Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה סבבה, אני שמח שיצא לי לשמוע את הפוקל של מיכאל זה היה עוד שלב משמעותי בבחירת הסאב בעוד שבועיים, נשמע אותו גם בתיבה אטומה נראה לי שיהיה יותר הדוק ומדוייק עם כיוונים נכונים...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סורי שלא באתי לא היה לי מצב לבוא אני מקווה שלא הפסדתי הרבה ובמפגש הבא בעזרת השם אני אבוא

אשמח אם יהיו תמונות לראות מה הפסדתי

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

בסה"כ היה נחמד.

תמיר עם הסנטר- יש כבוד על המחשבה ! וגם על ההגעה מהצפון. כן ירבו.

מיכאל - סאב מהמם (למחיר) חבל שהסט-אפ שלך לא מגיע למה שהוא יודע לעשות.

הכי הצחיק אותי הבחור עם הלנטיס שהיה לו רוקפורד POWER "10

כלשונו : " אני מוכר !! 2000 וואט מלוכלך - 1000 וואט RMS !!"

אלון - די כבר, תביא כבר מגבר וסאב :wink:

ושי MIKMIK כרגיל, שום דבר לא השתנה, שהמילה שלו כמו של ביטוח לאומי,

הלך לפתוח אטליז מהיותו נקניק.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואי הבחור עם המזדה לנטיס זה היה "ה"קטע של המפגש...

רק מגיע טאח בום פותח בגאז' יאלה מי רוצה אני מוכר אני מוכר...!!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

היה אחלה מפגש.

אצל שלומי באוטו שלא ברור מה מנגן יותר חזק - הקומפוננט או הפלסטיקה :-) אבל אחלה קומפוננט.

שמחתי להכיר גם את אלון (LOUDGUY) שהדגים את הבמה המעולה שיש לו ברכב ונתן קצת טיפים, אגב אני רוצה את הדיסק שהיה לך שם...

וגם הסאב של מיכאל ששמעתי רק מבחוץ מכיוון שהוא לא נתן לי לשמוע :wink:.

מקווה שנהניתם גם מהמערכת שלי.

איציק.

פורסם

איזה באסה ששוב לא באתי!:(:(

פשוט אני ושי עבדנו כל השישי שבת...על הסאב החדש שלי..יותר נכון על התיבה שלו!

וסוף סוף סיימנו, ומפגש הבא אני בא ב100%!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

גם אני הגעתי למפגש עם האונו הלבנה והרמקולים החדשים עם המערכת :)....מעניין מי שם לב :idea:

היו שם מערכות ממש חזקות , תמיר א. , איזה באסים הרעדת את כל האזור :wink:

Suzuki Jimny

פורסם

כן רק חבל שהתיבה לא מתאימה בכלל...

עם קצת עבודה על תיבה יותר נורמלית וגדולה כמובן הוא יכול לעלות לאיזור ה 143-144 DB בקלות. רק עניין של תיבה.

חבל הסאבים לא מנוצלים בכלל כמו שצריך. (שנים של 15 אינץ' אמורים לפרק את הרכב הזה , שגם ככה מתפרק עם הסאונד שיש).

אבל ח"ח סוף סוף ראיתי את הקומבינה שלו בפעולה :).

פורסם

גם אני הייתי שם היה אחלה של מפגש נהנתי לפגוש אנשים חדשים

בקרוב אני יעלה את התמונות שחבר שלי צילם

ונקווה שפעם הבא תיהיה יותר נוכחות.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

חבר'ה היה אחלה מפגש... לא כל כך הרבה אנשים אבל עדיין סבבה.

היה נחמד להכיר חברה חדשים! blackB ו-mdma.......

הבחור עם המזדה לנטיס באמת קרע אותנו :-) היה צריך להסריט אותו...

איציק, אני יצרוב לך אותו בכיף זה דיסק הדגמה של Alpine F1 Status.

שלומי הביא לנו אותה בקומפוננט!!:) אהבתי את הסאונד שלהם! בלי כל הפלסטיקה הרועדת זה יצטרך להישמע ממש טוב!

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

בואנה אלון הסט שלך קדימה נותן בראש קשות...

באמת ממש אהבתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
כן רק חבל שהתיבה לא מתאימה בכלל...

עם קצת עבודה על תיבה יותר נורמלית וגדולה כמובן הוא יכול לעלות לאיזור ה 143-144 DB בקלות. רק עניין של תיבה.

חבל הסאבים לא מנוצלים בכלל כמו שצריך. (שנים של 15 אינץ' אמורים לפרק את הרכב הזה , שגם ככה מתפרק עם הסאונד שיש).

אבל ח"ח סוף סוף ראיתי את הקומבינה שלו בפעולה :).

אתה JOKER, יא חתיכת נקניק, למה לא באת? פספסת לדעתי.

אך האם זה וירוס שי?

איציק, המערכת שלך לדעתי, מושקעת המון יחסית לאיך שהיא נשמעת.

יש לך מיד וטוויטר על הדש, ואתה יכול להביא לפירוט סאונד, ובמה רחבה וברורה הרבה יותר.

נכון למה ששמעתי, לדעתי המיד שלך נשמע סגור וחנוק מדי, הטוויטר לא מפורט מספיק, ונשמע כמו של רמקול קואקסיאלי רגיל. לסט שלך פוטנציאל גבוה הרבה יותר, עם כיוונים ראויים, תוציא המון מהמערכת.

בקשר לסט שלי, זה מורכב ברכב של העבודה, כך שאין לי הרבה ברירות. מה שכן, המיד וופרים

יודעים לנגן (בצורה מדהימה) 60HZ, ולכן הם יעברו לתיבות MDF בעובי 18 מ"מ לדופן, שישבו תחת הרגליים. הם יחוברו בגישור למגבר נורמלי שידע לדחוף אותם, ולא פלטינום אודיו.. ואת הסאב אני אבטל.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
בואנה אלון הסט שלך קדימה נותן בראש קשות...

באמת ממש אהבתי...

תודה אחי :wink:

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...