Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון, אמרת שישים לב שהם ינגנו אזור ה200 ומעלה (עדיף 150), כתבתי שהוא לא יכול לרדת כל כך נמוך.

400HZ זו נאכן קודה בסדר גמור, אומנם לא אופטימלית (עדיין יהיו שירים שבהם הבמה תיפול למטה) אבל נמוך דיו. להרחיק את המושב רק בשביל לקבל במה טובה יותר זה לא רעיון כל כך טוב, עדיף לנהוג בתנוחה שנוחה לנהג.

לא שמעתי עדיין סט שני חלקים שנשמע טוב מבחינת במה כשהוא מותקן בדלתות, אולי עם הרבה טיים קורקשיין אפשר לעשות משהו אבל עדיין צריך להתקין אותו בזווית מסויימת.

דווקא כשיש ציוד טוב, הגברה אקטיבית וכו' לעיתים קשה יותר ולוקח הרבה זמן, להגיע לתוצאה גבוהה (יותר אפשרויות התקנה וכיוונים) אבל הפוטנציאל גבוה בהרבה. צריך ניסוי וטעיה והרבה סבלנות.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עשיתי במערכת טיים קורקשיין.

בברלינגו, הקורות ענקיות, והמרחק בין הנהג לתחתית השמשה הקדמית גדול.

הטוויטרים, שיודעים יפה מאד להוציא גם את התחום הגבוה של המיד מכוונים כ"א למרכז השמשה.

הסאב מכוון ל 40HZ כך, שלא שומעים אותו מנגן, והאשליה היא שהבאס מגיע מהרמקולים שמנגנים

בפול ריינג'. ועם שיפור הכיוונים באקולייזר הפרמטרי של המכשיר, זה נשמע עוד יותר טוב.

כפי שאמרתי, אצל איציק באוטו, הפוטנציאל הרבה יותר גבוה, חבל שהוא לא מנצל את זה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
לא התכוונתי לזמזום. התכוונתי לכך, שהטוויטר שלך נשמע לא קשור למערכת, ובמקום להיות צלול (אם המיד לא כזה) הוא אטום וגורם לבמה הלא מפוקסת כהגדרתך. זה שהסט-אפ שלי לא לטעמך- זכותך,

אך ללא הפלסטיקה באוטו שרועדת (יתוקן בהמשך) הוא נשמע הרבה יותר פתוח, גדול, ועמוק מאצלך,

עם "הגברה" של 3 ב 10. וסט של שני חלקים, כשאצלך, ישנם 3 חלקים. והגברה טובה בהרבה, כך שהמצב אמור להיות בדיוק הפוך.

שלומי

קודם כל בוא נפסיק את ההתנצחות הזאת של מי נשמע יותר טוב, זה ויכוח מיותר ובפעם המי יודע כמה - זה טעם אישי, הטוויטר שלך הרבה יותר מתכתי משלי וזה נותן אופי וצליל שונה לגמרי מהטוויטר שלי, אם הייתי אוהב את זה הייתי מחפש סט עם אחד כזה.

בקשר לכיוונים, אני קורא עכשיו חומר טכני, בעיקר מTALK AUDIO ואני צריך להציץ גם ל-ELITE, כשהקורות יהיו מוכנות אני אשב הרבה על הכיוונים.

איציק.

פורסם

רק היום יצא לי להתחבר..

היה נחמד, טוב לראות אנשים שוב ולדבר קצת.

תמיר תודה שלא זלזלת ושהצצת לרכוש הזעום שהיה לי תודה

:wink:

פורסם

מתי המפגש הזה מתקיים בכלל ? גם אני רוצה להגיע .

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...