Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בלמים (פז'ו 308)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נדרש להחליף את רפידות הבלמים האחוריות ב308 שלי. מוסך מורשה יבואן מבקש 680 על מקוריות, מוסך רגיל מבקש 350 על חלופי וטוען שהן קרובות באיכות.

הרכב עדיין באחריות של לובינסקי טרייד.

יש טעם להשקיע 300 שקל יותר בעבודת מוסך מורשה? אם אעשה במוסך המקביל זה יפגע לי באחריות (אני די בטוח שלא).

תודה.

פורסם

תבקש ממוסך היבואן הצעת מחיר נוספת לרפידות בלם מיצרן OEM , מוסך כללי ברוב המקרים יסתפק ברפידות בלם עם R90 שזה מינימום דרישות.

רפידות בלם באיכות נמוכה מרחק הבלימה ארוך יותר ב 8 מטרים במהירות 80 קמ"ש.

פורסם

אין טעם לבצע את ההחלפה במוסך יבואן אבל כן יש טעם להחליף לרפידות OEM. מניסיון רפידות תחליפיות גם נשחקות הרבה יותר מהר וגם בולמות פחות טוב.

פורסם (נערך)

אחדד , אין טעם להתקין רפידות במוסך היבואן אבל יש טעם להתקין רפידות וצלחות שאתה בחרת במוסך פרטי.

תתקשר לאבי חלקי חילוף (או כל מוסך אחר) ותזמין לך סט רפידות TRW + נוזל סיכוך + משלוח בדואר שליחים .לחלופין תבחר משהו אחר אבל תברר את תוצרת הרפידות , ארץ מוצאן וכו. המחיר פה כן מצביע על איכות.

תמצא מוסך טוב שיתקין לך אותן וכל זה יותר זול ואיכותי לא פחות ממה שתמצא במורשה היבואן.

אספר לך מקרה על חודש שעבר : חבר נכנס לקרסו לטיפול 22K . התקשרו אליו להגיד שרפידות + צלחות קדמיות שחוקות לגמרי. ₪1700 והם מסדרים את העניין. אמרתי לו שיסיים את הטיפול ללא הבלמים ושיעבור בסיום למוסך ממול (פרטי) לעשות בלמים. יצא לו שם ₪1000 עם סט חדש של TRW. כל המחירים כוללים מעמ ועד היום הצליח לעצור כל פעם ומכיוון שבקליאו ברקסים הולכים כמו מים נשאר לו כסף לעוד סט.

בפיגו שלי השתמשתי ב TRW ומעולם לא היו בעיות ולא הרגשתי הבדל בבלימה. יש עוד חברות מומלצות לא פחות טובות.

ולא , זה לא פוגע באחריות יצרן. כמו מגבים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
אחדד , אין טעם להתקין רפידות במוסך היבואן אבל יש טעם להתקין רפידות וצלחות שאתה בחרת במוסך פרטי.

תתקשר לאבי חלקי חילוף (או כל מוסך אחר) ותזמין לך סט רפידות TRW + נוזל סיכוך + משלוח בדואר שליחים .לחלופין תבחר משהו אחר אבל תברר את תוצרת הרפידות , ארץ מוצאן וכו. המחיר פה כן מצביע על איכות.

תמצא מוסך טוב שיתקין לך אותן וכל זה יותר זול ואיכותי לא פחות ממה שתמצא במורשה היבואן.

אספר לך מקרה על חודש שעבר : חבר נכנס לקרסו לטיפול 22K . התקשרו אליו להגיד שרפידות + צלחות קדמיות שחוקות לגמרי. ₪1700 והם מסדרים את העניין. אמרתי לו שיסיים את הטיפול ללא הבלמים ושיעבור בסיום למוסך ממול (פרטי) לעשות בלמים. יצא לו שם ₪1000 עם סט חדש של TRW. כל המחירים כוללים מעמ ועד היום הצליח לעצור כל פעם ומכיוון שבקליאו ברקסים הולכים כמו מים נשאר לו כסף לעוד סט.

בפיגו שלי השתמשתי ב TRW ומעולם לא היו בעיות ולא הרגשתי הבדל בבלימה. יש עוד חברות מומלצות לא פחות טובות.

ולא , זה לא פוגע באחריות יצרן. כמו מגבים.

TRW רפידות בלם עם פטנט שכבת COTC מעלה באופן משמעותי את אורך חיי הרפידה, מאוד מומלץ. TRW=OEM

עריכה אחרונה על ידי davidl
פורסם

יש מבחר יצרני OEM מאד איכותיים בארץ כמו ברמבו,בוש,TRW,ועוד..מעבר לכך העבודה זולה בהרבה במוסך מומחה פיגו שהוא לא מוסך יבואן ולא פחות איכותית,ומכיוון שבלאי ברקסים מאד תלוי סגנון נהיגה לא ניתן לגלות מתי הוחלפו.

פורסם

במוסך יבואן ביקשו 590 עבור OEM. באופן כללי הטיפול שם לא עשה לי חשק לחזור ואני אחפש מקומות אחרים לטיפולים שוטפים.

תודה על ההסברים בקשר לרפידות, אבדוק בסביבתי המיידית כמה זה יעלה.

כמה מסובך זה להחליף לבד את הרפידות? או שיש דברים שעדיף לא לקחת בהם סיכון..

• תוכן חדש...