Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעוניין ביונדאי I30 שנת 2010 חשוב לציין שהיא יד 3 האם זה כל כך נורא?

על פניו היא נראת מאוד שמורה ועברה טיפול לא מיזמן והיא בדיוק בתקציב שלי.

הקילומטרים שעברה 145 אלף זה תקין ? והאם כדי לי לקחת לבדיקה?

או שכבר עדיף רנו פלואנס שהיא קצת יותר ארוכה ,אבל מי יודע מבחינת אמינות?

מדובר על דגם שנת 2012 לרנו פלואנס. חייב לציין שראיתי בשלמה סיקסט המחיר כל כך מפתה..

שאלה נוספת

ואם מישהו פה שמע על סוכנות הרכב א.מ מוטורס? חוות דעת?

יש אצלהם עוד רכב יונדאי אך שנת 2011 שבהחלט מעניינת אותי וגם בטווח המחיר שלי.. השאלה האם המקום אמין?

עריכה אחרונה על ידי CAPOBOSS
פורסם

אני לא יודע איך לתייג אז.

לגביי הרכב. כן מובן שהיה קצת בלאי וזה לגיטימי בכל זאת אוטו קצת ישן אך במצב תקין. (פחות אחד כזה אחפש ויערוך בדיקה)

"הדרישה" רכב משפחתי לזוג צעיר שישרת אותנו באופן אמין לגבי הקילומטרים ממוצע כ20 קילומטר ביום מלבד סופי שבוע.

(לגילוי נאות אני נהג חדש אבל לא צעיר מבחינת הביטוח (גיל 26)

פורסם

אבל מה התקציב?

אני לא הייתי רץ לחפש רכב משפחתי.

אנחנו זוג+2 ומסתדרים יופי עם סופר מיני.

גם עלויות הביטוח והדלק זולות יותר למרות של 20 ק"מ ליום דלק לא משמעותי אבל ביטוח כן.

פורסם

התקציב 23/25 אלף למרות שהביטוח על היונדאי בדקתי בעלות של 6500 אלף כי אני נהג חדש. אני עוד מוכן לקבל את זה ולשלם. , תודה על העזרה כל כך מציל אותי , בסופי שבוע בערך כל שבת שנייה לרוב ניסע לאמא שלי מרחק הנסיעה 120 קילומטר בערך רק הלוך. או כמובן יציאות עם חברים לאזור תל אביב וכדומה אז גם מאוד חשוב שהיה יציב על הכביש. בטיחותי

פורסם

אשמח להמלצה? יש יונדאי i20 שנת 2011/12 שגם יכול ליכנס בתקציב אבל מה שמפחיד אותי שהוא קטן מידי ולא יציב לפחות לפי דעתי

פורסם

אז השערות לכוד ומציאות לכוד :) .

הייתה לי יונדאי I20. הוא אוטו לא רע, אבל היו לי בעיות למרות שאצלי הרכב נקנה מליסינג וגמע איזה 240000 ק"מ.

(150000 ק"מ מתוכם אצלי).

הרכב יציב מאוד ובטיחותי! יש לו 5 כוכבי בטיחות, בקרת יציבות, 6 כריות אויר ועוד.

אני לא כזה אוהב את האוטו הזה אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא לא יציב...

אם אתה נעול על יונדאי כזו, חפש אחת עם ק"מ נמוך, שנתון כמה שיותר גבוה והיסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת.

יש כאן מדריך שכתבתי שיכול לסייע:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

פורסם

לא כי גם בסופו של יום גם אישתי תצטרך לנסוע על הרכב אז אוטומט. אני אחכה קצת תודה רבה לך ! למרות שהיונדאי i20 גם סבבה אבל קצת קטנה כזאת ואני קצת מפחד שאישתי תנהג בה

פורסם
מעוניין ביונדאי I30 שנת 2010 חשוב לציין שהיא יד 3 האם זה כל כך נורא?

יד 3 לרכב שנת 2010 זה אומר שבממוצע כל אדם החליף אותה אחרי שנתיים וחצי. קצת חשוד אבל לא פוסל. כמה זמן הרכב היה אצל הבעלים האחרון? אם זמן קצר, האם יש סיבה הגיונית לכך שהוא כבר מוכר?

הקילומטרים שעברה 145 אלף זה תקין ? והאם כדי לי לקחת לבדיקה?

145000 לרכב בן שמונה (אולי כמעט תשע? תלוי באיזה חודש עלתה לכביש) זה אומר משהו כמו 16000-18000 ק"מ לשנה. בהחלט לא חריג. רק צריך לקחת בחשבון שברכב בגיל הזה עם קילומטרז' כזה יש הרבה בלאי.

לפני שאתה מחליט אם לקחת לבדיקה כדאי לפחות לראות היסטוריית טיפולים.

או שכבר עדיף רנו פלואנס שהיא קצת יותר ארוכה ,אבל מי יודע מבחינת אמינות?

מדובר על דגם שנת 2012 לרנו פלואנס. חייב לציין שראיתי בשלמה סיקסט המחיר כל כך מפתה..

אם היא משלמה סיקסט אני מניח שהיא מליסינג. שמעתי בעבר מקצין רכב שהפלואנס האלה שהיו בליסינג באותן שנים הן לא אמינות - מספר תקלות גבוה. לא יודע כמה זה נכון. המחיר מפתה כי קשה למכור את המכוניות האלה.

אישית לא הייתי קונה משלמה סיקסט כי אני מכיר מקרוב את היחס שלהם ללקוחות הליסינג שלהם.

שאלה נוספת

ואם מישהו פה שמע על סוכנות הרכב א.מ מוטורס? חוות דעת?

יש אצלהם עוד רכב יונדאי אך שנת 2011 שבהחלט מעניינת אותי וגם בטווח המחיר שלי.. השאלה האם המקום אמין?

לא מכיר את הסוכנות הזאת, אבל לדעתי אם כבר קונים מסוכנות ולא מפרטי עדיף מטרייד אין של היבואן - הסיכון לרמאויות נמוך יותר.

בהצלחה!

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

רכב כזה קונים רק מאדם פרטי/טרייד אין של היבואן (כלומוביל)/טרייד מוביל ולא משום מקור אחר בטח לא ממגרשים הפרטיים.

יש מבחר עצום ביד 2- קח בחשבון שהטובות עולות יותר והפחות טובות עולות פחות או חצי מחיר אבל,

אחרי הרכישה טעם הרכישה של המחיר ה"זול" יגמר בבכי במוסך.

המחירון של הרכב שלי (2009) נכון ללפני 7 חודשים היה 30,000 ואני מעריך שהיום זה בערך המחיר של 2010.

אם מציעים בהרבה פחות- כנראה הרכב היה באחת הידיים ליסינג/השכרה- לא כדאי ועדיף לחפש אחת,שהיתה רק בידיים פרטיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...