Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי חבילות בארה״ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תופעה בארה״ב של אנשים שגונבים חבילות שממתינות לאנשים בכניסה לבית. ראיתי איזה סרטון של מישהו שהחליט להתחכם איתם וחשבתי לחלוק עמכם את זה פה:

[video=youtube;xoxhDk-hwuo]

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאוד מעניין. בעיניי זו לא פחות מהנדסה גאונית מה שהבחור הזה ייצר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה אחד מסרטוני הinstant karma האהובים עלי עד כה. תודה רבה על השיתוף

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הייתי הולך מעט רחוק יותר ועושה שימוש בצבע נוזלי אשר מכתים ללא אפשרות לנקות, זה מה שמגיע לגנבים ויותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כן, אבל אז היו תובעים אותו. אל תשכח שזו ארה"ב...

בעצם, עם מערכת המשפט בארץ, לא אופתע אם גם כאן היו תובעים וזוכים.

פורסם

ענק!

כל הכבוד לו.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אל דאגה, יתבעו אותו. לא מתנבא לגבי הכרעת בית הדין...

לא פחות מעניין הוא פרופיל הגנבים, אבל בימי שלטון טרור הפוליטלי-קורקט

יתבעו לו את הצורה אם הוא רק ישחיל אפילו מילה אחת בנושא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מאוד מעניין. בעיניי זו לא פחות מהנדסה גאונית מה שהבחור הזה ייצר.

מהנדס NASA בכל זאת..

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש חברות שבהן זה מקובל.

בעבר (הרחוק) יכולת להשאיר חבילות לפני דלת פתוחה גם בישראל, בידיעה ששום דבר לא ייגנב. זמנים משתנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מי חשב שזה רעיון טוב להשאיר חבילות בחוץ ליד הדלת ועוד בדלת שפונה לרחוב?

מן הסתם שיגנבו אותן.

זה עניין של תרבות (או חוסר תרבות).

באיזור שלי - משאירים חבילות ליד הדלת של הבתים. תמיד.

שלוש וחצי שנים - אף פעם לא היתה בעיה - כשהבית הקודם אפילו היה ליד כביש ראשי יחסית.

(וכרגע - כמו לבחור יש לי פעמון וידאו מצלצל... מצד שני השכונה שלי כזו חסרת פשע - שאם משהו כזה קורא - זו תהיה החגיגה של המשטרה המקומית לטפל בזה... פעם אחרונה שהיה פשע אלים באיזורי היה ב2013 - וגם זה חברה מעיירה שכנה)

אין דבר כזה לסוע לאסוף את החבילה מהדואר (אלא אם כן זו חבילה שהוגדרה מראש כדורשת חתימה ולא היה אף אחד בבית).

אתה פשוט לא מבין את הסדר גודל של כמות החבילות שמשפחה ממוצעת מקבלת בשבוע.

במיוחד בתקופה הזו של השנה.

מזמינים הכל - קניות , נייר טואליט , אוכל לכלבים , טכנולוגיה , מכסחת דשא , גנרטור , שקים של דשן , מתנות לילדים , בגדים , נעליים ...

פשוט ישראל עם המערכת דואר שלה - כ״כ מאחורה.

אז כן - חבילות נשארות פה מחוץ לבית כ ל הזמן.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רק השבוע - בלי להגזים - לדעתי קיבלתי באיזור ה20 חבילות.

נראה לך אני אלך לדואר עם 20 פתקים ? :lol:

במיוחד שהמון חברות עושות משלוח חינם תוך יום - יומיים.

(אפילו מוכרים באיביי - פרטיים!)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נראה שזה יותר נפוץ פה בארה״ב שהכל הכל הפך להיות און ליין. אנשים מאוד מעדיפים להזמין את מוצרי הסופר שלהם, בגדים, רהיטים וכל השאר פשוט מהאינטרנט.

וזה כמובן אומר שגם הכל יושב בכניסה מול הדלת. אני ואשתי צוחקים כל פעם שהשכנים עושים תחרות ביניהם למי יש יותר חבילות בכניסה לבית. היא תמיד מקטרת (בצחוק) שאנחנו מזמינים הכי פחות.

תאכלס אצלנו בשכונה עד כה לא היו גניבות, הקטע הוא שהרבה מהשכנים שלנו גם עובדים מהבית והחלון של המשרד שלהם בד״כ פונה לכניסה של הבית. ככה הם גם שמים עין על הבתים מסביב. וזה מביא אותי לסיפור שקרה לנו כשבנינו את הבית:

בזמן שבנינו את הבית שלנו, אחד הצבעים שעבד על הבית שלנו השתמש בברז המים של הבית מולנו כדי לשטוף את כלי הצביעה שלו. אחת השכנות שמה לב לזה וצילמה את זה בוידאו. אותה השכנה שהשתמשו במים של הבית שלה בכלל לא היתה בבית אבל באותו הערב כבר שמעה על כך מהשכנה שצילמה.

יום למחרת הקבלן שלנו קיבל שיחת טלפון מהשכנה שהשתמשו במים שלה עם דרישה - או שתשלם את כל חשבון המים של החודש או שאני תובעת אותך.

הקבלן ניסה להתמקח על כך שנעשה שימוש בקטנה ושהוא ישלם על חלק יחסי מחשבון המים. השכנה כמובן התעקשה והסבירה לו שהיא לא הולכת לבזבז מהזמן שלה בלחלק את החשבון באופן יחסי לשימוש שלו. בקיצור הקבלן שילם כמו גדול.

לקח - אין לקח, תתקדמו :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

חזק!

אצלינו לא נועלים רכבים ובתים, אז אין מה לדבר על לגנוב חבילות...

בכל מקרה יש לנו מין ארון דואר שרשום עליו Delivery כדי שהחבילות לא ירטבו/סתם יעמדו בחוץ.

פורסם

לקח - אין לקח, תתקדמו :)

דווקא יש לקח - כל מה שמספרים על האמריקאים המשוגעים שתובעים על כל שטות נכון :lol:

וחוצמזה - הקטנוניות, השעמום, שנאת האחר - הצד הרע של אמריקה.

ועוד חוצמזה - יוטיוב הזה ממזר. בדיוק אתמול הקפיץ גם לי את הסרטון הזה (וגם אני צפיתי והתרשמתי). מעניין אם זו הקפצה ממומנת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...