Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 116i (הכותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

אחרי התלבטות קשה מאוד החלטתי למכור את היונדאי קופה 2003 שלי ולהשתדרג "קלות"

בהתחלה נורא חשבתי על הולוסטר אבל הופתעתי מאוד לרעה אחרי נסיעת המבחן - לא חזקה מספיק, טווח ראייה כמעט אפסי (במיוחד במראה האחורית בגלל החלון הקטן) ובכלל הרגיש לי כאילו הקופה שלי פשוט עדיפה בכל פרמטר והיא בעשור זקנה יותר אז ירדתי ממנה.

ואז נתקלתי ב-BMW 116 שמעולם לא היה שיקול לקנות כי אני לא נצר למשפחה עשירה ואז הבנתי שהשד לא כזה נורא (באזור ה-65K לשנת 2012) לקחתי אותה לנסיעת מבחן ואפשר להגיד שקצת התאהבתי.

הפחד היחיד שלי הוא מעלות האחזקה. כל מי ששאלתי אותו לגבי זה שלמען הגילוי הנאות זה רק כאלה שמוכרים את האוטו אז כנראה שהם לא באמת הכי אוביקטיבים, אמרו שבמידה ומטפלים באוטו כמו שצריך ובזמן הוא לא רואה מוסך מעבר לכך וכל מי שאין לו BMW אומר שזה בלתי אפשרי לתחזוק אם אין לך כיסים מאוד עמוקים.

ונשאלת השאלה - מי צודק?

עלות הקניה והטיפולים השנתיים (אני לא נוסע יותר מ-18KM בשנה) הם לא החשש.

אבל אם ילך איזה ממיר קטליטי או איזה שקר כלשהו ואצטרך לשלם 15K תיקון זאת כבר תהיה בעיה.

מה דעתכם על BMW 116i שנת 2012? אמינה או בעיה רצינית בפוטנציה?

נ.ב

לא מתחבר לכל הסיאט למניהן והשירוקו גם ירדה מהפרק

פורסם

אני בדעה שאין כזה דבר רכב "לא אמין", או רכב "חסכוני" או כל השמות המפגרים האלה. רכב כמו במוו 116i, שונה משמעותית מרכב כמו יונדאי קופה בכל אספקט אפשרי ועל כן מצוייות בו הרבה יותר מערכות וטכונלוגיות שמה לעשות, עם הזמן - יפסיקו לעבוד ויידרשו בתיקון או שדרוג כי ככה.

אם באמת אהבת את הרכב, אני ממליץ לך ללכת אחרי החלום שלך, ולמצוא אחת שמורה ויפה שתאהב ולקנות אותה. תטפל במה שצריך, אל תדחה תיקונים ותקום כל יום עם חיוך.

הרבה אנשים פה הולכים לבאס אותך כי זה ההויי של הפורום הזה, אז ממליץ לך לא להתייחס.

בהצלחה רבה.

2016 BMW M235i.

פורסם
אני בדעה שאין כזה דבר רכב "לא אמין", או רכב "חסכוני" או כל השמות המפגרים האלה.

יש לך את זה ביותר מופרך?!?

אין דבר כזה רכב אמין? באמת? כל שני רכבים שונים שתנסה יתקלקלו במידה שווה? ועלויות התיקון שלהם יהיו זהות? אתה באמת חושב שאין הבדל בין רכבים שונים, אפילו רק ברמת המורכבות הטכנולוגית שלהם?

ומילא זה, אבל גם אין דבר כזה רכב חסכוני?!? כאילו, פיקאפ אמריקאי ענק עם מנוע V8 6 ליטר צורך דלק כמו יאריס היברידית?!?

רכב כמו במוו 116i, שונה משמעותית מרכב כמו יונדאי קופה בכל אספקט אפשרי ועל כן מצוייות בו הרבה יותר מערכות וטכונלוגיות שמה לעשות, עם הזמן - יפסיקו לעבוד ויידרשו בתיקון או שדרוג כי ככה.

רגע, זה לא בדיוק (אבל בדיוק) הפוך ממה שאמרת קודם? שאמינות נקבעת גם לפי הדגם עצמו, ולא רק לפי השימוש והטיפול בו?

ואם אתה כבר מייעץ, מה כל כך מורכב בב.מ.וו 116? מה ההבדל הגדול בינו ובין יונדאי וולוסטר טורבו? איזה טכנולוגיה חייזרית יש שם?

אם באמת אהבת את הרכב, אני ממליץ לך ללכת אחרי החלום שלך, ולמצוא אחת שמורה ויפה שתאהב ולקנות אותה. תטפל במה שצריך, אל תדחה תיקונים ותקום כל יום עם חיוך.

כנראה לא הבנת - פות"ש שואל כמה בערך יעלה לו להחזיק ב.מ.וו כזו, כדי לדעת אם הוא יוכל לקום כל יום עם חיוך, או לא. זה לא עניין רק של רצון, יש בסוף גם מציאות שצריך להתמודד איתה, וזו גישה מאוד נכונה (לדעתי) להבין מראש את המציאות לפני שקופצים למים, במקום לקפוץ ואז לטבוע.

הרבה אנשים פה הולכים לבאס אותך כי זה ההויי של הפורום הזה, אז ממליץ לך לא להתייחס.

אז למה אתה פה אם כל כך מבאס?

לעניין, אני לא מכיר את הב.מ.וו הזו, אבל ממליץ מאוד לחכות למי שכן מכיר ולא לקנות על עיוור.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

המנוע ב 116i הינו N13B16

או בקיצור N13

מנוע 4 צילינדרים 1598 סמ"ק ...

הלא הוא מנוע פרינס שהופיע בגרסאות השונות של פיג'ו באותן שנים .

ב.מ.וו התייאשו ממנו ב 2015 .

חפש מנוע THP פה בפורום ותבין למה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...