Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר היתייעצתי בעבר בקשר לדו"ח פה ואני צריך תשובה של 100 אחוז. היום הוא הגיע בדואר. 1000 שקל ותאריך אחרון לתשלום ב1-7-2005...

ב15-6-2005 זה היום האחרון שאני יכול לינסוע ואחרי זה אני חייב לחדש את הרשיון ותקופת השנתיים נהג חדש ניגמרת. אם אני אשלם את הדו"ח כמה ימים אחרי שאני אחדש את הרשיון מישהו יכול להבטיח שלא ישללו לי את הרשיון? ואם כבר שלילה אז לכמה זמן זה? חודש?חודשיים?שנה?

יש לי דו"ח ישן מלפני שנה על 67 קמ"ש במקום 50. הנקודות אני מבין נישארות גם אחרי חידוש הרשיון. זה ישפיע איך שהוא כשיתווסף לזה נקודות על אדום?ישלחו לי איזה משהו בדואר אחרי שיראו את העבירה על רמזור אדום?

בבקשה תשובות של 100 אחוז ולא "אולי" או "אני חושב ש...".

תודה לעונים.

פורסם

אז ככה: אם רק קבלת דו"ח של 1000 ש"ח בלבד אז יצאת בזול. מה עם נקודות, לא ירדו לך נקודות? מוזר אם לא... בכל מקרה, לפי שיטת הניקוד החדשה ישנה גם העמדה לדין בנוסף לנקודות אם קבלת.

קנס כספי מגיע בד"כ עם העמדה לדין או קנס כספי + נקודות. לענייננו: אם רשום בדו"ח שקבלת רק קנס כספי, ה-1000 ש"ח האלו ולא רשום עוד משהו אחר (העמדה לדין בתאריך מסויים או\ו הורדת נקודות) אז זה הקנס וזהו.

ליאור

פורסם
אז ככה: אם רק קבלת דו"ח של 1000 ש"ח בלבד אז יצאת בזול. מה עם נקודות, לא ירדו לך נקודות? מוזר אם לא... בכל מקרה, לפי שיטת הניקוד החדשה ישנה גם העמדה לדין בנוסף לנקודות אם קבלת.

קנס כספי מגיע בד"כ עם העמדה לדין או קנס כספי + נקודות. לענייננו: אם רשום בדו"ח שקבלת רק קנס כספי, ה-1000 ש"ח האלו ולא רשום עוד משהו אחר (העמדה לדין בתאריך מסויים או\ו הורדת נקודות) אז זה הקנס וזהו.

ליאור

זה דו"ח של מצלמת רמזורים. כרגע הוא על שם בעל הסניף שאני עובד שם עם הקטנוע. אבל אני חייב למלא תופס שהדו"ח עובר עלי כי בעל הסניף לא נורא שמח שהדו"ח עליו והנקודות גם...
פורסם
בדו"ח מצויין שחטפת נקודות וקנס כספי נכון? לא רשום העמדה לדין או משהו?
בדו"ח רשום רק שאני צריך לשלם אותו עד לתאריך 1-7-2005. וכמובן תאור העבירה והמקום בו התבצעה. לא רשום העמדה לדין.

אתה חושב שזה ישתנה אחרי שאני אביא לו את המיכתב שאני זה שביצעתי את העבירה והפרטים יהיו פרטים שלי והוא יביא את זה למשרד הרישוי (או למשטרה...או לאן שלא מביאים את זה...)? כי כרגע זה על שם של בן אדם מבוגר שיש לו הרבה שנים רשיון (כל הקטנועים בעסק על שמו).

פורסם

עצם תשלום הקנס מהווה הודאה באשמה.

הנקודות בגין רמזור אדום (חשוב לשים לב בדיוק לתקנה המפורטת בדו"ח ובדוק מהו מספר הנקודות בגין אותה תקנה ספציפית - גם ל"רמזור אדום" יש כמה תקנות) ירשמו לחובתך מייד עם התשלום על כל המשתמע, כמו כן תוארך תקופת הצבירה.

בהתאם למספר הנקודות שצברת בתקופת הצבירה אתה יכול לקבל "אמצעי תיקון" כמוגדר בחוק החל מקורס בסיסי ("נהיגה מונעת") ועד שלילה עם מבחן עיוני נוסף (תאוריה).

מידע נוסף תוכל למצוא באתר משרד התחבורה.

והכי חשוב, סע לאט ובאור ירוק.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

תנסה לעשות את הדבר הבא,

תבקש מהבנאדם שעל שמו רשום הקטנוע להמתין עם העברת הדוח עד לסיום תקופת השנתיים.

תחתום לו אפילו על מסמך שישאר אצלו, ויעבור למשטרה יום אחרי סיום התקופה, כדי שיהיה שקט.

מה שתשיג פה שרק אחרי חידוש הרשיון, העבירה תיזקף לזכותך...

ויש סיכוי שכך תינצל.

איתי

פורסם

אתה נמצא אשם בעבירה רק ביום בתשלום של הדוח. כלומר אם לפני כן הספקת לחדש את הרישיון אז אתה אמור להיות בתחום הבטוח.

מה שאני לא בטוח (ואם יש פה מישהו שיודע זה יעזור) הוא האם יכולים לשלול לך בדיעבד, כלומר, בגלל שמצאו אותך אשם בעברה שביצעת לפני חידוש הרישיון.

אישית, זה לא נראה לי הגיוני. נראה לי שיש לך חלון הזדמנויות לצאת בזול, אבל אני לא בטוח ב100%

דן.

פורסם
אתה נמצא אשם בעבירה רק ביום בתשלום של הדוח. כלומר אם לפני כן הספקת לחדש את הרישיון אז אתה אמור להיות בתחום הבטוח.

מה שאני לא בטוח (ואם יש פה מישהו שיודע זה יעזור) הוא האם יכולים לשלול לך בדיעבד, כלומר, בגלל שמצאו אותך אשם בעברה שביצעת לפני חידוש הרישיון.

אישית, זה לא נראה לי הגיוני. נראה לי שיש לך חלון הזדמנויות לצאת בזול, אבל אני לא בטוח ב100%

דן.

לפי השיטה הישנה, אתה צודק.

ע"פ השיטה החדשה - אתה אמנם מודה באשמה רק בעת תשלום הדו"ח, אולם תאריך ההרשעה הוא תאריך ביצוע העבירה.

פורסם

הוא יצטרך להמתין ולחכות למכתב אשר יגיע/לא יגיע מרשות הרישוי.

הגיע מכתב - יפקיד את הרישיון.

לא הגיע - יסע לשלום ובזהירות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כמה דברים:

1. לעבור באדום עם קטנוע זה לא דבר חכם. במפגש עם רכב שעבר בירוק מכיוון אחר הרכב ינצח. במפגש עם קטנוע אחר יהיה תיקו (כלומר: שניכם לבית לווינשטיין)

2. בטופס שאתה חותם למעביד תוודא שהטופס הוא רק הצהרה ש"ביום...בתאריך...נהגתי ברכב מס'..." או "הרכב הנ"ל היה ברשותי...", ולא הודאה בעבירה עצמה.

כשהמעביד מעביר את הטופס למשטרה הם מנפיקים דו"ח חדש, על שימך - ויש לך את ה-90 יום לשלם (לדעתי 90 יום חדשים מרגע ההעברה, לא בטוח 100% - אבל בטוח לא פחות מהמקור!)

3. אכן - שלם את הדו"ח רק אחרי שאתה כבר לא נהג חדש (כלומר עברו שנתיים ויום מיום הנפקת הרשיון - למשל תשלם ב25.6.) ויש לך כבר ביד רשיון של נהג "ותיק".

4. התשלום מהווה הודאה באשמה ואז כמובן יירשמו לך 10 נקודות.

5. אין הארכת תקופת צבירה עדיין - רק אם יהיו לך 22 נקודות תהיה הארכה ל4 שנים (לא כדאי להגיע לשם)

6. עלולים לחייב אותך בתיאוריה מחדש ועוד שנתיים נהג חדש, דווקא בגלל עבירת המהירות הקלה. תקווה שלא יעשו זאת - כי אז אתה עלול בעוד שנתיים למצוא את עצמך שוב באותו מצב כי שוב תהיה נהג חדש על סף חידוש רשיון והפעם עם עבירת רמזור ברקורד. ואז בסה"כ תהיה נהג חדש 6 שנים... לא נעים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכל מיקרה בדקתי בדו"ח ורשום לי ככה:

"הודעת תשלום כנס לפי סעיף 228ב...

ובדו"ח רשום:

תקנה 022א.

אם זה אומר משהו....

תודה בכל מיקרה לעונים.

• תוכן חדש...