Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפוררה לי רצועה -> היבואן הכחיש והתנער -> הלכתי לגבע כדי לא לגמור מנוע

הלך מנוע בהמשך -> היבואן התנער כי אין רצף טיפולים במוסכי הרשת.

הביצה והתרנגולת בעיה יותר פשוטה 

• אהבתי 1
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השירשור הזה מדגים את הטיפשות של לובינסקי לפחות ב 30 שנה האחרונות.

אתם הרי יודעים שיש בעיה , במקום לטפל בה במהירות וביעילות ולקרוא לאנשים בצורה יזומנ לטפל בטיימינג , היבואן הגאון מתכחש לבעיה (לפרקים , אצל המתעקשים והמודעים הוא מחליף...) ומשריין את התדמית הגרועה על התוצרת אותה הוא  מייבא.

מענין מי הטיפש המוחלט בלובינסקי אשר קיבל את ההחלטה להתנהל בצורה כזו.

יש להם מזל שפיזו מייצרת את ה 3008 אחרת היבואן הזה היה מוכר מאות בודדות של מכוניות בשנה וגם זה למכורים בלבד

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני שעה, yulianx כתב:

מניח שאם תיראה להם שהחלפת שמן לפי התקן הם אמורים, אבל בהחלט יכולים להערים קשיים.

איך בדיוק האחריות עובדת?

יש בעיה במנוע תוך 5 שנים ומחליפים מנוע?

הרצועה מתפוררת ומדליקה נורית ומחליפים חינם את הרצועה?

הנה דוגמא ללקוח שאין לו מושג לגבי האחריות על הרצועה, גם כשלי היה את ה308 לא ידעתי על האחריות הזו...זה לא נכון לצאת בהצהרות בלי ביסוס לדברים.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 1 דקה, CX25GTI כתב:

השירשור הזה מדגים את הטיפשות של לובינסקי לפחות ב 30 שנה האחרונות.

אתם הרי יודעים שיש בעיה , במקום לטפל בה במהירות וביעילות ולקרוא לאנשים בצורה יזומנ לטפל בטיימינג , היבואן הגאון מתכחש לבעיה (לפרקים , אצל המתעקשים והמודעים הוא מחליף...) ומשריין את התדמית הגרועה על התוצרת אותה הוא  מייבא.

מענין מי הטיפש המוחלט בלובינסקי אשר קיבל את ההחלטה להתנהל בצורה כזו.

יש להם מזל שפיזו מייצרת את ה 3008 אחרת היבואן הזה היה מוכר מאות בודדות של מכוניות בשנה וגם זה למכורים בלבד

היבואן עובד לפי המתווה הקשוח של היצרן.

הבעיה קיימת בכל העולם. לובינסקי לא יכולים לצאת הדון קישוט וגם לא צריכים להכניס את היד לכיס ולממן באופן פרטי את הכשלים בתיכנון של המנוע.

אני בטוח שאם אתה היית מנכ"ל לובינסקי והחתימה על העו"ש היתה שלך - גם אתה לא היית מכניס את היד לכיס ומממן לכולם את התיקונים על חשבון העו"ש של החברה שלך. היית נותן ליצרן שישבור את הראש גם במחיר שיברחו ממנו לקוחות.
אני בטוח שלא היית ממציא ריקול "פרטי" משלך וקורא לכולם לבוא להחליף רצועות על החשבון שלך.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, איציק נ. כתב:

היבואן עובד לפי המתווה הקשוח של היצרן.

הבעיה קיימת בכל העולם. לובינסקי לא יכולים לצאת הדון קישוט וגם לא צריכים להכניס את היד לכיס ולממן באופן פרטי את הכשלים בתיכנון של המנוע.

אני בטוח שאם אתה היית מנכ"ל לובינסקי והחתימה על העו"ש היתה שלך - גם אתה לא היית מכניס את היד לכיס ומממן לכולם את התיקונים על חשבון העו"ש של החברה שלך. היית נותן ליצרן שישבור את הראש גם במחיר שיברחו ממנו לקוחות.
אני בטוח שלא היית ממציא ריקול "פרטי" משלך וקורא לכולם לבוא להחליף רצועות על החשבון שלך.

ליבואן יש כוח לא מועט מול היצרן , וניתן היה להגיע להבנות מול היצרן על דרך טיפול טובה משמעותית בלקוחות אשר נפגעו מהכשל הנ"ל.

על ההתנהלות המטופשת הזו ישלם היצרן \ יבואן בתביעה היצוגית כי הרי כל בר דעת מבין שהייתה בעיה מובנית אשר גרמה לכשלים כה רבים במנועי הרכבים, אבל זה יהיה תשלום ברבית דריבית, גם אובדן נוסף של מוניטין וגם תשלום כספי ופיצוי לקוחות על הנזקים.

דרך אגב , ההתנהלות שלו בנוגע למיכלי האוריאה מראים שאין בלובינסקי שום תהליך למידה משמעותי , הם ממשיכים להתנהל בצורה מחפירה מול הלקוחות שלהם אשר משלמים על החלפת המיכלים אלפי שקלים.

בכל הנוגע לציי רכב גדולים היבואן נוטה להחליף ולא לשחק עם החברות הגדולות .

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

פורסם
לפני 58 דקות, galbh כתב:

מעניין אם יש/הייתה ללובינסקי חובת גילוי נאות על בעיות התכנון של המנוע ללקוחות שנתנו צ׳אנס לצרפתים וקנו רכב חדש.

ויבואן סוזוקי מודיע ללקוחות על הכשל בתיבה הרציפה שלו \ כנ"ל ניסאן ?

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, galbh כתב:

מעניין אם יש/הייתה ללובינסקי חובת גילוי נאות על בעיות התכנון של המנוע ללקוחות שנתנו צ׳אנס לצרפתים וקנו רכב חדש.

וצמפיון מזהירים?

קרסו הזהירו?

אף אחד לא מזהיר שאולי יהיו בעיות, אחרת מי יקנה.

תיגש לכול סוכנות ונציג המכירות שיגיד לך במקרה הטוב שפעם היו בעיות ויותר אין.

שאלתי בטיפול האחרון לגבי הטיימיג את המוסך, איש שירות אמר שאחרי ההחלפה אין בעיות ואף אחד לא חזר עקב צריכת שמן, אממ בסדר.

לפני כמה שנים שאלתי איש מכירות לגבי הDSG, אמר שפעם היו והיום אין יותר.. אממ בסדר.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כול צריך להוכיח את זה , וכניראה זה מה שעושים בתביעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, Jeka88 כתב:

זה לא נכון לצאת בהצהרות בלי ביסוס לדברים

אני לא יודע אם התכוונת לכך שיש או אין אחריות.

מי שמוכן שאבדוק על הרכב שלו את עניין האחריות המורחבת (אצטרך שוב לבקש עזרה מחברים בחו"ל) ולהעלות פה את המסמך, שישלח לי הודעה פרטית עם מספר שלדה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני לא בטוח שיש אחריות מורחבת למנועים עם רצועה דור 2 או אפילו 3,בכל מקרה לי אמרו שהאחריות היא לשלוש שנים.

יש לך כבר מספר שלדה שלי,

פורסם
לפני שעתיים, galbh כתב:

ברור שלא אומרים. השאלה האם אין חובה משפטית של גילוי נאות. 

באחד הקורסים בתואר לכלכלה שעשיתי המרצה אמר שהוא לא מבין מי הטיפשים שהולכים לקורס בחירה בשם מוסר ועסקים במקום ללמוד בקורס שלו . ציטוט :

הנה אני מסכם לכם את כל הקורס מוסר ועסקים במשפט אחד. אין מוסר בעסקים.

זה מה שהוא אמר וזה מוכח כמעט מידי יום ביומו גם פה בפורום וכמעט בכל תחום בו הלקוח מוצא את עצמו רודף אחרי נותני שירותים בגלל אלף ואחת סיבות .

חלילה לא מכליל ואומר שכולם כאלה , יש גם בעלי עסקים שיודעים לתת שירות אחרי הקניה , לא הרבה אבל יש. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...