה.

תודה.

נראה מעניין.

מה דעתך על אופל מריבה?

עריכה אחרונה על ידי yonizarkh
פורסם

מה דעתך על אופל מריבה?

ממש לא,רכב עם רגישויות כאלו ואחרות של מע' קירור וחוץ מזה,רכב סופר מיני כמו הג'אז יכול להספיק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מכיר אישית, הדעה הרווחת אומרת שהאמינות לא בשמיים, וגם צריכת הדלק לא טובה. בקיצור, מעניינת רק על הנייר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הכיוון של טויוטה ספייס וורסו, ניסאן נוט והונדה ג'אז מצויין. תוכלו לשקול גם את קיה סול שמעט גדול יותר.

כולם מיקרוואנים שמציעים מרווח פנימי נדיב ומפתיע ביחס למימדים החיצוניים.

בכולם תנוחת ישיבה גבוהה שמעניקה ראות טובה ותחושת שליטה טובה בנסיעה עירונית במיוחד לנהגת שאינה מנוסה.

אישית כנראה הייתי בוחר בספייס וורסו בזכות חיסכון בדלק ובעלויות אחזקה ורמת אמינות גבוהה.

פורסם

גם דגמי סופרמיני בתצורת "סדאן" (תא מטען בולט לאחור) עשויים להיות מעניינים.

מה הנסועה הצפויה? אם אינה גדולה הרי שנושא צריכתההדלק לא משמעותי, ההפרש בין רכב חסכוני לרכב "בזבזני" יהיה קטן בהשוואה לעלויות הרכישה וירידת הערך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם דגמי סופרמיני בתצורת "סדאן" (תא מטען בולט לאחור) עשויים להיות מעניינים.

מה הנסועה הצפויה? אם אינה גדולה הרי שנושא צריכתההדלק לא משמעותי, ההפרש בין רכב חסכוני לרכב "בזבזני" יהיה קטן בהשוואה לעלויות הרכישה וירידת הערך.

היי,

כאמור, צפי הנסיעה הוא כ 500 ק"מ בחודש (ראשל"צ-ת"א הלוך חזור).

פורסם

אני מחזיק (ורעייתי נוהגת:lol:) ספייס ורסו כבר כמעט 4 שנים ובסה"כ מרוצה מאוד, הרכב מרווח באופן מפתיע, נוח וחסכוני מאוד,

מבחינת בטיחות קיבל בזמנו 5 כוכבים והוא מגיע עם 7 כ"א, וABS, ESP.

החסרונות לא סוחב באופן נמרץ ורועש יחסית.

פורסם
היי,

כאמור, צפי הנסיעה הוא כ 500 ק"מ בחודש (ראשל"צ-ת"א הלוך חזור).

אם כך תתעלם מנושא הדלק. ההפרש בין 1:10 ל-1:12 יהיה בערך 60 ש"ח לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בוחן סקודה ראפיד, היה רצוי מנוע 1.0 אבל התקציב למנוע הזה נמוך מידי.

או בניגוד - רכב סופר מיני עם מושב אחורי מתקפל 40-60 ועיגוני איזופיקס. אתם יכולים לשחק עם שטח תא המטען ועדיין יש מספיק מקום לעגן סלקל\בוסטר ולשבת ליד הילד אם צריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...