Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלאזר לדעתי עדיף , כתוב בנתוני יצרן (אני לא יודע אם זו האמת, כי כמה אמרו שלאנזר מגזימים עם הנתונים שלהם) שהוא מוציא 125RMS ב4 אום. כך שזה אמור להספיק בגישור להרים את הסאב של הפיוניר כי בגישור הוא מגיע ל500RMS ב4 אום , לגבי האחוריים זה מספיק להם ביותר , אפילו יותר מידי.
הלאנזר לא מגיע להספק הזה!!
פורסם

אני מדדתי אצל המתקין שלי המגבר שאני המלצתי עליו שמוצהר בו על 175 RMS ליציאה סיפק 60 RMS ליציאה

שזה מספיק מאוד לציוד שכזה..

פורסם

אני בדילמה רצינית, תראו תמצב שלי, חלק אמרו לי המגברים של קדנס איכותיים ברמה שלא הכרתי, החלק האחר אומרים המגברים של הלאנזר טובים

אני מטייל באתר פתאום בום, הודעה "תגידו, המגברים של לאנזר שווים משהו"

"כו, עוגיה"

עכשיו אני במצב שאני כבר לא יודע מה לעשות ...

ולי אישית אין כל כך מושג במגברים לפי הנתונים

תאמת, חוץ מהוואט ו4 יציאות או שתי יציאות

הדברים האחרים לא אומרים לי כלום ... :|

מקווה לשמוע עוד הצעות של אנשים, אם גם אפשר ווקשה הסבר למה כדאי את זה ולא את ההוא ..

תודה רבה לכם אנשים

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

אני לא לוקח ברצינות אף הצהרה של RMS שאנשים רושמים פה. וזה לא משנה אם "מתקין" אמר להם או אם זה מישהו שמבין יותר או פחות באלקטרוניקה אמר להם. וזה כמובן לא נאמר בשביל לפגוע במישהו כזה או אחר. זה פשוט האמת בשורה התחתונה.

לגבי המגברים של הלנזר , סביר להניח שהם באמת מפריזים מעט בהצהרות שלהם . כמה ? אף אחד פה באמת לא יודע . גם לא אני .

אני רק יכול להגיד , לי לדוגמא היה לנזר , הוא היה מוצהר 125 RMS ליציאה . בפועל , אני יכול להגיד שמבחינת עוצמה הוא הספיק לגמרי עבור סט קומפוננט טוב , הוא פתח לגמרי סאב של בערך 300 RMS. בקיצור מבחינת עוצמה זה הדבר האחרון שהיה מטריד אותי . אם כבר ביקורת על המגברים שלהם אז אני יכול להגיד שהקרוס שלהם הוא לא מדויק לחלוטין . אבל לציוד שיש לך ולרמה הזאת הלנזר לדעתי הוא בחירה מתאימה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אף אחד כאן לא נראה לי מכיר את קדנס, אחרת כבר היו כותבים לך ביקורות אישיות על מגברים של קדנס.

אני יודע שקדנס מבחינת רמקולים התקדמו מאוד בשנתיים האחרונות והתברגו לחברות המובילות כיום - בקומפוננטים ורמקולים! לגבי מגברים - בדקתי לך את הנושא ולא קראתי ביקורות טובות\רעות על המגברים שלהם.

אתה יכול לקחת סיכון וכן לקנות מגבר של קדנס ולצאת מנקודת הנחה שאם הרמקולים שלהם טובים מאוד וברמה גבוהה אז ככה גם המגברים שלהם, החלטה שלך.

ליאור

• תוכן חדש...