Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הרצועה אצלך לא הוחלפה עד עכשיו?  יכול להיות שיש כאן עילה לרשלנות מכיוון שטווח החלפת הרצעוה שונה מ10 שנים ו180 אלף קילומטר ל6 שנים ו100 אלף קילומטר אם לא עודכנת בכך אפשר לטעון שזאת אשמתם.
אבל קשה לי להאמין שילכו לקראתך לדעתי צדק תראה רק בבית משפט.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 7 שעות, kobi-l כתב:

היי

יש לי 2008 ידני 82 כס (הדגם בלי הטורבו),

ככל הנראה התפוררה אצלי הרצועה והתחילה לחסום את מעבירי השמן.

יש כאן מישהו שהצליח לקבל השתתפות/ קבלת אחריות על התיקונים מהיבואן?

במידה וכן אשמח לקבל עצה (אפשר גם בפרטי)

אתה מטפל במורשה? 

כי אם לא, קשה להאמין שיילכו לקראתך לאחר ששינו את תדירות החלפת הרצועה...

פורסם
לפני 3 שעות, kobi-l כתב:

2015

בערך 150 אלף

סיכוי קלוש לדעתי

תנסה לפנות למוסך בבקשת השתתפות עקב התקלה הידועה, אבל אל תפתח ציפיות

מסתבר שבגבע או אורן יהיה יותר זול (וכנראה יותר מקצועי) ממוסך ברשת היבואן גם אם ישתתפו חלקי

אשמח שתשוב לעדכן 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

סיטרואן C3 2017, גמעה 68,000 

רצועה מקורית, מהדגם החדש, לא נראית מתפוררת.

עברה טיפול לפני 2,000 ק"מ. לא נצרך מאז שמן.

בנסיעה רגועה הכל בסדר, כשלוחצים, אבל רק שכלוחצים, הרכב מוריד מהילוך 6 ל4, מושך הילוכים, מעביר לחמישי. מבצע קיק באופן תקין סה"כ.

באופן חד פעמי היה מין רעד מוזר וחוסר רצון להעביר לשישי.לא קרה שוב. מנורת מנוע נדלקה ונורת טיפול נדלקו. הורדתי רגל מהגז, הילוך 6 השתלב. הנסיעה המשיכה כרגיל באופן חלק. המנורות נשארו לדלוק.

כיבוי, הדלקה, מנורות נעלמו. 

נסיעה רגועה, הכל טוב ויפה. 

לוחץ, מנסה להבין אם זה מעידה חד פעמית או שזה חוזר על עצמו בסיטואציה מסוימת. 

לוחץ פעם

לוחץ פעמיים

הכל בסדר, כנראה מעידה חד פעמית. קורה.

רק בלחיצה השלישית, שוב נורת מנוע וטיפול. הרכב ממשיך לנסוע חלק ולהעביר הילוכים כרגיל, הרעד לא חוזר, ההילוכים עוברים חלק, הרכב נוסע חלק, אין שום שינוי בהרגשה, רק שמנורות מנוע נדלקות. ונעלמות באופן תמוה כשמכבים ומדליקים.

לא נראה לי שיש קשר לרצועה. (מרגיש לי כמו צורך בעדכון / לימוד מחדש לגיר)

האם מישהו נתקל בתופעה דומה? והאם היה קשר לרצועה? 

פורסם

מאיפה אתה בטוח שהרצועה היא מהדגם החדש ? יכול להיות שהמנוע שלך יוצר בכלל בסוף 2016.

אני במקומך לא ממתין ונכנס בדחיפות לגבע ומחבר מחשב,בנוסף מוריד קרטר כדי לבדוק מה קורה ברשתית ולראות האם יש משקעים של חומר מפורר של הרצועה בשמן.

ספר קצת על הרכב,היסטוריה : כמה בעלים,איפה בוצעו הטיפולים,והאם בוצעו בזמן ובתקן הנכון.

פורסם
לפני 10 דקות, yoni2sh כתב:

הרכב נרכש מיד ראשונה, 

היסטוריה במוסך יבואן ללא רבב ולא תביעות אחריות.

הרכב עלה לכביש ב8/2017. 

טיפול נעשה 2000 קמ לפני שעבר לבעלותי.

לא זז גרם שמן מהיום שהוא אצלי. 

נעשתה בדיקה בגבע לפני קנייה, הרצועה מהדגם החדש ולא במצב מתפורר למראית עין. 

השאלה היא האם התסמינים שציינתי, הם תסמינים של פירורי רצועה, או בכלל גיר. 

בכל אופן, הרכב באחריות וייכנס מחר על הבוקר למוסך היבואן. 

רק רוצה לבדוק אם התסמינים קשורים. 

פורסם

רשמת שהתקלה קרתה 2000 ק"מ לאחר טיפול,ושהרכב עבר לבעלותך 2000 ק"מ לאחר הטיפול.

אני לא מבין,כמה זמן אתה עם הרכב ? תוך כמה זמן קרתה התקלה מאז שקיבלת את המפתחות ?

פורסם
לפני כשעה, yoni2sh כתב:

רשמת שהתקלה קרתה 2000 ק"מ לאחר טיפול,ושהרכב עבר לבעלותך 2000 ק"מ לאחר הטיפול.

אני לא מבין,כמה זמן אתה עם הרכב ? תוך כמה זמן קרתה התקלה מאז שקיבלת את המפתחות ?

הרכב אצלי כ1000 ק"מ.

עבר טיפול (+טסט) לפני 2000 קמ אצל הבעלים הקודם לפני המכירה. 

אין בהיסטוריה משהו חריג, אין בטיפול האחרון הערות חריגות. 

התקלה מופיעה לראשונה אצלי בזמן של כ1000 קמ. ואין שום אזכור אלייה בהיסטוריית הרכב. 

כלומר, זה פעם ראשונה שהיא מופיעה. 

התסמינים, הם תסמיני רצועה? כי על פניו, כל הסימנים מעידים שלא. 

פורסם (נערך)

עזוב ניחושים והשערות,לך תחבר מחשב ותחזור לעדכן.

על פניו נראה תקלת לחץ שמן,אבל זה רק ניחוש.

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, CHEREPASHKA כתב:

מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין להחלפת רצועה באזור ב"ש-אשדוד? 

אם ההחלפה היא במסגרת הריקול, כרמלי בבאר שבע הם בסדר. אם זו החלפה יזומה שתשלם עליה - הייתי טורח עד חולון-תל אביב לגבע או לאורן. לא רק בגלל הכסף, אלא בעיקר כי הייתי רוצה מישהו שעובד לפי הניסיון שלו ולא רק על עיוור לפי הנחיות היצרן/יבואן.

פורסם
בתאריך 6.11.2021 בשעה 21:46, dj_dani כתב:

הרכב אצלי כ1000 ק"מ.

עבר טיפול (+טסט) לפני 2000 קמ אצל הבעלים הקודם לפני המכירה. 

אין בהיסטוריה משהו חריג, אין בטיפול האחרון הערות חריגות. 

התקלה מופיעה לראשונה אצלי בזמן של כ1000 קמ. ואין שום אזכור אלייה בהיסטוריית הרכב. 

כלומר, זה פעם ראשונה שהיא מופיעה. 

התסמינים, הם תסמיני רצועה? כי על פניו, כל הסימנים מעידים שלא. 

יכול לעדכן?

הימור שלי זה חיישן VVT

פורסם
לפני 8 שעות, KipodYam כתב:

יכול לעדכן?

הימור שלי זה חיישן VVT

טוב אז עדכון, 

אין אף מוסך זמין באיזור ראשלצ. מתוך 3 או 4 מוסכים, כולל הראשי בשורק, אין תור לשבועיים הקרובים. אז הרחקתי לתל אביב למוסך ליטל שבמקרה טיפל ברכב ביד הראשונה, וגם היה פנוי לקבל אותי.

באופן מוזר מאוד נאמר לי שהרצועה התנפחה. שזה שלב אחד לפני התפוררות. 

למה מוזר? כי הרכב עשה טיפול לפני 2,000 ק"מ. אצלהם. או שלא ראו, או שזה באמת ביש מזל והתחיל דווקא מאז שהרכב אצלי. מה שכן, עלו על זה בזמן. 

לשמחתי, הרכב באחריות ולא שילמתי שקל, לפי הפרוטוקול של היצרן במקרה הזה, מחליפים רצועה, מותחנים, שמן, ועוד כמה דברים (לא זוכר בדיוק, מחכה שישלחו פירוט, זכור לי גם תוסף כלשהו, ועוד כמה רכיבים שנוקו או הוחלפו, על אף שעל פי מה שנאמר, לא הגיעו אליהם שבבים, ולא התחילו בכלל שבבים, אך הם פעלו לפי הפרוטוקול) 

דבר נוסף שעלה בחיבור המחשב זה שיש פיח בסעפת יניקה והוא זה שגרם לתחושת קרטוע גמגום וכו'. על פי מה שנאמר, ניקוי הפיח עצמו הוא לא החלק היקר, אלא ההגעה עצמה לסעפת היניקה שדורשת פירוקים רבים, וגם החלפת מכסה שסתומים ועוד כמה רכיבים. לצערי סיטרואן לא אישרו את ביצוע העבודה בגלל שהייתה חריגה בק"מ בטיפול הקודם אצל הבעלים הקודם, אפשר להגיד שזה נשמע שחיפשו תירוץ להתנער (ומדובר בתיקון ב4.5K בכל זאת לא כמה מאות שקלים שהייתי עוד מוכן לספוג) פניתי למחלקת השירות של לובינסקי והסברתי את המקרה, ולשמחתי אישרו את זה במסגרת רצון טוב.

כשאקבל פירוט מה נעשה אעדכן. 

בכל אופן, אני לא יודע אם שתי הבעיות הדליקו את הנורת תקלה, או שרק עניין הפיח הוא זה שהדליק את התקלה (ואז על הדרך תפסו את הרצועה בזמן) כך או כך, יכל להגמר גרוע יותר, וגם תיכננתי לעשות טיימינג יזום בטיפול 75 הבא, וזה חסך לי כמה אלפי שקלים. 

נוסף על כך, ביצעו לימוד מחדש לגיר על כל מקרה לבקשתי.

בגדול, קיבלתי שירות מעולה אדיב ומקצועי ומהיר ממוסך ליטל, ומחלקת השירות של לובינסקי היו נחמדים ואדיבים. אני יצאתי מבסוט, והרכב נוסע חלק יותר ונעים יותר ושקט יותר. מרגיש שקיבלתי רכב חדש :)

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...