Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אז אני בדיוק לפני הזמנה של Engie ורציתי לדעת, האם זה בטוח ולא מזיק לרכב להשאיר את הרכיב מחובר באופן תמידי? אני רוצה שיעקוב אחרי תצרוכת הדלק ולכן לא רוצה לנתק אותו.

דבר שני, האם יש חשש לפגיעה באחראיות במידה ויש תקלה כלשהי? זאת אומרת האם היבואן יכול להתנער ממני בגלל שהשתמשתי ברכיב הזה?

תודה לעונים.

פורסם

בגדול הרכיב בטוח לשימוש, בקטן יצא לי לשמוע על רכבים שבהם הרכיב יצר הפרעה על רשת התקשורת של הרכב אבל לא יצא לי לשמוע על נזק בלתי הפיך.

לדעתי אין ליבואן סיכוי להוכיח שהשתמשת ברכיב לכן אני לא רואה כיצד זה יכול לפגוע האחריות.

לגבי חיבור קבוע, ספציפית הרכיב של אנג'י לא מוצלח למשימה כיוון שהוא נשאר דלוק כל הזמן.

אני ממליץ להשתמש ברכיב של KONWEI שבכללי איכותי יותר מהזבל שאנג'י מוכרים, ובנוסף יש לו כפתור כיבוי שמאפשר להשאיר אותו מחובר קבוע ללא חשש. אצלי הוא מחובר קבוע כבר מעל חצי שנה ללא שום תופעות לוואי.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה. הרכיב שקישרת אליו תומך באפליקצייה של אנג׳י? אני אוהב את זה שיש ממשק בעברית והצעות מחיר ממוסכים וכו׳

גם מה כזה זבל ברכיב של אנג׳י?

הבעייה היא גם שיש לי אייפון 6 ככה שאני צריך משהו שתומך בו ואפליקצייה שנתמכת במכשיר שלי גם, לא חושב שיש שם את ה Torque הזה.

פורסם

האפליקציה של אנג'י טובה רק למי שמוכר מצברים ואלטרנטורים.

עלק הצעת מחיר ממוסכים.

מי שבא למוסך תמים מספיק להאמין להצעת מחיר מרחוק - ידפקו אותו כבר במקום אחר.

אולי לא פוליטקלי קורקט,אבל אמיתי לגמרי.

פורסם

גם לי יצא לראות שהרכיב מפריע ומשבש את ה CAN של רכב במקרים מסויימים, לא יודע אם זה היה בגלל רכיב לא תקין נקודתית ובכל מקרה, כמו שצוין, זה לא גרם לנזק והרכב חזר לעבוד תקין לאחר שנותק.

לא חושב שזה יפגע באחריות היצרן, בטח במקרה של תקלה מכנית למשל שכלל לא קשורה למערכות הממוחשבות שיש לרכב (מיסב גלגל למשל).

ממליץ בכל מקרה, לפני כניסה למוסך מורשה, לנתק אותו מהשקע OBD.

פורסם
תודה רבה. הרכיב שקישרת אליו תומך באפליקצייה של אנג׳י? אני אוהב את זה שיש ממשק בעברית והצעות מחיר ממוסכים וכו׳

אנג'י לא יעבוד עם הרכיב הזה, אנג'י עובד רק עם חומרה שאנג'י מוכרים.

האפליקציה של אנג'י טובה רק לאנג'י, המטרה שלהם היא לשלוח אותך למוסך מטעמם ולגזור קופון על התיווך. כל השאר זה תשתית תומכת על מנת שזה יקרה.

גם מה כזה זבל ברכיב של אנג׳י?

הם לקחו את הרכיב הסיני הכי זול שתמצא ברשת, ומוכרים אותו במחיר משולש. מעבר לכך שהרכיב שלהם תומך רק בתקשרות אחת מבין כ4 סוגי תקשורות שניתן למצוא ברכבים, יש להם גם בעיות אמינות. נתקלתי ברכיבים שהפסיקו לעבוד זמן קצר אחרי קניה, וגם כאלה שלא התחברו לפלאפון או לרכב מהיום הראשון.

הבעייה היא גם שיש לי אייפון 6 ככה שאני צריך משהו שתומך בו ואפליקצייה שנתמכת במכשיר שלי גם, לא חושב שיש שם את ה Torque הזה.

יש גם אפליקציות מקבילות לטורק באייפון, דוגמת OBD Auto Doctor.

יום טוב גם לך

פורסם
מצטרף לבקשה להמלצה על רכיב טוב שתומך באייפון למי שיודע.

כל רכיבי הבלותות' עובדים גם עם אייפון, התמיכה היא באפליקציה לא בחומרה.

יש לך המלצה לרכיב בהודעה השניה, והמלצה לאפליקציה בהודעה הקודמת ^

יום טוב גם לך

פורסם

לא שמעתי על נזקים למערכות הרכב שנגרמו מהמתאמים האלו אבל ממליץ לא לרכוש את המתאמים הזולים שנמכרים ב 3-5 דולר.

איכות הרכיבים, הלוח המודפס, ההלחמות וההרכבה שלהם על הפנים. כמה רכיבים כאלו התקלקלו אצלי אחרי שהשתמשתי בהם 3 - 4 פעמים. והיה אחד עם בעיות חיבור החל מהשימוש הראשון. אציין שאחד או שניים מתוך איזה 5 שקניתי עבדו טוב.

בסוף קניתי את המתאם המקורי של Scan Tools, עלה 60 דולר והוא עובד כבר איזה 4-5 שנים בלי בעיות. גם החיקוי שלו (מה שבקישור של יגאל) נראה די טוב ועדיף בהרבה על המתאמים ב 3 דולר.

פורסם

תודה רבה חברים, אני אזמין את התוסף שיגאל המליץ עליו וכבר הורדתי את האפליקצייה שהמליץ לאייפון. מקווה שהיא תהיה לי יחסית נגישה להבנה כי הידע שלי לא גדול.

חשבתי על ה Engie כי זה היה נראה לי מוצר מאוד נגיש לאהבל המצוי אבל מן הסתם הורדתם אותי מזה עם איך שטינפתם על זה :)

תודה לכולם!

פורסם
כל רכיבי הבלותות' עובדים גם עם אייפון, התמיכה היא באפליקציה לא בחומרה.

יש לך המלצה לרכיב בהודעה השניה, והמלצה לאפליקציה בהודעה הקודמת ^

דווקא לפחות עם רכיבי BT זולים כן יש בעיה.

אני לא הצלחתי לחבר אייפון 7 ומתאם OBD BT זול, ניסיתי עם מספר אפליקציות - כולל זאת שציינת.

ממה שהבנתי מומלץ דווקא להשתמש במתאמי Wifi לחיבור עם אייפון.

האם הצלחת לחבר את המתאם שהמלצת לאייפון?

פורסם

אני לא הצלחתי לחבר אייפון 7 ומתאם OBD BT זול, ניסיתי עם מספר אפליקציות - כולל זאת שציינת.

מודה שלא ניסיתי, מעולם לא היה בבעלותי איכספון ואני ניזון פה משמועות של חברים שכן ניסו. אם הדרעק הזה לא מסוגל להתחבר להתקני בולותות׳ סטנדרטים אז אני חוזר בי ומבקש מחילה... מבחינתי ניסתרות הן דרכי האייפון. קיצר קנו איזה אנדרואיד בגרוש וחצי לצרכי העולם האמיתי ותשאירו את האייפון בתור תכשיט, כי כניראה זה מה שהוא.

יום טוב גם לך

פורסם

אוף מעצבן עד שחשבתי שסגרתי פינה עם זה. זה כנראה באמת יהיה האייפון האחרון שלי, נמאס לי מכל השטויות שלו.

מזל שלא הזמנתי עדיין את הרכיב, לא שזה אסון גדול, כולה 50 שקל, אבל זה יותר הבאסה לגלות שהזמנת משהו שלא יעבוד. אז יש למישהו המלצות לתוסף טוב בסגנון שאשכרה עובד עם האייפון כמו שצריך?

פורסם

באייפון שום מתאם בלוטות׳ לא יעבוד לך אלא רק מתאמי wifi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא מכיר את המוצר הספציפי, לי יש אחד פשוט ב20 שקל שעובד סבבה.

אבל הנה קישור לאותו המוצר רק עם WIFI.

70 ש"ח

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...