Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הסתרתי את זה שאין לי ידע מינימאלי אכן צדקת

אני פשוט אמור לבוא עכשיו למורשה מאזדה ולהגיד שיש דפיקה בהעברת הילוך ולקבל את הדין של הטיפול? או יש למישהו רעיון זול יותר אבל לא פחות איכותי?

או שפשוט לחיות עם זה שההילוכים אצלי לא עוברים חלק וזהו? כמה הבעיה הזאת קריטית ומזיקה ..?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל שאף אחד לא כתב לך את זה עדיין... קפוץ ל.י.ס גירים בצומת סגולה ותבקש לדבר עם ספי - הם האנשים שאתה צריך הם מתמחים בגירים מכל הסוגים ומומלצים כאן על ידי כולם בפורום . אין סיבה לשלם מחירים הזויים במורשים ממחשבה שבמורשה איכות העבודה טובה יותר ..

בהצלחה בנאדם.

פורסם

אני מקפיץ בשביל לעדכן

שמתי לב שהקפיצה החזקה קוראת רק על הבוקר או אחרי שהאוטו עומד הרבה זמן

לאחר נסיעה סתם אם אני עוצר למשל ברמזור ומשחק עם ההילוכים ( לבדיקה) המעבר חלק משמעותית, האם זה רמז שיכול לתת לי הסבר פה ממישהו? לפני שאני ניגש למוסך שבו יכולים לחרטט אותי ולהוציא ממני כל סכום שיגידו?

תודה רבה

פורסם

אני רוצה לעדכן לפני שאני פונה למוסך אשר ישחט אותי בעקבות חוסר הידע שלי

שמתי לב שהדליקה הגדולה מגיעה כאשר האוטו לא נסע הרבה זמן זא זה קורה רק בבוקר או אחרי עמידה ממושכת

אם אני נוסע וסתם לדוגמה מחנה את הרכב או זתם ברמזור שיחקתי עם ההילוכים הם עוברים הרבה יןתר חלק ואין את הדפיקה הגדולה

האם אפשר ללמוד מזה עוד משהו על הבעיה?

פשוט רוצה כיוון לפני שנוסע כצאן לטבח

פורסם

הבעיה יכולה להיות משסתום ויסות חשמלי בבלוק שסתומים בגיר או, או שסתום מכאני תפוס בבלוק עצמו.

או חיישן טמפ' גיר מזייף.

או שהשמן איבד ממתכונותיו ונעשה צמיגי יותר משום שספח אליו שבבים.

לא ניתן לאבחן מבלי לבדוק.

פורסם

מעדכן שנכון לעכשיו ראה את הרכב מוסך שהופניתי אליו ש״ מתמחה״ במאזדה, נאמר לי שאין בעיה שהקפיצות שאני מרגיש זה ככה בכל המאזדות..

שניסיתי לתאר את ה״דפיקה״ בתחילת יום אמרו לי לא ישר להניע ולהעביר אלא לתת איזה דקה לאוטו לעבוד ואז להעביר הילוך.

לא יודע אני אנסה לחיות עם זה מה שגם אתמול לא היו לי דפיקות חזקות מהרגיל. וההעברות הלא חלקות התקבלו לגמרי אצל המוסך שבדק לי

פורסם

אשמח לשמוע עדכון אם אכן זה נבדק

רק לציין ולהדגיש שאין בעיה בזמן נסיעה, רק בהעברת הילוכים עצמה

פורסם

הגיר עובר הילוכים רך כמו חמאה ואין שום דפיקה ושום בטיח.

איזו הפתעה שמוסך מתמחה במאזדה אבל מדבר שטויות, הא?

פורסם

לאדם מן השורה שאינו מבין דבר ואינו בעל ידע טכני זה אכן מפתיע מאוד

אגב שוב אני אומר שהאוטו עומד יחסית הרבה זמן או בקיצור בהתנעה ראשונה יש רעשים מוזרים שאני מעביר מפררקינג להילוך ותזוזה כלשהי

אחרי זה כבר במהלך היום ( אני נוסע ממקום למקום)

הכל עובד חחק יותר

אז בפני 2 אופציות , להמשיך לחפור ולחפש בעיה או להתעלם כמו רוב האנשים

פורסם

מתי נוזל גיר טופל לאחרונה? הייתי ממליץ להתחיל מזה.

אתה יכול לבדוק את מצבו לפי המדיד, תקח מטלית נייר ותנגב את המדיד איתה, תראה את הצבע.

פורסם

בוודאי, זה נמצא מצד שמאל של המצבר, מעל הגיר, כלומר מצד ימין של המנוע.

זה מדיד עם ראש בצבע אדום שכתוב עליו TM

זה צריך להיות בצבע ורדרד, אם זה אדום כהה למשל או שחור זה לא טוב.

אתה צריך למדוד במנוע חם

• תוכן חדש...