Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש לקנות טויוטה קאמרי משנים 2013-2015.

אני רואה שבלוחות, רוב הרכבים שמוצעים הם הייבריד.

מעולם לא היה לי רכב היברידי והייתי שמח לדעת מה ההשלכות -

האם הרכב מועד יותר לתקלות? האם הביטוח/טיפולים יקרים יותר?

באופן כללי הייתי שמח לשמוע חוו"ד ממי שהיה לו הרכב הנ"ל.

תודה.

פורסם

אין לי ניסיון ספציפי עם קאמרי אבל באופן כללי בניגוד לדעה הרווחת רכבים היברידים דווקא מועדים פחות לתקלות.

המערכת החשמלית אמינה מאוד (במיוחד בטויוטה) וכמעט בכלל לא מתקלקלת, למעט הסוללה שעלולה ללכת (לא קורה הרבה אבל קורה) אבל אם הרכב נקנה מהיבואן הרשמי לאחר תום האחריות תוכל לעשות ביטוח לסוללה ב 300 ש"ח לשנה/ 15K ק"מ . מלבד המערכת החשמלית המנוע והבלמים במכונית היברידית עובדים בעומס הרבה יותר נמוך מה שמאריך את חייהם.

אין שום טיפולים למערכת ההיברידית והעלות היחידה היא ביטוח הסוללה שהוא בחירה שלך. אין קשר בין מערכת היברידית למחיר הביטוח

אגב שים לב שבטויוטה יש דגמים היברידיים שמכוונים יותר לחיסכון בדלק כמו פריוס אוריס יאריס וכו' ודגמים שבהם המערכת ההיברידית יותר מכוונת לשיפור ביצועים כמו בקאמרי ובראב 4 ולכן בדגמים האלו צריכת הדלק גבוהה יותר אבל עדיין מעולה ביחס לרכבי בנזין רגילים באותו גודל.

בשורה התחתונה לדעתי המערכת ההיברידית היא בונוס שלגמרי שווה את התוספת במחיר ואתה יכול ללכת עליה ללא שום חשש.

פורסם

בעניין ביטוח לסוללה, זה נקרא הארכת אחריות. תבדוק טוב שהרכב עומד בתנאים להארכה.

להלן ציטוט מהתקנון של טויוטה להארכת האחריות:

תוכנית הארכת האחריות מיועדת עבור רכב אשר אחריות היצרן למערכת ההיברידית

איננה בתוקף עוד. ניתן גם לרכוש את תוכנית הארכת האחריות לרכב שאחריות היצרן

למערכת ההיברידית עדיין בתוקף, בכפוף לתנאים הבאים:

- נשארה פחות משנה )פחות מ-364 ימים( עד לסיום תקופת אחריות היצרן למערכת

ההיברידית והרכב נסע פחות מ- 100,000 ק"מ.

- נשארה יותר משנה ופחות מ- 15,000 ק"מ עד לסיום אחריות היצרן למערכת

ההיברידית.

• תוכן חדש...