Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצמדים זו בעיה יותר נפוצה. אם אתה לא נוסע המון, וקונה רכב יחסית חדש, הסיכוי למכטרוניק נמוך יותר.

אבל כן, זה סיכון.

לגבי ג'ולייטה, רומן (RK) פרסם פה את התחזוקה שלו למשך כמה שנים (אבל של אחת חדשה), אור (oryo) פירט כל פיפס בשלו (אבל זו היתה תלתן ידנית, אז זה כנראה פחות רלוונטי), ולמיטב זכרוני גם לליין מן יש אחת שהוא מאוד מרוצה ממנה.

לאנצ'יה דלתא יש ל-amir74, שגם מפרסם את התחזוקה שלה.

קצת חבל לגבי פיג'ו, אם אתה יודע לבחור את הדגם הנכון אתה מקבל רכבים לא רעים במחירים נמוכים יחסית, בגלל שירידת הערך שלהם כחדשים גבוהה יותר.

תוכל לכתוב לי איזה שנה של גולייטה נכנסת לי בתקציב ואיזה לאון נכנס? ככה יהיה לי יותר קל לבדוק

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תישמע סיכון ברכב בתקציב שלי תמיד יהיה בגלל זה אני חוסך 25k יותר מהמחיר שאני יקנה את האוטו למשל קונהב 50 אז יהיה לי 75k , זה כסף לטיפולים תחזוקה ביטוח וכאלה לוקח בחשבון שיהיה תיקונים בגלל זה אני לא ממהר לקנות עד שאני ימצא אחד באמת שמור ומטופל כמו שצריך כי ידוע שהאאודי קרועות .

בקשר מה אני רוצה מהאוטו,מידי פעם ליסוע לעבודה שזה אשדוד -יבנה לא כל הזמן ברכב , יציאות בערך 3-4 פעמים שזה בתוך העיר וזהו לא יותר מידי להעמיס על האוטו אני לא אחד שנוסע מרחקים מידי פעם יוצא מהעיר להסתובב קצת.

כמה אנשים יסעו? בדרך כלל אני והאישה או המשפחה (5 נפשות) , b4 אני יבדוק אבל גם יקרה בשנתון הזה לא?

זה לא ריאלי לשלם 50% ממחיר הרכב באחזקה.

סובארו B4 נסחרת במחירי רצפה, רכב במצב טוב מ2012-2013 אפשר לקנות ב30-35.

המחירים ביד 2 גבוהים,אבל אף אחד לא קונה את הרכבים האלה-ניסיתי למכור כזו ובסוף הלכה לטרייד אין.

(גם הם גלגלו אותה למגרש צד ג' אחרי שעמדה אצלם 3 חודשים).

ב45-50 נכנסת ג'ולייטה מהשנים 2012 לפי יד 2.

חשוב לבדוק שהרכבים טופלו פעם שנה או 15 אלף ק"מ.

הלאון הקודמת נכנסת משנתונים מאוחרים,החדשה אולי בגרסת 1200 לרכבים שעברו הרבה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
תוכל לכתוב לי איזה שנה של גולייטה נכנסת לי בתקציב ואיזה לאון נכנס? ככה יהיה לי יותר קל לבדוק
תפתח יד2, תוריד כמה אלפים מהמחיר המבוקש לפי יכולות המיקוח שלך, ותראה לאן אתה מגיע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
זה לא ריאלי לשלם 50% ממחיר הרכב באחזקה.

סובארו B4 נסחרת במחירי רצפה, רכב במצב טוב מ2012-2013 אפשר לקנות ב30-35.

המחירים ביד 2 גבוהים,אבל אף אחד לא קונה את הרכבים האלה-ניסיתי למכור כזו ובסוף הלכה לטרייד אין.

(גם הם גלגלו אותה למגרש צד ג' אחרי שעמדה אצלם 3 חודשים).

ב45-50 נכנסת ג'ולייטה מהשנים 2012 לפי יד 2.

חשוב לבדוק שהרכבים טופלו פעם שנה או 15 אלף ק"מ.

הלאון הקודמת נכנסת משנתונים מאוחרים,החדשה אולי בגרסת 1200 לרכבים שעברו הרבה.

לא הבנת ה 25 אלף זה כסף בצד שיהיה לי אם אני רוצה לקנות משו וביטוח וטיפול אם צריך , שלא יהיה מצב שאני יקנה רכב ולא ישאר בלי שקל.

בדקתי על הגולייטה נראת טוב אבל היא אמינה? והתחזוקה שלך יקרה ?

פורסם
תפתח יד2, תוריד כמה אלפים מהמחיר המבוקש לפי יכולות המיקוח שלך, ותראה לאן אתה מגיע.

סבבה תודה

פורסם
לא הבנת ה 25 אלף זה כסף בצד שיהיה לי אם אני רוצה לקנות משו וביטוח וטיפול אם צריך , שלא יהיה מצב שאני יקנה רכב ולא ישאר בלי שקל.

בדקתי על הגולייטה נראת טוב אבל היא אמינה? והתחזוקה שלך יקרה ?

2 תגובות מעל קיבלת שמות של 3 אנשים שהחזיקו ג'ולייטה ופרסמו פה סקירה עם תקלות ועלויות.

מכיר בג'ולייטה שיש בעיה בדשבורד שמצריך החלפה(בדוק שנתונים ועלויות) וששגרת הטיפולים המומלצת היא שנה ו15,000 ולא שנתיים ו30,000 כמו שהיבואן מנחה(הנחה,להבנתי נהלי האחזקה שונו).

הבנתי אותך מעולה- ביטוח יעלה 5500 במקרה הפחות טוב,טסט עוד 1600.

נשארת עם 18000 לאחזקת רכב ששווה 40.

זה חסר פרופורציות והשאיפה היא להוציא פחות ולקנות רכב שישרת אותך ולא ההפך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אנשים לא באים לתקוף אותך,אלא בדיוק ההפך.

האאודי הזו תהיה זריזה ועלולה להיות מאוד יקרה לאחזקה, הטכנולוגיה בVAG זולגת דיי מהר מדגמי הפרמיום לדגמים הפשוטים

ובלאון מ2011-2013 תמצא את אותם המנועים וגירים בגרסאות משופרות וחדשים ב7-5 שנים.

לאנסר הייתי מוריד מהרשימה,הרכב מאוד זול ופשוט עם מנוע 1.8 שמספק ביצועים סבירים.

זה ההפך הגמור ממה שאתה מחפש ולדעתי תתאכזב.

סיוויק האצ'בק 2009-2011 נראית מגניב מבפנים ומבחוץ וזולה לאחזקה.

לדעתי תענה על הצרכים שלך.

הפג'ו גם רכב טוב-מזוהה יותר כרכב משפחתי. תנסה אותה אולי תופתע

והתמורה לשנתון גבוהה

אני מגיב לצרכים שלו.

הוא אמר שהוא אוהב איך שהרכב נראה, לא מתכוון להתגרזן, אז מה חשוב מנוע 1800 אטמוספרי או טורבו? גם ככה הוא לא יעשה בו שימוש.

פורסם
2 תגובות מעל קיבלת שמות של 3 אנשים שהחזיקו ג'ולייטה ופרסמו פה סקירה עם תקלות ועלויות.

מכיר בג'ולייטה שיש בעיה בדשבורד שמצריך החלפה(בדוק שנתונים ועלויות) וששגרת הטיפולים המומלצת היא שנה ו15,000 ולא שנתיים ו30,000 כמו שהיבואן מנחה(הנחה,להבנתי נהלי האחזקה שונו).

הבנתי אותך מעולה- ביטוח יעלה 5500 במקרה הפחות טוב,טסט עוד 1600.

נשארת עם 18000 לאחזקת רכב ששווה 40.

זה חסר פרופורציות והשאיפה היא להוציא פחות ולקנות רכב שישרת אותך ולא ההפך.

אני חדש בפורום לא יודע כל כך איך לחפש פה את השמות שנתת לי בגלל זנ אני שואל אותך, הגולייטה נשמעת אופצייה טובה

פורסם
אני מגיב לצרכים שלו.

הוא אמר שהוא אוהב איך שהרכב נראה, לא מתכוון להתגרזן, אז מה חשוב מנוע 1800 אטמוספרי או טורבו? גם ככה הוא לא יעשה בו שימוש.

על איזה שימוש אתה מדבר

פורסם

בכל אופן אם אתה רוצה משהו יותר אמין שגם יכנס לך בתקציב, משנתון דומה יש לך את הלקסוס is250 עם קצת יותר מ200 כוחות סוס, צריכת דלק לא רעה ואמינות של יפנית. וכמובן גם סמל.

45 אלף זה לא תקציב של לקיחת סיכונים בכלל, הבחירה שלך לקנות סמל סטטוס בצורת רכב של 45 אלף שקל היא הלקיחת סיכון.

אני יכול לספר אישית על בחור שהכרתי שעבר מ206 לאאודי tt שנת 2003 והתלהב מהסמל והפוזה, אחרי חודש נכנס למוסך להצעת מחיר של 8500 שקל ומכר את הרכב, חזר ל206 שלו.

לשם השוואה תוכל להכנס לחתימה שלי ולראות רכב שקניתי ב23 אלף שמלבד הסמל הוא נותן מעל ומעבר, נוחות, ביצועים, חסכון בדלק, עלויות אחזקה נמוכות מאוד.

אתה בפורום רכב וככזה אנחנו כאן מנסים למקד אותך בדגמים שיגרדו לך כמה שפחות שקלים מהארנק.

פורסם
בכל אופן אם אתה רוצה משהו יותר אמין שגם יכנס לך בתקציב, משנתון דומה יש לך את הלקסוס is250 עם קצת יותר מ200 כוחות סוס, צריכת דלק לא רעה ואמינות של יפנית. וכמובן גם סמל.

45 אלף זה לא תקציב של לקיחת סיכונים בכלל, הבחירה שלך לקנות סמל סטטוס בצורת רכב של 45 אלף שקל היא הלקיחת סיכון.

אני יכול לספר אישית על בחור שהכרתי שעבר מ206 לאאודי tt שנת 2003 והתלהב מהסמל והפוזה, אחרי חודש נכנס למוסך להצעת מחיר של 8500 שקל ומכר את הרכב, חזר ל206 שלו.

לשם השוואה תוכל להכנס לחתימה שלי ולראות רכב שקניתי ב23 אלף שמלבד הסמל הוא נותן מעל ומעבר, נוחות, ביצועים, חסכון בדלק, עלויות אחזקה נמוכות מאוד.

אתה בפורום רכב וככזה אנחנו כאן מנסים למקד אותך בדגמים שיגרדו לך כמה שפחות שקלים מהארנק.

אני יודע שאתה מנסה לעזור לא בא בטענות אלייך.

אני יבדוק לגבי הלקסוס אבל בטח לוקחת ים דלק לא? וביטוח תחזוקה גם יקרה או שזה רק נשמע ככה

תודה רבה על העזרה

פורסם

פות"ש - אני רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים.

ההון שלך קטן מאד. 50 או 75 אלף ש"ח זה חסכון צנוע מאוד. אתה צעיר וצריך לחשוב על העתיד. תרצה ללמוד? תרצה להתחתן? תרצה לקנותדירה? יש עוד הרבה דברים שתצטרך או תרצה לעשות בעתיד.

תביא בחשבון - כל שקל שאתה מוציא על הרכב יחסר לך בעתיד.

לכן - עליך להתגבר על הייצר. לחשב מסלול מחדש, ולראות האם הוצצאה של 2500 ש"ח לחודש (כן, 30,000 ש"ח לשנה) על תחזוקת רכב זה סכום שאתה רוצה להוציא, כאשר אתה חושב גם על שאר ההוצאות שלך וגם על איזה שהוא חסכון לעתיד.

התחושה שלי מתוך השרשור היא שאתה מרויק 5000 או 7000 ש"ח לחודש. אם אתה זורק חצי או שליש מזה על הרכב תשאר עם מעט מאד לעתיד.

לכן - המלצתי היא להתסתפק במרצדס הירוק של אגד (והמקבילים שלו), מונית במקרה הצורך. רק אם הרכב ממש חיוני (נניח, מתגורר באיזה מושב בקצה העולם שהתחבורה הציבורית מגיעה אליו פעם ביום) לרכוש מכונית, וגם אז לבחור במשהו צנוע, כזה שצפוי לגרום את הנזק הקטן ביותר לחשבון הבנק שלך.

וזה מה שאומרים לך החברים כאן. רד מהעץ הגבוה, חפש משהו יותר צנוע שמתאים ליכולותיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פות"ש - אני רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים.

ההון שלך קטן מאד. 50 או 75 אלף ש"ח זה חסכון צנוע מאוד. אתה צעיר וצריך לחשוב על העתיד. תרצה ללמוד? תרצה להתחתן? תרצה לקנותדירה? יש עוד הרבה דברים שתצטרך או תרצה לעשות בעתיד.

תביא בחשבון - כל שקל שאתה מוציא על הרכב יחסר לך בעתיד.

לכן - עליך להתגבר על הייצר. לחשב מסלול מחדש, ולראות האם הוצצאה של 2500 ש"ח לחודש (כן, 30,000 ש"ח לשנה) על תחזוקת רכב זה סכום שאתה רוצה להוציא, כאשר אתה חושב גם על שאר ההוצאות שלך וגם על איזה שהוא חסכון לעתיד.

התחושה שלי מתוך השרשור היא שאתה מרויק 5000 או 7000 ש"ח לחודש. אם אתה זורק חצי או שליש מזה על הרכב תשאר עם מעט מאד לעתיד.

לכן - המלצתי היא להתסתפק במרצדס הירוק של אגד (והמקבילים שלו), מונית במקרה הצורך. רק אם הרכב ממש חיוני (נניח, מתגורר באיזה מושב בקצה העולם שהתחבורה הציבורית מגיעה אליו פעם ביום) לרכוש מכונית, וגם אז לבחור במשהו צנוע, כזה שצפוי לגרום את הנזק הקטן ביותר לחשבון הבנק שלך.

וזה מה שאומרים לך החברים כאן. רד מהעץ הגבוה, חפש משהו יותר צנוע שמתאים ליכולותיך.

איך הגעת ל 2500 שקל בחודש ? חתונה יש זמן אני עוד צעיר יש לי לעובד עוד הרבה זמן אל תדאג את החישובים האלה אני עושה בעצמי .

ואם אני יכול להרשות לעצמי רכב ומרוויח מספיק לתחזק אותו אז תיסע אתה באוטובוס של מרצדס אם אני ימשיך בחשיבה שלך אני יסע כל החיים בתחבורה ציבורית וכן יש לי גם חסכון אתה לא מכיר אותי ואת ההוצאות וההכנסות שלי

• תוכן חדש...