Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על הגיר וחיסכון יונדאי 35 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם, הבנתי שיש מצב חיסכון ברכב שמאט את תגובת הדוושה, מדובר על האקו? אם אני מכבה את האקו הגז מגיב מהר יותר?

שאלה שניה: איזה סוג גיר יש ברכב? כשהרכב עובר הילוכים בנסיעה אני ממש מרגיש את ההעברה, זה לא העברה שקטה. אני מרגיש כאילו את הרכב שהעביר הילוך ונדחף קדימה כזה. זה טבעי?

פורסם (נערך)

אכן מצב אקו, ואתה יכול לבחון את השינויים בעצמך על ידי נסיעה. הגבלת דוושת הגז זה מהלך נפוץ במכוניות שמצוידות במצב הנ"ל.

גיר פלנטרי רגיל לחלוטין, דווקא לי זכורה יחידת הנעה דיי שקופה, אז לא בטוח שהמצב אצלך תקין, אבל חכה לעוד תגובות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
אכן מצב אקו, ואתה יכול לבחון את השינויים בעצמך על ידי נסיעה. הגבלת דוושת הגז זה מהלך נפוץ במכוניות שמצוידות במצב הנ"ל.

גיר פלנטרי רגיל לחלוטין, דווקא לי זכורה יחידת הנעה דיי שקופה, אז לא בטוח שהמצב אצלך תקין, אבל חכה לעוד תגובות.

מה זה אומר שקופה? אולי אני לא מסביר את עצמי טוב. אתה פשוט שומע קצת ומרגיש קצת שהרכב מעביר הילוך, הרכב עבר בדיקה לא הייתה בעייה בגיר

• תוכן חדש...