Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא? בטח שכן. אם אין החלטת ועד שמחייבת את כל הדיירים לגבי שימוש ברכוש המשותף אפשר לעשות מה שרוצים. תביא 5 כלים ותחנה. לדעתי צריך לבדוק מה הקבלן כתב בתקנון הבית המשותף ולבדוק אחוז חתימות שצריך לשינוי התקנון. שימוש בחניון ויתר רכוש משותף צריך להיות רשום בתקנון.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פות"ש - האם אתה קנית את הדירה מהקבלן? הם לא החתימו אותך על בעלות על חניה? האם בדקת בתשריט שאין הצמדות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנם בניינים משותפים בהם לא הוצמדה חניה לדירה, והחניה משותפת.

נושא זה יכול להיקבע בתקנון הבית המשותף (אם טרם נקבע - יש לבדוק זאת)

בעניין זה קצת מוזר שלא הוצמדה חניה ספציפית לדירה ספציפית -שכן יש 66 חניות.

פורסם (נערך)

קניתי את הדירה מיד שניה, בחוזה לא דובר כלל על החניה. בעל בית הקודם הצביע לי על החניה שהוא השתמש בה. גם השכנים שיצא לי לדבר איתם, אמרו שזו החניה שלי.

הזמנתי מסמכים מהאתר הזה - http://fileextractor.justice.gov.il/tabu

קיבלתי 3 מסמכים.

1. צו רישום בית בפנקס הבתים המשותפים.

2. תקנון מוסכם.

3. תשריט - קובץ PDF עם שרטוטים של דירות לפי קומות.

המילה "חניה" פעם אחת מופיעה רק פעם אחד ורק בתשריט - מסומן "כניסה לחניה".

בטבלת צמידויות מדובר על מרפסות בדירות העלינות וגינות בדירות קרקע.

זה הכל, אולי חסר לי איזה שהוא מסמך?

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

בתשריט אמורים להיות מסומנים שטחים מוצמדים לדירות (חניות, מחסנים וכו'). בתשריטים שהכרתי הסימון הוא בצבעים, אבל זה בבניינים קטנים. בדירה הקודמת שלי (בניין בן 36 דירות) הקבלן החתים אותי על חניה במעמד חתימת חוזה הרכישה. אתה צריך לבדוק בתשריט הם יש סימון של הצמדת חניות. לא סתם התשריוט הזה קרוי "גרמושקה" - מדובר במשהו די גדול, צריך לעבור על כולו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, הקובץ שקיבלתי הוא מאוד גדול, צריך לעשות ZOOM כדי לראות פרטים.

ושטחים מוצמדים אכן צבועים בצבעים.

החניות לא משורטטות - ממש מקום ריק בתשריט. יש שטחים שמסומנים ב 0, כגון חדר אשפה, אבל לחניות עצמן אין זכר.

הקבלן החתים אותי על חניה במעמד חתימת חוזה הרכישה.

יכול להיות שזה מה שקרה? אצל הקונה הראשון ואז לא עבר הלאה?

פורסם

יש לך חוזה הרכישה של הקונה הראשון?

קרא את חוזה הרכישה שלך - אם עורך הדין קפדן יצויינו השטחים המוצמדים. נסה לחפש מה בדיוק כלול ב"ממכר" או איך שהדירה נקראת בניסוח של עורכי הדין שייצגו את המוכר ואותך.

פורסם

יש משהו שפספסתי בסיפור. אם ההבדל היחיד הוא 5 מטרים הליכה נוספת וחניה ליד מדרכה, האם זה באמת כל כך קריטי לך להחליף איתה?

אם לא, הייתי משחרר, כי על אף שהאגו נפגע - זה מה יש.

אם כן, אז לחלוטין הייתי משאיר את הרכב שם כמה ימים ואולי נוסע קצת בתחב"צ או רכב אטר אם יש במשפחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

ש לך חוזה הרכישה של הקונה הראשון?

קרא את חוזה הרכישה שלך - אם עורך הדין קפדן יצויינו השטחים המוצמדים.

אין לי את החוזה הרכישה של הקונה הראשון.

בחוזה הרכישה שלי מצויינים שטחים מוצמדים, חניה היא לא אחד מהם.

חשבתי לפנות לקבלן עצמו, אולי משם תבוא הישועה.

אם לא, הייתי משחרר, כי על אף שהאגו נפגע - זה מה יש.

ומה לעשות אם גם את החניה ההיא מישהו אחר יתפוס? לפי דעתי, פתרון כזה - זו מיטה חולה, כי אז יצא מצב שאני אהיה זה שתופס לאחרים את החניה שלא באמת שייכת להם לפי הטאבו.

פורסם

מה שהגברת הזו עושה, לעשה, הוא לשבור הסדר שמקובל על כל הדיירים. מה שקרה כעת הוא שכל אחד יחנה היכן שיחפוץ,, אולי יתפוס יותר ממקום אחד, ויתחילו מריבות שכנים. בחורה נפלאה.

פורסם

החניות לא משורטטות - ממש מקום ריק בתשריט. יש שטחים שמסומנים ב 0, כגון חדר אשפה, אבל לחניות עצמן אין זכר.

יש מצב שחניות בכלל שטח ציבורי ואפילו המחסום לא חוקי. צריך לראות רישום של כל הגוש על חלקותיו במערכת GIS.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

ומה לעשות אם גם את החניה ההיא מישהו אחר יתפוס? לפי דעתי, פתרון כזה - זו מיטה חולה, כי אז יצא מצב שאני אהיה זה שתופס לאחרים את החניה שלא באמת שייכת להם לפי הטאבו.

שבוע טוב.

פנה לקבלן ובקש את תכנית ההעמדה של החניות והחניון. בדוק האם ממסופרות החניות והאם קיים קשר לחוזה הרכישה הראשון.

שנית, בצע צילום מסך לתשריט הבית המשותף וכן לחלק בתקנון שמתייחס לחניות, מחק פרטים מזהים ושלח לפורום.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

תודה על התשובה, בהחלט אפנה לקבלן.

התשריט הוא מאוד גדול, עשיתי צילום מסך של החלק שלדעתי הכי רוולנטי. בהמשך התשריט מופיע טבלה של צמידויות ושרטוטים של שאר הקומות.

אני מצרף רק את קומת הקרקע, הקווים הסגולים זאת החניה (הסימון הוא שלי ולא מופיע בקובץ המקורי). החניה היא של כל המתחם של 4 הבניינים.

שאר השטח שלא מסומן, זו מדרכה.

בתקנון שהגיע עם הקבצים הללו, לא דובר על חניה, לכן אין לי מה לצרף.

Selection_999(299).png

פורסם

כתבתי כבר בהודעה קודמת

יש 66 חניות וכל אחד חונה על פי החניה "שלו" וכולם מרוצים.

עכשיו באה גברת שהחניה שלה נניח היא במספר 34 ותופסת את החניה של פות"ש שהיא חניה נניח במספר 62.

אז מהיום כל השכנים ימשיכו לחנות בחניות "שלהם" הבריונית תחנה בחניה 62 ופות"ש במספר 34, ובא שלום על ארץ.

רוצה למסד את העיניין בטאבו, אין ברירה אלא ללכת בהליך מסודר לכנס את כל ה 66 דיירים , אולי אפשר רק את דיירי הבנין שלכם בנפרד וכך הלאה כל בניין את דייריו להחליט על הצמדה ועם זה ללכת לטאבו.

הבריונית תתנגד , ניתן אז יהיה להגיש תביעה למפקח, שההתנגדות שלה היא על בסיס לא עינייני, נוגדת להסדר שהיה קיים מזה שנים, ואולי הוא יכפה את ההסדר המוצע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנתיים יש אופציה של "כל הקודם זוכה " לחנות בחניה 62, ומי שמאחר, חונה ב 34.

יכול להיות שהגברת, שיודעת על כך שכל החניות לא רשומות בטאבו, תנסה לחנות בחניות נוספות, שגם נראות לה עדיפות על 34. ואז, כאשר כבר כמה דיירים יהיו מעוצבנים, זה ידרבן גם אותם ללחוץֶ להסדר רשמי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...