Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ראיתי רכב למכירה בן 5 עם 33 אלף ק"מ. שאלתי את המוכר לשגרת טיפולים ונאמר לי שנעשה טיפול אחרון טיפול 30 אלף לפני 4 חודשים(במוסך מורשה עם היסטוריה וקבלות). האם הדבר משמעותי? הבנתי שצריך לטפל כל ק"מ מסוים או שנה, המוקדם מביניהם. פה הטיפול היה לפי ק"מ ולא שנים(נעשו רק שני טיפולים) .כמו כן סיפר לי על מכה שהאוטו קיבל פעם מאחורה בחניה שטופלה במוסך של הביטוח(לא תאונה,פחחות). מה דעתכם?... המחיר כ-4500 שח פחות ממחירון משוקלל לוי יצחק(המחמיר יותר)

פורסם

הסיבה שההמלצה היא לפי זמן או ק"מ , היא כי הנוזלים ברכב מאבדים מהתכונות שלהם גם כתוצאה מזמן ולא רק מבלאי של נסיעות.

מוכר הרכב החליט לעשות פה ראש קטן בנושא הטיפולים , וייתכן שבעוד דברים שקשורים בתחזוקת הרכב. הייתי מוותר ומחפש רכב אחר.

פורסם

חבר, לפי הבדיקות שאתה מעלה והמכוניות שאתה מתייעץ לגביהן נשמע כאילו אתה צד אחרי מציאות פעם אחר פעם - אין מציאות חינם לרוב, רכב עם בעיות(כמו תאונות/נוסעה גבוהה או עבר של השכרה/לא טופל כראוי) יהיה זול יותר ולא בטוח שבפועל לא יעלה לך בעתיד ביוקר, ממליץ לחפש רכבים שאולי יהיו קצת יותר יקרים אבל שמורים יותר - מה שעולה בזול יכול לעלות ביוקר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

5 שנים ללא טיפול??

הייתי עובר הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא עשה טיפול אחד ב 15.000 שזה היה אחרי שנתים וחצי ועוד טיפול ב 30.000 אחרי 5 שנים.

עשה לפי ק"מ ולא לפי זמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בטיפולים שזה הכי בסיסי הוא חסך, לך תדע איזה תיקון הוא עשה לתאונה ואיזה עוד דברים דפוקים תמצא. תעבור לרכב הבא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חבר, לפי הבדיקות שאתה מעלה והמכוניות שאתה מתייעץ לגביהן נשמע כאילו אתה צד אחרי מציאות פעם אחר פעם - אין מציאות חינם לרוב, רכב עם בעיות(כמו תאונות/נוסעה גבוהה או עבר של השכרה/לא טופל כראוי) יהיה זול יותר ולא בטוח שבפועל לא יעלה לך בעתיד ביוקר, ממליץ לחפש רכבים שאולי יהיו קצת יותר יקרים אבל שמורים יותר - מה שעולה בזול יכול לעלות ביוקר.

מחזק. לפעמים יש מציאה בגלל שמישהו רוצה רק למכור אבל לרוב זה לא ותמיד יש קאצ' כמו שחצי מדינה מקבלת רכב מהעבודה :lol:

-

פצפצ תעבור הלאה

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

תודה חברים, לגבי התגובות של המציאות בזול, דווקא במקרה הזה מדובר ברכב יד ראשונה מהיצרן, שלא נסע הרבה מבחינת קילומטרז', אני כן חששתי לעניין תדירות הטיפולים וחיזקתם את החשש שלי. הוא רצה מחיר שאמנם נמוך מהמחירון אבל יחסית גבוה. יש לדעתכם עדיפות לרכב בן אותו גיל שאמנם נסע יותר בקילומטרז'(נגיד 70 אלף) אבל עבר את כל הטיפולים בזמן?

פורסם

העניין הוא שאני לא יודע אם הוא בכוונה חסך כי לצורך העניין גם אני הייתי בטוח עד לא מזמן שטיפול עושים לפי קילומטרז' ואם האוטו לא נסע הרבה אז לא צריך לטפל. רק פה למדתי שזה לפי זמן גם. ולמשל כשטיפל בו זה כן היה במוסך היבואן.

פורסם
על איזה רכב מדובר?

לא בהכרח היצרן הגדיר פרק זמן של שנה בין הטיפולים

תוכל לתת דוגמאות שבהם היצרן מבקש החלפת שמן כל שנתיים או שלוש? סתם מתוך סקרנות.

פורסם

מצד אחד זאת פיקנטו ולדעתי זה רכב ששורד מצויין עם תחזוקת שבר.

מצד שני לא מומלץ להכניס ראש בריא למיטה חולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אופל וקטרה 2004 דיזל

עם שמן בתקנים GM-LL-B-025|DEXOS 2

ההחלפה היא כל שנתיים או 50,000

פורסם

פיאט 500. כנראה גם כל הנגזרות עם אותו מנוע 1.25 - פונטו גרנדה, פנדה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...