Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ומדובר ברכוש משותף אסיפת דיירים שמחליטה על שימוש לפי מספר מסומן יכולה לחייב כלל דיירי הבניין. אם רוצים לקבע את העניין דרך הצמדות בטאבו יש להחתים את כל הדיירים על הסכמה ולשנות תשריט בניין משותף.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית יש לכנס את

כל

בעלי הדירות ולקבל החלטה בהתאם שבו לכל אחד תיוחד החניה לפי המיספור.

אם אכן צריך לכנס את כל 66 בעלי הדירות - אז כמובן שהדבר בלתי אפשרי מסיבות לוגיסטיות.

יותר מכך אם כדי לקבע בטאבו, יש צורך ב100% הסכמה, אז הדבר לא יקרה, כי לכל הפחות הגברת עצמה לא מסכימה.

מה שכן, אני מבין שמבחינת החוק מדובר בחניה משותפת ואני יכול להשתמש בכל מקום חניה, בפרט במקום חניה "שלי".

תודה לכולם על התשובות.

פורסם
לא מבין באיזו חוצפה מגיעה דיירת חדשה כאשר החניות ממוספרות ולוקחת לעצמה חניה אחרת. התנהגות מרתיחה.
ברוך הבא למדינת ישראל, אני ואפסי עוד.

אם אתה מכיר את בעל/ת הדירה הקודמת, הייתי מנסה דרכו/ה להכניס היגיון באישה הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא מבין באיזו חוצפה מגיעה דיירת חדשה כאשר החניות ממוספרות ולוקחת לעצמה חניה אחרת. התנהגות מרתיחה.
הגברת זה עתה רכשה את הנכס ויודעת טוב מאוד את המצב הרישמי. על סמך ידיעה זו היא מחליטה לעשות הישר בעיניה. גם לי היה סיפור דומה כאשר ביקשה לחנות החניה "שלי" כי יש לה ילדים והיא יותר נוחה. בפועל הם רצו אותה כי דחפו דרכה עוד מכונית פנימה לרחבה של מחסנים. מכיוון שהסכמים לא אמרו לה כלום שהיא דחפה cx5 לדלת של המחסן שלהם.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

מבקש לתת נקודת מבט שונה.

היא קנתה דירה בבניין.

הזכויות שלה שוות לזכויות שיש לכל דייר אחר.

יש דייר שניכס לעצמו את החניה הכי נוחה לשיטתו ולשיטתה.

אין לו שום בעלות על החניה. כלום. נאדה. אפס זיקה לאותה חניה, למעט שיטת "אני הייתי קודם, מגיע לי".

למה היא לא בסדר?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה המשמעות של נוהג שקיים כבר שנים (וצריך להוסיף - כנראה לשביעות רצון כולם)?

מה שלמדתי מאבא שלי: עם המשפחה אנו גדלים, את החברים אננו בוחרים. את השכנים מקבלים מאלוהים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מבקש לתת נקודת מבט שונה.

היא קנתה דירה בבניין.

הזכויות שלה שוות לזכויות שיש לכל דייר אחר.

יש דייר שניכס לעצמו את החניה הכי נוחה לשיטתו ולשיטתה.

אין לו שום בעלות על החניה. כלום. נאדה. אפס זיקה לאותה חניה, למעט שיטת "אני הייתי קודם, מגיע לי".

למה היא לא בסדר?

במידה והדייר סתם היה משתלט על חניה בצורה רנדומלית הייתי מסכים איתך, אבל זה לא המצב פה.

הקבלן מיספר את כל החניות ברחבה, אני מניח.

פורסם

לפי מספר דירות אני מניח שמדובר בבניין מודרני. איך ייתכן שאין לכם חניות בטאבו? הקבלן לא חייב להקצות חנייה לדירה?

פורסם
במידה והדייר סתם היה משתלט על חניה בצורה רנדומלית הייתי מסכים איתך, אבל זה לא המצב פה.

הקבלן מיספר את כל החניות ברחבה, אני מניח.

ראה מה הוא רשם:

לבניין יש חניה, כל המקומות החניה מסומנים מ 1 עד 66.

הדיירים חונים לפי מספר תת-החלקה שלהם. דייר שדירתו מסומנת בתשריט במספר 55, חונה בחניה 55.

כמו כן, הדיירים תלו שלטים מיוזמתם שעליהם מופיע או הכתובת המלאה שלהם או מספר רכב.

הבעיה היא, שכל החלוקה הזאת לא רשומה בטאבו, לאף דייר החניה לא מוצמדת. הוצאתי מסמכים מאתר של טאבו.

עניין התשריט מחזק את עמדתו 'המוסרית' אבל לא את עמדתו החוקית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
המספור הוא רץ לפי הסדר לאורך כל החניה, או שהוא מספור מקרי?

החניה במתחם של 4 בניינים,יש שער בכניסה. מספור רץ מ1 עד 66, המספור לא לפי מספר דירה, אלא לפי מספר של תת-חלקה. לכן לפי החלוקה מי שגר באותה קומה ובאותו בניין - חונים צמוד. כל מי שגר באותו בניין, חונים באותו אזור של החניה.

מבחינה חוקית, היא צודקת לגמרי (חוץ מעניין של הדבקת השלטים).

החלוקה המקובלת נועדה למנוע מצב של חיפוש חניה כל יום מחדש.

היא טוענת שלפי החוק - החניה משותפת.

בחניות משותפות החניה היא על בסיס מקום פנוי, כמו בקניון.

בכל מקרה, במידה ואמשיך לחנות במקום החניה הקבוע שלי - אז אני לא עובר על החוק וגם מכבד את החלוקה.

עריכה אחרונה על ידי snoop90

• תוכן חדש...