Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מהמפגש שלנו + מפגש סיטרואן -פאז'ו , שאני חיב לציין שהיה שם מדהים , בכל אופן אל תגידו שאני לא דואג לכם ח'ברה חח:wink:

רק חייב תודה מיוחדת לצלם שצילם את התמונות יוסי ! ולשתי החברים שלי שהיו איתי שאול (mazda323) ועמי.

לחצו פה בכדי להיכנס לגלריה

מקווה שתהנו :smile: .

כפיר.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה JOKER, יא חתיכת נקניק, למה לא באת? פספסת לדעתי.

אך האם זה וירוס שי?

שלומי

וואו... אתה ממש לא קורא את מה שכתוב כאן הא...

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=4488752&alid=196379&uid=FC4B494E6EA8486B8F52FF795425F935

זאת תמונה שתמחיש לך שהייתי במפגש.

מוזר, לא ראית אותי ? .....

פורסם

מה התמונה הזו ממחישה? היא יכולה להיות מצולמת בכל מקום.

אין לי שמץ של מושג איך לא ראיתי אותך, ואיך אתה לא אותי (ברלינגו כחולה)

ואם באת, אני מתנצל, ולוקח את מילותיי בחזרה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

איציק, המערכת שלך לדעתי, מושקעת המון יחסית לאיך שהיא נשמעת.

יש לך מיד וטוויטר על הדש, ואתה יכול להביא לפירוט סאונד, ובמה רחבה וברורה הרבה יותר.

נכון למה ששמעתי, לדעתי המיד שלך נשמע סגור וחנוק מדי, הטוויטר לא מפורט מספיק, ונשמע כמו של רמקול קואקסיאלי רגיל. לסט שלך פוטנציאל גבוה הרבה יותר, עם כיוונים ראויים, תוציא המון מהמערכת.

שלומי

בקשר למשפט הראשון שלך אני בהחלט מסכים והנושא בטיפול, הבמה שלי צרה ויותר מזה גם לא מפוקסת.

לגבי השאר אני חולק עליך, לא שמעת מספיק חומר בשביל להחליט לגבי הסט, חוצ'מזה שיש פה גם עניין של טעם אישי ואני מאוד מרוצה מאיך שזה נשמע, אתה גם צריך להבין שהטוויטר של הסט הזה מאוד מאוד רך וכמעט לא צורח ומכאיב באוזן בשום מצב.

מה שכן חסר אצלי זה כיווני אקולייזר, המערכת ב-FLAT, אבל אני לא נוגע בכלום עד אשר הקורות החדשות יהיו מוכנות ואז נתחיל לעבוד ביתר רצינות על הכיוונים.

איציק.

פורסם
בקשר למשפט הראשון שלך אני בהחלט מסכים והנושא בטיפול, הבמה שלי צרה ויותר מזה גם לא מפוקסת.

לגבי השאר אני חולק עליך, לא שמעת מספיק חומר בשביל להחליט לגבי הסט, חוצ'מזה שיש פה גם עניין של טעם אישי ואני מאוד מרוצה מאיך שזה נשמע, אתה גם צריך להבין שהטוויטר של הסט הזה מאוד מאוד רך וכמעט לא צורח ומכאיב באוזן בשום מצב.

מה שכן חסר אצלי זה כיווני אקולייזר, המערכת ב-FLAT, אבל אני לא נוגע בכלום עד אשר הקורות החדשות יהיו מוכנות ואז נתחיל לעבוד ביתר רצינות על הכיוונים.

איציק.

אם יש לך קורות חדשות זה דבר אחר. זה שאתה מרוצה זה עוד יותר טוב.

באקולייזר, גם אני לא משתמש, מלבד הפרמטרי שבמכשיר.

חומר ששמעתי, היה מתוך שני דיסקים שלי, שאני יודע בדיוק איך הם נשמעים.

טעם אישי הוא דבר אחד, טוויטר רך, הוא לא כזה שמזמזם ברקע בלי קשר למוזיקה.

הטוויטר אצלי באוטו, באופיו לא רך (דום אלומיניום) הוא חזק ומפורט, אך אינו צורם ומכאיב באוזן.

שלומי

פורסם

אם הזמזום מפריע לך אזי אתה צודק, כי באמת יש כזה בניגון של כלים מסויימים ואני לא בטוח שהמיד לא אחראי ליצירת הזמזום הזה, מה שכן הוא נובע מהתיבת פיבר שעשיתי ולא מהלמנט עצמו, היא מלאה בשבבים שמסתובבים חופשי - כמו הבמה, גם זה ייפתר עם המעבר לקורות.

אני לא משתמש גם באקולייזר של המכשיר, הכל על FLAT לגמרי ולגבי הדיסקים שלך ועניין ההעדפה האישית - שוב, זאת העדפה שלך ואתה יודע איך הם נשמעים אצלך ברכב ואתה אוהב את איך שזה נשמע - אני לא.

איציק.

פורסם

היית צריך לשמוע את הבניות עוד לפני שסגרת אותם, לשמוע מוסיקה טובה עם L/R וסנטר מוגדרים ולכוון את הזוויות של הרמקול.

שים לב שהם מנגנים מ-200hz בערך ומעלה, ושהרמקולים בדלתות לא מנגנים את התדרים האלה כי אחרת הבמה תמשוך כלפי מטה לכיוון הדלתות.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

טווח התדרים של המיד שלי הוא בין 400 ל8000, לגבי ה"פאסיביות", אני אקטיבי לגמרי :wink:. כל אלמנט מוגבר בנפרד.

איציק.

פורסם

עד השדרוג הבא....

אבל כמו שכבר אמרתי, אותי זה יותר ממספק והבמה אצלי לא נמשכת למטה.

איציק.

פורסם

הוא יורד בסדר גמור, הוא מנגן את רוב התדרים שמכתיבים את הבמה ואת התמונה.

הבעיה אצלו היא כיוונים.

תנסה להרחיק את מושב הנהג מההגה, ככה ההבדלים במרחקים יצטמצמו בין רמקול ימין לרמקול שמאל.

ושוב כמובן, היית צריך לבנות את הבנייה תוך כדי שמיעה למוסיקה עם במה ותמונה מוגדרים.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
עד השדרוג הבא....

אבל כמו שכבר אמרתי, אותי זה יותר ממספק והבמה אצלי לא נמשכת למטה.

איציק.

לא התכוונתי לזמזום. התכוונתי לכך, שהטוויטר שלך נשמע לא קשור למערכת, ובמקום להיות צלול (אם המיד לא כזה) הוא אטום וגורם לבמה הלא מפוקסת כהגדרתך. זה שהסט-אפ שלי לא לטעמך- זכותך,

אך ללא הפלסטיקה באוטו שרועדת (יתוקן בהמשך) הוא נשמע הרבה יותר פתוח, גדול, ועמוק מאצלך,

עם "הגברה" של 3 ב 10. וסט של שני חלקים, כשאצלך, ישנם 3 חלקים. והגברה טובה בהרבה, כך שהמצב אמור להיות בדיוק הפוך.

שלומי

• תוכן חדש...