Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גולף, מתחבר לכל המילים שכתבת ולשיקולים שלקחת לפני שחנית ; לדאבונינו זה מקרה אבוד, והדרך היחידה להרגע היא באמצעות שכנועים עצמיים בסגנון של "זה רכב, הוא יישרט, הוא יידפק - אין מה לעשות".

לראשונה מאז שאספתי את הרכב שלי חניתי בשבת במקביל ברחוב בן עמי בת"א, בחניה אידיאלית (מה שאני מכנה, כזו שאחד מהצדדים תמיד פנוי, עם עדיפות לכך שהפגוש שלא מכיל את הרדאר של הרכב לא יבוא במגע עם דו"ג או רכב חונה אחר), ואכן כך היה. החלק הקדמי של הרכב שלי פנוי מכל איום אפשרי (לפחות בתיאוריה) אך החלק האחורי יכול להיפגע ע"י רכב חונה, שלו גם יש אפשרות לצאת בחופשיות, רק שהוא צריך לצאת ברוורס.

סחבק מגיע בראשון בבוקר, מתקרב לרכב ותוך כדי תוהה אם הפגוש נשאר intact. ניחשתם נכון - שפשוף בחלק הימני האחורי של הפגוש. לא משהו פסיכוטי, אבל מישהו בהחלט השאיר חותם. גם כשלמ*יין/ת שמתמקם/ת מאחורי יש חופש מוחלט מאחור, עדיין יצליחו לדפוק את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיר פדנט יותר חולני מכל ציבור המשפשפים פה בפורום. מחנה תמיד רחוק, תמיד דואג לקשר עין עם האוטו. בסופה האחרונה שהשתוללה פה, עף כיסא מאחד המרפסות ישר על גג רכבו, בחניה הפרטית שלו. את המוסר השכל תשלים לבד.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

חתיכת צונאמי התחלתי פה.

לא היה לי ספק שאת ההזדהות אני אראה פה בפורום ולא בשום מקום אחר.

אני יכול לחיות עם אנשים שעושים את זה בלי כוונה, ולפעמים נגרם נזק ועם זה צריך לחיות, אבל רבאק, כבר קרה - אז מה כואב לאנשים להתנצל? להביע חרטה? כלום. רק זלזול על שאכפת לך. לעולם לא אתרגל לזה.

פורסם
"נו באמת, מה אכפת לך? זה כלום, זה שום דבר, תעשה לי טובה" אני מקבל בתגובה.

יש משפט "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך".

לפעמים הוא לא תופס. אני במקרה כזה מחזיר באותו המטבע.

תגידו שאני אדיוט, שאני גרוע בדיוק כמו זה שחיבל לי ברכוש, אבל אם זו הגישה שלו- מגיע לו a taste of his own medicine. נראה אותו אז אומר "זה כלום".

מה זה מועיל? שום דבר. זה לא עושה טוב לאף אחד. אבל באותו רגע, זה עושה קצת תחושה של צדק.

גם ככה לרכב הפוגע נגרם פחות נזק , אם בכלל. לפעמים זה שווה לי.

אני צופה עליהום :twisted:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זוהי בהחלט מלחמה קשה, אומנם נפגעתי מספר פעמים אבל אני עדיין לא מיואש, תמיד מחנה הכי רחוק שאפשר בחניות הכי בטוחות, על הדרך מרוויח פעילות ספורטיבית קצרה בזכות הליכה מהירה ליעד. אם אני יודע מראש שאני הולך להגיע למקום בעייתי אז מנסה לשונרר את הליסינג מאשתי למרות שגם על הליסינג אני שומר בקנאות רבה.

לפני מספר שנים השארתי את האיביזה שלי במקום חניה מסודר לקראת ארוע ספורטיבי. הגעתי מאוד מוקדם בבוקר כדי להחנות במקום בטוח. השארתי את הרכב בקצה החניון והרכב היה די בודד כשעזבתי אותו.

כשחזרתי הגישה לשתי הדלתות הקדמיות מימין ומשמאל הייתה חסומה לחלוטין. נאלצתי להשתחל לרכב מהדלת האחורית.

חסימה2.jpg

חסימה1.jpg

S60 Rdesign

פורסם

שביט, בגדול אתה צודק, וזה גם מה שעובר לי בראש - נקמה. צדק. לא משנה איך תקרא לזה.

אבל אם תעצור לרגע, ותיקח נשימה עמוקה, תבין שהנזק נעשה וזה לא באמת יתקן שום דבר. מעבר לזה, נקמה לא תחנך את הבנאדם, להפך, זה רק יהפוך אותו למישהו שעוד יותר לא שם קצוץ על אף אחד.

תחשוב על זה ככה, להחזיר לאותו חלאה הופך אותך באיזשהו מקום לאותו הטיפוס, גם אם תרגיש טוב עם עצמך לזמן קצר אחר כך. דווקא גישת ההבלגה תוציא אותך כאדם הטוב יותר מבין שניכם.

שוב, גם אני לרוב בגישה שלך, כי הכעס והתסכול גורמים לך לרצות ללמד לקח. אבל אין דרך אמיתית לחנך אנשים כאלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזה שמשאיר דנטים על מכוניות של אחרים כי לא אכפת לו ו"זה רק פח", כנראה שלא יזיז לו אם תעשה לו את אותו הדבר. ספק אם ישים לזה לב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תראו, יכול להיות שגם אנחנו "חולים", שאנחנו מתעסקים בזה ולא נותנים לדברים להמשיך. לשכן לזרוק זבל על הרכבים, למריבות שוקולד במטוס, לעקיפות מימין וצפצופים, לפתיחת דלתות על רכבים, לזלזול בציבור וכו.. אולי אנחנו באמת צריכים לשתוק ולהמשיך הלאה?!

"להעביר הלאה" כמו שאבא שלי אומר. לא לתת לדברים האלה לעצבן אותנו. (שגם לשמוע את זה כבר התחיל לעצבן)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

אישית אני פחות מתרגש מדפיקות סה''כ פח לא לוקח ללב.

אבל יוצא לי לראות המון פעמים נהגים חונים בחנית נכים כאשר

הנכה לא ברכב בכלל, ואני לא מדבר אפילו על בן שנסע לרכוש לאביו הנכה

(בעל התו) תרופה למשל,

אלא נוסע ללימודים ומחנה בחנית נכים ואין פיקוח בכלל.

הבהרה,

אני מתכוון לרכב עם תו נכה שבעל התו (הנכה) לא נמצא.

כאשר הערתי (פעמים) למישהו וגם למישהי הם אפילו לא ידעו שחל איסור לחנות

כאשר הנכה לא נמצא ברכב.

מקומם אותי.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
תראו, יכול להיות שגם אנחנו "חולים", שאנחנו מתעסקים בזה ולא נותנים לדברים להמשיך. לשכן לזרוק זבל על הרכבים, למריבות שוקולד במטוס, לעקיפות מימין וצפצופים, לפתיחת דלתות על רכבים, לזלזול בציבור וכו.. אולי אנחנו באמת צריכים לשתוק ולהמשיך הלאה?!

"להעביר הלאה" כמו שאבא שלי אומר. לא לתת לדברים האלה לעצבן אותנו. (שגם לשמוע את זה כבר התחיל לעצבן)

רכב זה כלי שנוסע בכביש וסביר שיחטוף פגיעות, אך אין שום סיבה בעולם שמישהו במכוון יפגע ברכב הפרטי שלך בחנייה בגלל חוסר זהירות ואכפתיות... פה נמדד השוני.

עומר :-)

פורסם

לפחות איפה שאני מחנה בכחול-לבן בקרבת הבית, תוך פחות משנה הפסקתי להתייחס לכל ה'דנטים'. הרכב שלי היה נראה חדש ומלוקק לפני פחות משנה, כיום בפגושים אין פינה שלא שיפשפו ואין כמעט גוון שלא תאתר שם, אותו דבר על הדלתות וזה כולל שלושה דנטים כאלה שרק פחח יכול לסדר, אף בומבה כזאת לא לוותה באיזה פתק עם מס' טלפון על השמשה. תרבות נהיגה ותרבות בכלל מתחילה בפרטים הקטנים, מתערב שה'פילוס' הזה שפגשת, גם לא מפעיל איתות אף פעם, מחנה בחניה כפולה ונוהג בנתיב השמאלי. ממש מדכא המצב ואני כועס בכעסך, מצד שני, שאלו יהיו הצרות שלנו עם הרכב ובכלל.

פורסם
לזה שמשאיר דנטים על מכוניות של אחרים כי לא אכפת לו ו"זה רק פח", כנראה שלא יזיז לו אם תעשה לו את אותו הדבר. ספק אם ישים לזה לב.
לא בטוח. כשזה נוגע לעצמם, הם בטוחים שהשמש זורחת להם מהישבן, וכולם צריכים להשתחוות בפניהם.

אם תעשה להם את אותו הדבר, יהיה יותר סירחון מאשר אם תזרוק שמרים בשירותים כימיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אולי אנחנו באמת צריכים לשתוק ולהמשיך הלאה?!

"להעביר הלאה" כמו שאבא שלי אומר. לא לתת לדברים האלה לעצבן אותנו

זה מעבר ל"לתת לזה לעצבן". זה רק עוד סממן של חוסר אכפתיות, שימת זין על האחר וחוסר התחשבות בכל מי שהוא לא אני.

[video=youtube_share;cX8szNPgrEs]

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...