Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש ברשותי סוזוקי אלטו 2012 ידנית, הרכב עשה כ60 אלף ק"מ. הרכב נוסע מעולה,ללא בעיות בהעברת הילוכים וכו'

הבעיה היא שכשאני בזמן נסיעה ולא לוחץ על הגז הרכב עושה קולות חזקים בעיקר בהילוכים 1,2 (מניח שזה גם בשאר ההילוכים פשוט פחות שומעים את זה)

אם אני שם על ניוטרל אין בכלל רעשים, קשה קצת לתאר את הרעשים אבל זה כמו רעשים של האטה רק ע"י הגיר (מה שהייתי מרבה לעשות) רק שהרעשים הרבה יותר חזקים.

יש לציין שלפני שנה בטיפול נמצא כי יש נזילה מהגיר ובמוסך מורשה אמרו שזה מהבנדים שליד הציריות והחליפו אותם. מאז לא היו נזילות.

מה יכולה להיות הבעיה ומה סדר גודל של התיקון?

אני מחיפה אז גם המלצות למוסך אמין יתקבלו.

פורסם

בנדים של ציריות זה אומר נזילה של גריז ולא שמן גיר. בכל מיקרה קשה מאוד לדעת בלי לשמוע את הרעש אבל מה שכן הייתי בודק בתור התחלה זה שלא חסר שמן גיר. כמו כן ייתכן ומדובר במייסב לחץ שכבר עושה דרכו לעולם שכולו טוב אבל גם את זה צריך לבחון לפי באיזה תנאים הרעש בדיוק מופיע. צריך להרים חלק קידמי באויר ולהיכנס למצב שימוש בגיר בנסיעה מדומה לאבחן מקרוב את הרעש. כל אדם מבין בעל ידע יידע לומר לך. אולי ספר לנו מהיכן אותה שנדע מי באיזורך יוכל לעזור לך ושתפנה אליו.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת,

איך אפשר לבדוק את השמן גיר בגיר הזה? הרי אין מדיד לפי מה שקראתי.

אני מחיפה ואשמח להמלצות.

• תוכן חדש...