Jump to content

orportal

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של orportal

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום לכולם אתמול בלילה אחרי נסיעה די קצרה, שמעתי מין פיצוץ מאוד מאוד קטן מקדמת הרכב. הוא קרה 15 דקות בערך אחרי שחניתי היה מאותו רגע ריח של דלק מאזור הגריל. הבוקר יצאתי לאוטו, כשניסיתי להניע הרכב משך את ההנעה קצת יותר מהרגיל ואז התחיל לגמגם כשהוא מונע ונדלקה נורת ERP. יצאתי החוצה ומתחת למנוע יש דליפת דלק די רצינית. מדובר בסקודה אוקטביה 2017. כרגע זה גרר ומוסך, מישהו יודע אולי מה הבעיה יכולה להיות או מה מוביל לזה?
  2. אני גר בתל אביב/גבעתיים, נוסע הלוך חזור לעבודה בנתבג ולאוניברסיטה, לא אמור להיתקל בנסיעות קשוחות, מחפש באמת רכב שיהיה אמין ויחסית חסכוני 1-14/15 זה מעולה למשל. מבין שזה יהיה פחות חזק מקליאו או אוקטביה אבל המוסכים בארץ לא יודעים לטפל ברכבים אירופאיים ונמאס לי לשוטט באינטרנט ולתרגם אתרים לאנגלית בשביל לפתור בעיות ב100 שקל לבד במקום ב600 במוסך.
  3. טוב אז אני כרגע עם אוקטביה 2011, 1.8 Tsi שמסרבת להימכר בשוק הפרטי לכן אני עובר לטרייד אין מול אוויס/אוטוסנטר ושאר ירקות. התחלתי לחפש המלצות על רנו קליאו 1.2 2015-2016, לאחר שבמילואים קיבלתי אחת כזו למשך 3 שבועות די התאהבתי ברכב בעיקר בנסיעות ארוכות שכוללות עליות קשוחות. אז אחרי כמה בדיקות, הבנתי שיש מחלה של בעיית גיר ברנו קליאו, אמנם לא כולם אבל לא סומך על המזל למרות שאוויס מציעים לי 18 חודשים/20 אלף קילומטר אחריות על מנוע וגיר. המחלה הזו די מרחיקה אותי, להשכיב את הרכב במוסך לכמה ימים טובים, עלות יקרה וטיפולים מול אוויס זה לא משהו שמע יין אותי. לכן פניתי ליונדאי i20, עושה לי טוב שזה רכב אסייאתי והטיפולים בו יהיו יותר זולים לכן אני אשמח לעצות שלכם לגבי הרכב מבחינת עלויות טיפולים, צריכת דלק, נוחות נסיעה, מה כדאי לבדוק לפני קנייה וכדומה. תודה!!
  4. אוקיי אז אני בדרך לבדוק רנו קליאו שנת 2016, גרסת EX PACK, מנוע 1.2 טורבו. יש משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו בזמן שאני נוהג על הרכב? בעיות מסוימות שכדאי לי לבדוק עליהן? אשמח להמלצות, חוות דעת וכדומה! שנה טובה!
  5. טוב אז ככה, די התאהבתי ברנו קליאו 2015-2016 וכרגע אני מחפש חוות דעת לגבי הרכב. מצאתי רנו קליאו שנת 2015, גימור GT, מנוע 1.2 טורבו, יד 1 עם 47 אלף קילומטר - ממגרש בעפולה. אמנם עוד לא הגעתי למגרש לבדוק את הרכב אבל אשמח לקבל עצות למה חשוב לבדוק ברכב הנ"ל לפני שאני מגיע. חשוב לי לדעת בהיבט של מחיר אחזקה (חלקי חילוף, טיפולים וכו'), בעיות חוזרות ונשנות שקיימות ברכב אם בכלל, ירידת ערך ואם יש דברים נוספים שכדאי לדעת אשמח. המחירון של הרכב הוא 65 וכרגע המגרש מוכר ב56, עדיין שווה לקנות?
×
×
  • תוכן חדש...