Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני כרגע עם אוקטביה 2011, 1.8 Tsi שמסרבת להימכר בשוק הפרטי לכן אני עובר לטרייד אין מול אוויס/אוטוסנטר ושאר ירקות.

התחלתי לחפש המלצות על רנו קליאו 1.2 2015-2016, לאחר שבמילואים קיבלתי אחת כזו למשך 3 שבועות די התאהבתי ברכב בעיקר בנסיעות ארוכות שכוללות עליות קשוחות.

אז אחרי כמה בדיקות, הבנתי שיש מחלה של בעיית גיר ברנו קליאו, אמנם לא כולם אבל לא סומך על המזל למרות שאוויס מציעים לי 18 חודשים/20 אלף קילומטר אחריות על מנוע וגיר.

המחלה הזו די מרחיקה אותי, להשכיב את הרכב במוסך לכמה ימים טובים, עלות יקרה וטיפולים מול אוויס זה לא משהו שמע יין אותי.

לכן פניתי ליונדאי i20, עושה לי טוב שזה רכב אסייאתי והטיפולים בו יהיו יותר זולים לכן אני אשמח לעצות שלכם לגבי הרכב מבחינת עלויות טיפולים, צריכת דלק, נוחות נסיעה, מה כדאי לבדוק לפני קנייה וכדומה.

תודה!!

פורסם

קח בחשבון שהרכב לעומת האוקטביה יהיה עגלה, גם לעומת הקליאו.

היונדאי כמו הריו פשוטות מכנית ואמינות אבל חלשות לעומת המתחרות בעלי מנוע טורבו.

מציע קודם לעשות נסיעת מבחן, כי אם אתה גר באזור הררי זה ורוצה כוח- הקוריאניות עשויות לאכזב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מחזק את יוליאן. מבחינת כל מה שקשור לזמינות כח וגם נוחות נסיעה, ה i20/ריו יהיו נחותות משמעותית ; גם צריכת הדלק תהיה די זוועתית (הצלחתי להגיע עם הריו שלי לצריכה ממוצעת של 6.5-8 ק"מ לליטר בעיר, עם לחיצות מדי פעם ומזגן רוב הזמן). אם רק אמינות חשובה לך, הן תהינה בחירות מוצלחות יותר מהקליאו או עוד וואגית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני גר בתל אביב/גבעתיים, נוסע הלוך חזור לעבודה בנתבג ולאוניברסיטה, לא אמור להיתקל בנסיעות קשוחות, מחפש באמת רכב שיהיה אמין ויחסית חסכוני 1-14/15 זה מעולה למשל.

מבין שזה יהיה פחות חזק מקליאו או אוקטביה אבל המוסכים בארץ לא יודעים לטפל ברכבים אירופאיים ונמאס לי לשוטט באינטרנט ולתרגם אתרים לאנגלית בשביל לפתור בעיות ב100 שקל לבד במקום ב600 במוסך.

פורסם

צריכת דלק טובה זה גם לא הצד החזק של הקוריאניות, אני קיבלתי עם היונדאי ה 1/14 בשיוט ונסיעה רגועה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

208 מ-2015 עם המנוע החדש (1.2 טורבו) תפתור את בעיית הגיר של הקליאו, ותהיה חזקה וחסכונית מה-i20.

זה לא שמוסכים בארץ לא יודעים לטפל האירופאיות, פשוט צריך לדעת לבחור את המוסך הנכון. מכיוון שאתה מאזור המרכז, יש היצע מאוד מכובד. ל-208 (או קליאו), גבע, אורן או שאפט יהיו בחירה מוצלחת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הגירסה הזו של המנוע (1.2 טורבו) לא עוררה שרשור ארוך ומתסכל על בעלים שטורטר למוסך מס' נכבד של פעמים בשל בעיית יציבות הסל"ד בסרק ורעידות מרכב מוגזמות?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

כן, אבל זה היה אקזמפלר בודד, ולא נראה שזה התפתח לתופעה גורפת.

גם עניין רצועת הטיימינג הופיע בינתיים רק בדגמים של ה-130 כ"ס (308, c4), לא לגמרי ברור לי למה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...