Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2015 SPIRIT 2.0 או יונדאי i10 PRIME 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מבקש את חוכמת ההמונים להמלצה מה לעשות?

ברשותי מאזדה 3 2015 SPIRIT 2.0 יד ראשונה 88000 שמורה בקפדנות שעכשיו אישתי נוהגת עליה אציין שהיא צריכה ללדת עוד חודש

חשבתי לתומי להחליף אותה ביונדאי i10 PRIME 2019 כיוון שהביטוחים וטיפולים יקרים במאזדה והמאזדה כבר 4 שנים על הכביש

ככה שיהיה לי רכב חדש עם אחריות יצרן וביטוחים וטיפולים יותר זולים. ביחס למאזדה שהוא רכב יקר לאחזקה וביטוחים ויש לו בלאי של כמה שנים.

האם לדעתכם אני צריך להישאר עם האוטו או להחליף אותו ביונדאי.

אציין רק שמחיר המחירון של המאזדה 80000 לכן שוקל להחליף ברכב חדש ששווה במחיר בשביל אישתי שתסע לעבודה וחזרה.

אודה לעצתכם

עריכה אחרונה על ידי Talshine2
פורסם

אני לא הייתי מחליף, כיוון שאתם מצפים ליחד למזדה יתרון גדול מבחינת תא מטען ומרווח מאחור.

הייתי בודק גם את ההבדלי בביטוחים, אבל בגלל שיהיה לכם ילד לא הייתי מחליף.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי מאוד צפופה למשפחה, בייחוד כאשר הכיסא האחורי מותקן כיסא תינוק שמורכב הפוך, לא תוכל לשבת בכיסא הקידמי של הנוסע,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאזדה זה רכב יקר לאחזקה? אולי רק יחסית ליונדאי כזו. לדעתי החיסכון לא יורגש עם ירידת הערך שתהיה ליונדאי חדשה מהסוכנות.

אני לא חסיד של מאזדה ולא אוהב את הרכב, אבל מכיר את שני הרכבים המדוברים ואתה תרגיש ירידה בכל פרמטר.

עוד מעט יוולד לך ילד ואתה תשמח למקום הנוסף שיש למאזדה להציע לעומת היונדאי.

אני לא הייתי מחליף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

למשפחה עם ילד כדאי לפחות סופר מיני-מאזדה 2 יכולה להיות מחליפה מעולה אבל היא פחות מאובזרת ומפנקת מהמאזדה 3.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תישאר עם המאזדה אני בספק רב אם וכמה תחסוך.מצד שני תיהיה עם רכב נחות משמעותית וצפוף לזוג ותינוק.

פורסם
ממש ממש לא..אתה תצטער על כל רגע

תעשה נסיעת מבחן ב i10 ותבין לבד

לטעמי רכב מזעזע

קצת הגזמת עם רכב מזעזע, מן הסתם הוא נחות למאזדה מכל בחינה אבל בפני עצמו בקטגוריה שלו של רכבי מיני צעצוע שכאלו הוא בסדר גמור, מרגיש אפילו יותר רכב מהמתחרים שלו לקטגוריה.

מה היה כל כך מזעזע בנסיעת מבחן ביחס נגיד לפיקנטו או רכבי מיני אחרים?

פורסם

יש לך מאזדה 3 בת 4 שכבר ספגה ירידת ערך.

אשתך עומדת ללדת, כלומר אתה תצטרך כמובן את הבגאז ואת המקום ברכב.

אתה רוצה לחסוך כסף על הוצאות (לגיטימי)

אז איך למען השם הגעת למסקנה שהחלפת המאזדה הקיימת ביונדאי I10 תממש לך אי אילו מהדברים שרשמת?

רק המחשבה על האופציה הזאת, בהתחשב בנסיבות, גורמת לי חלחלה.

אל תחליף! זו תהיה טעות פטאלית, היא לא תניב לך חסכון של פרוטה (אולי אפילו תעלה לך כסף בגלל ירידת הערך) ואתה תקבל רכב שלא מתקרב בשום פרמטר לרכב הנוכחי.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

להסתכל רק על צריכת דלק-שזה המקום היחיד בו היונדאי הזו תהיה יותר טובה מהמאזדה זו טעות חמורה במקרה הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קצת הגזמת עם רכב מזעזע, מן הסתם הוא נחות למאזדה מכל בחינה אבל בפני עצמו בקטגוריה שלו של רכבי מיני צעצוע שכאלו הוא בסדר גמור, מרגיש אפילו יותר רכב מהמתחרים שלו לקטגוריה.

מה היה כל כך מזעזע בנסיעת מבחן ביחס נגיד לפיקנטו או רכבי מיני אחרים?

שנתחיל?

נוחות? אין דבר כזה

מנוע חלשלוש, אוכל דלק בטירוף.רעשי צמיגים בכל מהירות. אולי הרכב הכי גרוע שעליתי עליו

פורסם

ואת זה אתה אומר לעומת אילו מתחרות?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...