Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קנה רצועה של אחד היצרנים הגדולים דוגמת gates, continental, bando, acdelco ותרכיב בראש שקט.

תקפיד שהרצועה תהיה בדיוק במידה הנדרשת, לא בערך ולא ליד

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אפשר להשתמש ב 6PK0995, 6PK0996, 6PK1000.

תחום הכיוון שם די גדול, אפשר להרכיב את כל המידות האלו. ההבדל בינהן הוא סה"כ 5 מ"מ אורך.

פורסם

למישהו יש מושג מה אומר המספר

6PK והמספר 995?

אלו המידות של הרצועה.

995 - אורך במילימטרים

PK - סוג הרצועה

6 - כמות הגבעות שיש לרצועה לרוחבה

תן את המידות הללו למוכר בחנות חלפים והוא יתן לך רצועה מתאימה.

יום טוב גם לך

פורסם

שוב פעם אני אומר, אפשר גם מידה מעט שונה כמו שרשמתי. הרכבתי בסיוויק שלי PK61000 בלי שום בעיה, נשאר עוד הרבה מהלך מתיחה באלטרנטר.

הרצועה אמורה לעלות כ 70 ש"ח, שים לב גם לתאריך ייצור של הרצועה. מופיע על הקרטון של האריזה. לפעמים הרצועות יושבות על המדף שנים, פעם רכשתי רצועה כזאת לסיוויק עם תאריך ייצור שהיה 5 שנים קודם. רק בבית שמתי לב. לא הרכבתי אותה אלא החלפתי באחרת עם תאריך ייצור יותר חדש.

פורסם

איך החלטת שהרצועה עושה רעשים ? אולי היא לא מתוחה כראוי או משתפשפת במשהו ?

קח בחשבון שרצועות כמו הרצועה שמותקנת אצלך ברכב הם בעלי אורך חיים מאוד ארוך שעשוי להגיע גם ל-100K ואפילו 10 שנים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...