Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלקטרה או תדיראן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוב אני והמזגנים האלה.

הטכנאי המליץ על Tadiran Alpha אחד כ"ס לחדרי השינה ולסלון ולממד מיני מרכזי Tadiran Wind.

לא מצאתי יותר מידי מידע באינטרנט פרט לזה שיש הטוענים שהאלפא מרעיש בצורה לא סבירה.

יש למישהו ניסיון עם האלפא? או עם הwind?

לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. בעיקר אמינות ושקט יחסי.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

אלפא 10 לא מרעיש בצורה לא סבירה.

לפחות אצלי הוא לא.

לגבי כלל התדיראן - לי יש בבית שלושה מזגני תדיראן - ספיריט 25 מודל 2008, אינוורטר a120 מודל 2016, ואלפא 10 בן שבוע.

באף אחד מהם לא הייתה אף תקלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חמישה מזגני תדיראן, כולם אינוורטרים, החדש בן כמה חודשים והישנים בני שלוש ועברו איתנו דירה. שום בעיה. קח אינוורטר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לי יש אלפא 15 שקט מאוד, פרט לכשמכבים אותו ולפעמים יש רעשים מהתרחבות\התכווצות הפלסטיקה (בחורף בעיקר). בכל מקרה אין מה להשוות לאלקטרה שהוא החליף, שהיה רועש מאוד, ומאוד לא מוצלח לדעתי (אלקטרה 10D), מאז אלקטרה החליפו יצרן, אבל לא הייתי מעוניין לשלם שוב לאותו מותג שמכר לי את המזגן הראשון.

פורסם

אלקטרה ותדיראן שווי ערך פחות או יותר. מדי פעם יש איזה סדרה מוצלחת במיוחד או לימונית, ולכן יש כאלה שרואים הבדלים משמעותיים.

סטטיסטית, לאורך זמן, עם אלפי מזגנים מסדרות שונות - אין ביניהם הבדלים משמעותיים (הנתונים מקובץ פנימי של חברת מיזוג קטנה / בינונית שאשתי עובדת בה).

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...