Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם מוגזם, אבל לא הייתי מצפה לשקט 8 שנים כמו עם סובארו B4, אפילו לא קרוב לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל היא עדיין נמכרת, גם חדשה ( בהנחה לא מבוטלת ) , גם משומשות לא חסר, ובמחיר מעולה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ברור ששווה להוסיף וללכת על מנוע ה 2.0tsi עם 220 סוסים על סטרואידים! אני אגלה לך סוד... מנהל המוסך שבו אני טיפלתי בסקודה קנה את המנוע הזה. שאלתי אותו למה, והוא ענה שהמנוע מספק ב 1.8, אבל רק בגלל הגיר הוא לקח את ה 2.0. לא צריך יותר מזה... חוץ מזה, למנוך ה 2.0 יש מומנט גבוה משמעותית ותוספת של 40 סוסים.

פחות מעניין ההבדל בין ה1.8 ל2 מבחינת הכח האמת אלא רק מבחינת הגיר אבל תודה!

פורסם
אבל היא עדיין נמכרת, גם חדשה, גם משומשות לא חסר, ובמחיר מעולה.

נכון להיום הb4 מיושנת מאוד ואחרי התאונה אנחנו מחפשים משהו עם כל הבקרות בטיחות שיש בסופרב

פורסם

טוב, אז אתם מודעים ליתרונות וחסרונות, מוכנים לקחת סיכון באמינות לטובת איכות , פינוק ובטיחות.

כמובן, לא חסר רכבים חדישים עם מערכות בטיחות אקטיבית במחיר של סופרב ופחות מזה ( קאמרי, סונטה היברידית ).

פורסם
מוגזם.

זה לא מוגזם. אוקטיבה זה לא רכב נישה ספורטיבי שחיי ונושם מסלול.

אוקטיבה זה רכב משפחתי שאמור לשמש משפחה לצרכי משפחה.

התירוץ "אתה לא נוהג בו נכון" לא תופס כאן, משפחות גם נוסעות בפקקים.

עובדה שיש שפע חברות שיודעות לייצר רכבים שנוסעים בפקקים בכיף שנים אחרי שנים מבלי התירוץ של אפל "אתם לא מחזיקים את זה נכון ובגלל זה אין לכם קליטה".

פורסם

לי יש איביזה, כמעט ולא נוהג בפקקים. אבל כשאני כן נוהג, כל מה שצריך לעשות זה לשמור מעט מרחק ולא לנסוע עם חצי כוח על הבלם. האם זה משהו שאני חושב עליו כל הזמן בפקק ומאוד מעסיק אותי? בכלל לא.

כשיש פקק שזורם אבל מזדחל, אני מוצא את עצמי רוב הזמן נמצא בהילוך שני ונותן לרכב לנסוע וכמעט ולא בולם.

כשיש פקק שנעצר כל הזמן, נותן לרכב ממול להתקדם ומעט להתרחק ואז נוסע.

המרדף הזה אחרי הרכב שמלפני הוא קצת מיותר ולא צריך להיצמד אליו להתקדם סנטימטר בכל פעם שהוא מתקדם סנטימטר.

פורסם

זאת לא שאלה מה מיותר או לא מיותר.

זה שאתה מדרדר בהילוך שני ושלל קומבינות אחרות זה דבר אחד.

זה ש99% מהנהגים בארץ לא יודע כלום (ובצדק) חוץ מגז וברקס זה עניין אחר לגמרי.

בן אדם ממוצע שקונה רכב אוטומטי לא הולך להתעסק בטכניקות נהיגה כדי לא לשחוק מצמדים שלא מעניינים אותו.

פורסם

אם הנסיעה ברובה בעיר אז למה לא לקנות רכב באמת חסכוני. יונדאי סונטה החדשה תהיה מצויינת, גיר פלנטרי 6 הילוכים, 37 קג"מ (אם כי לא באמת, כי המנוע החשמלי מאבד מומנט מהר) וצריכה אמיתית נמוכה מאוד יחסית לכל רכב בנזין. הסופרב כנראה תפתח יותר מהר ברמזור אבל אני בטוח שהסונטה תהיה מספיק טובה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אם הנסיעה ברובה בעיר אז למה לא לקנות רכב באמת חסכוני. יונדאי סונטה החדשה תהיה מצויינת, גיר פלנטרי 6 הילוכים, 37 קג"מ (אם כי לא באמת, כי המנוע החשמלי מאבד מומנט מהר) וצריכה אמיתית נמוכה מאוד יחסית לכל רכב בנזין. הסופרב כנראה תפתח יותר מהר ברמזור אבל אני בטוח שהסונטה תהיה מספיק טובה.

אנחנו לא רוצים אכב היברידי/חשמלי אחרת היינו הולכים לכיוון אחר. התאהבנו בסופרב ממש, פשוט נראה לי מוזר שרכב כל כל מוצלח ויחסית יקר מגיע עם גיר בעייתי

פורסם

נשמע כאילו אתה מנסה למצוא בכוח אנשים שיגידו לך שהגיר אמין והכל טוב כדי שתוכל לבצע רכישה בלב שלם.

זה לא המצב. האוטו מפנק ומרגיש טוב אבל זה לא ישנה את העובדה שהגיר לא אמין ביחס לגירים אחרים.

האם זה מספיק לביטול רכישה? זה רק אתה יכול לענות

פורסם
התאהבנו בסופרב ממש, פשוט נראה לי מוזר שרכב כל כל מוצלח ויחסית יקר מגיע עם גיר בעייתי

תאמין לי שגם אני התאהבתי ברכב הזה. אבל מה לעשות שאצלי ההיגיון גובר על הרגש

וטוב שכך. לפעמים צריך לדעת לוותר, ולהמשיך הלאה.

אבל יש לי תחושה שלא יעזור כלום - כי אתה כבר בדרך לבנק לשלם על הרכב.

שהיה לך בהצלחה ומקווה שאולי/הלוואי תרווה נחת.

• תוכן חדש...