Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שם ראב 4 וDS7 באותה הרמה?.

אז קח כבר 3008 ,לעומת הראב 4,יש לו מרווח גחון גדול יותר,יש לו מתלים עדיפים משמעותית,ואפילו תקבל קצת הנאה תוך כדי נהיגה.

פורסם

בחיים לא חשבתי שאני אסתכל לכיוון של טויוטה. אבל פתאום הבנתי שזה רכב עם הכי הרבה סימוני v ברשימת דרישות שלי.

חסר לי רק קורות אורך על הגג. כל היתר קיים.

הפשרה זה מראה וגימור מגעילים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
אתה שם ראב 4 וDS7 באותה הרמה?.

אז קח כבר 3008 ,לעומת הראב 4,יש לו מרווח גחון גדול יותר,יש לו מתלים עדיפים משמעותית,ואפילו תקבל קצת הנאה תוך כדי נהיגה.

יש לי ממה להנות. זה רכב יום יומי שאמור להיות בגדר נעלי בית. נוח ולא עושה בעיות.

3008 זה רכב מעולה. פשוט לא מתאים לי. קטנה מדי ועם מנוע 1.5 עצלנית מדי. עם 2 ליטר אני מעדיף DS7.

פורסם

יש מנוע 1.6 בנזין לא עצלן בכלל, אבל אם הגודל לא מתאים זה לא יעזור לך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בחיים לא חשבתי שאני אסתכל לכיוון של טויוטה. אבל פתאום הבנתי שזה רכב עם הכי הרבה סימוני v ברשימת דרישות שלי.

חסר לי רק קורות אורך על הגג. כל היתר קיים.

הפשרה זה מראה וגימור מגעילים.

זאת בדיוק הבעיה שלי עם הטויוטה, לא שאני רוכש פוטנציאלי, אבל הרכב על הנייר מציע חבילה טובה ביחס למתחרים, בעיקר לפני עליית המחירים אבל גם עכשיו הוא לא רע מבחינת תמורה.

אבל המראה החיצוני ממש לא לטעמי, הוא פשוט נראה רע בעיני. בפנים אין התקדמות מספיק גדולה והוא פשוט לא משדר לי רכב של 180K.

פורסם

יש לי חבר קרוב אדריכל (בחסד אבל ממש) שבעברו עיצוב רכבים, והוא חושב שהראב החדשה נראית קטסטרופה. אשתי שהדור השני של הראב4 היה אחד הרכבים שהיא הכי נהנתה מהם (לא היתה מחליפה אם הבכורה שלנו לא היתה מגיחה לעולם והדלת האחורית בראב שנפתחה בזמנו הצידה פתאום הפך לבעיה אמיתית), ראתה את החדשה ואמרה שאין מצב (ואנחנו בסוג של לחפש לה משהו חדש כרגע).

אני לא חושב שהיא נוראית כלכך, אבל איפה היא ואיפה הDS.

פורסם

מה עם סובארו אאוטבק?

אמנם ארוך מהם בהרבה אבל מרווח לא פחות מהראב4 וה-DS7. יכולות שביל-שטח עדיפות (בקצת) ויש את הדגם איסייט עם איבזור בטיחות מודרני, 5 שנים אחריות ומאובזר לא רע בכלל (עיצוב משעמם כמו כל סובארו).

אם הבנתי נכון, אמור להגיע דגם חדש, לא יודע בדיוק מתי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

האאוטבק לא קטן ולא חסכוני.

להתניידות עירונית הוא לא מוצלח במיוחד.

לבינעירוני ולשטח קל הוא נהדר ומרווח.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הלכתי היום לבקר את הילה. מכרו הכל כולל רכבי תצוגה. השאירו רכב אחד כדי שיהיה מה להראות.

האמת. אחרי בחינה מחודשת הבנתי שאני לא רוצה אותו בגלל עומס גימיקים. לא פשוט עם זה לאורך זמן.

למרות מרווח ידית-לידית במושב האחורי 1.41. שזה נתון של ג'יפ בגודל מלא ולא ג'יפון.

רוני, אתה הרי יודע שאת הDS7 אתה רוצה, אז חבל על הזמן ולך תזמין אחת לפני שהמחיר עולה ל265k ;-)

פורסם

כן, הגיוני שמכרו הכל. היא החזיקה לי אחד עד לפני כשבוע אבל אמרתי לה לשחרר אותו כי לא הייתי סגור על זה.

אגב, אתמול ראיתי וישבתי בC5 Aircross. עושה רושם חיובי מאוד.

פורסם

איפה ישבת באיירקרוס, בישראל או בחו״ל?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
כמובן שהיה על הפרק. אבל הגודל והרוחב בעייתיים בעיר מלאת חניונים תת קריקעים צפופים. היום עם סורנטו והגודל זה אחד המניעים להחלפה.

פורסטר, כאמור, צר מטויוטה בצורה משמעותית.

נראה שדוקא מבחינת מרווח במושב האחורי - הפורסטר מרווח בהרבה מהראב 4.

שני הנתונים הרלוונטים במפרט האמריקאי הם מרווח ירכיים במושב האחורי שם לפורסטר 53.6 אינצ' לעומת 47.7 ומרווח כתפיים בהם יש לו 57.2 לעומת 56.4.

במדד ה"מרווח לנוסעים" לפורסטר יש 111.9 רגל מעוקב לעומת 98.9 לראב4

https://www.edmunds.com/toyota/rav4/2019/features-specs/

https://www.edmunds.com/subaru/forester/2019/features-specs/

• תוכן חדש...