Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 28k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כיום בבעלותי סוזוקי אלטו ידנית שנת 2015 שנקנה כרכב 0 ק״מ מהחברה.

לאחרונה אני מתעניין בהחלפת הרכב (בעיקר מהיבטי כח ואבזור שחסרים לי באלטו) וחשבתי על האפשרות של לרדת קצת בשנתון במטרה להרוויח רכב קצת יותר ׳חזק׳. אין בעיה עם ידני ואולי אפילו עדיף..

כיום אני סטודנט והכוונה היא כמובן לקנות רכב שיוכל לשמש אותי לפחות ב5-6 שנים הקרובות אז אמינות היא פקטור די משמעותי בהחלטה.

האפשרויות שדיברו אליי עד היום:

פולו 2012 ידנית (זו עם המנוע 1400 אטמוספרי)... בדילמה אם אפשר לסמוך עליהם בשנתון הזה, כי מעבר לכך היא הכי מושכת אותי מבחינת איכות חומרים בפנים וכו׳

קיה פיקנטו בשנתונים 2013+ (למרות שכאן להבנתי לא ארוויח יותר מידי מבחינת כח)

שברולט ספארק ידנית בצורה החדשה (שנתון 2016, דגם LS/LT) - אומנם אומר לעלות בשנתון אבל אני קצת חושש מעצם היותה שברולט.

כולן נמכרות בסביבות 28-30k וזה בערך הקצה של התקציב שלי - כמובן שפחות יהיה מבורך.

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים שרשמתי (בדגש על הפולו... עד כמה זה סיכון) וגם המלצות נוספות אם קיימות.

תודה רבה מראש!

ירדן

פורסם

הספארק תיתן לך את תוספת הכוח, לא ידועות כרגע בעיות סדרתיות עם הדגם הנ"ל.

ברמת איבזור lt מאובזר ברמה סבירה, במיוחד ביחס לאלטו

פורסם

הספארק החדשה עם תיבה ידנית הגיע עם מנוע 1.0, המנוע החזק 1.4 מגיע עם תיבה אוטומטית בלבד.

פיקנטו לא תקדם אותך מבחינת כוח.

הייתי מתאמץ עוד קצת לכיוון 33 אלף בערך ובודק רנו קליאו 0.9 טורבו, גם מאובזרת, מנוע מספק ביצועים טובים.

הפולו הידנית לא טובה עם איכות חומרים טובה לקטגוריה, מושבים טובים מאוד ומרווח טוב מאחור.

מנוע ה 1.4 נחשב לאמין וכיוון שהרכב ידני לא יהיה סיכוי לבעיה בתיבה.

תשקול גם את האיביזה/פאביה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הספארק החדשה עם תיבה ידנית הגיע עם מנוע 1.0, המנוע החזק 1.4 מגיע עם תיבה אוטומטית בלבד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אם כך אני חוזר בי מההמלצה על הספארק, הייתי בטוח שמנוע 1.4 מגיע גם בגרסה ידנית.

ספלאש לא תהווה לדעתי שדרוג משמעותי מאלטו, הקליאו 0.9 נשמעת מתאימה.

פורסם

היי- על איזה שנתונים של קליאו מדובר? האם יש מה לי לחשוש מענייני אמינות וכו? בכל זאת רנו :roll:

יוליאן- לא הצלחתי להבין מהתגובה אם באופן כללי אתה ממליץ על הפולו בשנתון הזה או שלא..

פורסם

קליאו כדאי מדור 4 עם מנוע 0.9, צריך להגדיל מעט את התקציב לכיוון 33 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נוחה ביחס למה? אולי ביחס לאלטו שלו זה שיפור, יצא לי לנסוע בספלאש בתקופה שהייתה לי קליאו, זאת לא הייתה חוויה שזכורה לי לטובה.

אני מסכים עם יוליאן, הקליאו 4 עם מנוע 0.9T יכולה להתאים, מנוע שנחשב אמין והוכיח את עצמו כבר כמה שנים ונמצא בכל מיני דגמים, מאובזרת לא רע לזמנה, נראית טוב, צריכת דלק טובה בנהיגה רגועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...