Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים היותר מתסכלים שיש!

כל פעם שאני נוסע עם אישתי לקניות או לכל מקום עם חנייה המונית כזאת או אחרת אני משתדל למצוא חניות פרטיות או מוגנות יותר ומחנה רחוק יותר.

לפני חצי שנה הייתי עם אישתי בארה"ב, השכרנו שם מוסטאנג ג'י טי צהובה יפייפה (אבל זה סיפור אחר) הגענו לוולמארט ואני החנתי מול הכניסה (כמובן שבחניה מסודרת והכל) אישתי אמרה לי "מחנה קרוב לכניסה? רכב מושכר אז לא אכפת לך?" אז עניתי לה שרק אצלנו בארץ צריך להזהר מדברים כאלה, לא עברו כמה שניות והגיע פורד F350 ענקית בצורה מוגזמת (דאלאס) הנהג החנה לידי ואני מזמזם לאישתי "תראי עכשיו איך הוא פותך את הדלת" אפילו לא התקרב לרכב שהשכרנו.

ככה זה שיש כבוד לרכוש, הרגשה מדהימה!

שאולי אולי אולי נזכה לראות אותה פה יום אחד

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
זה דפוס התנהגות שמאפיין חברות סוציאליסטיות עם מערכת משפט מרקסיסטית, כמו בארץ. וכמו בעוד כמה ארצות.

יש הרבה מה לדון בעניין, אבל זה חורג ממסגרת הפורום הזה.

אז למה הכנסת פוליטיקה מההתחלה?

אתה לא יכול לזרוק הערה פוליטית ואז פשוט ללכת

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
פורסם

מוסר השכל הוא לא להגיע למקומות הללו בימי שישי. כל עוד יש אפשרות לדחות (או יותר לתכנן מראש) את הנסיעות הללו לימים פחות עמוסים זה עדיף. גם כלכלית וגם בראותית.

האופציה השניה היא לקנות ג׳יפ ישן. אנשים לא יחנו קרוב, כי זה יותר מפחיד מלאנטיס חבוטה עם חלונות שחורים ומדבקת don't touch my car.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנטליות של אנשים רדופים ולחוצים שחיים בתחושה מתמדת שמישהו, פרטי או השלטון, הולך לקחת להם משהו ולהרוויח על חשבונם וזה מתבטא בכל התחומים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מנטליות של אנשים רדופים ולחוצים שחיים בתחושה מתמדת שמישהו, פרטי או השלטון, הולך לקחת להם משהו ולהרוויח על חשבונם וזה מתבטא בכל התחומים.

לא מבין איך זה מתקשר ללזלזל ברכוש של אחרים?

אתה רוצה להביע מרמור נגד הממשלה? תחרבן להם במסדרון.

מה הרכב שלי קשור?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

התשובה לשאלת פות"ש בכותרת היא פשוטה.

כאשר בתי המשפט יתנו כבוד לרכושם של אחרים.

כאשר גנבים מקבלים עונשים מצחיקים, ונדליזם נענה בעונשים מגוכחים, אלימות נסלחת באופן מחפיר ... אז התופעות מגיעות לכל תחומי החיים.

לחתוך פקק זו אלימות. לפתוח דלת באגרסיביות זה ונדליזם.

לאורך שנים רבות ה"חינוך" דרך בתי המשפט הוא שאין דין ואין דיין.

זה מחלחל לכל תחומי החיים.

זה לא "חינוך" ולא אזלת יד של המשטרה. דברו עם שוטרים. הם מתוסכלים לגמרי כי הם מצליחים לשים יד על פושעים אבל בתי המשפט פשוט משחררים אותם.

בתי המשפט מגינים על ה"מערכת" ולא על האזרחים.

זמר מעאפן מעלים מס, מקבל 3 שנים בכלא !

עארס דביל מכה בחורה עד זוב דם. מפרק לא ת'פרצוף כי צפרה לו ... אם יקבל שנה עבודות שירות זה טוב.

פורסם
לצערי רוב האנשים לא מייחסים לזה חשיבות כיוון שעבורם הרכב הוא רק "כלי".

לכן בד"כ גם הרכב שלהם נראה בהתאם.

עם כל הצער לא נצליח לשנות אותם.

לא איך שהם חונים (על חניות כפולות או באלכסון) וגם בצורה שבה הם נוהגים בכביש.

אתה עושה ל"אנשים" הנחה גדולה...

אנשים לא מייחסים לזה חשיבות מכיוון שרובם המוחלט (עמך ישראל) אינו מחונך, חסר כבוד וחסר ערכים.

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה בכביש.

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה ברחוב.

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה בתור בסופר.

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה בטוקבקים.

האמת העצובה היא, שהישראלי הממוצע ממוקם נמוך מאוד ב"סולם התרבות" המערבי, אנחנו הרבה יותר קרובים למצרים ואלג'יריה מאשר לארצות הברית או צרפת (ואני לא מדבר על הבני דודים בצרפת)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא מבין איך זה מתקשר ללזלזל ברכוש של אחרים?

אתה רוצה להביע מרמור נגד הממשלה? תחרבן להם במסדרון.

מה הרכב שלי קשור?

כשבן אדם מרגיש שהוא ורכושו זה כלום בעיני השלטון, זה יהיה היחס שלו לסביבה ולאנשים אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סליחה? לא מילה מוכרת.

.

עזוב, לא יקרה. כאן זה ישראל...

ישבתי ברכב בחניה של הבית ספר וחיכיתי לבת שלי שתבוא. מישהי מגיעה וחונה את הרכב החבוט שלה לידי.

רגע אחרי הבת שלה מגיעה, פותחת את הדלת על הרכב שלי כאילו אני לא שם. זה היה כלכך חזק שהרכב שלי התנדנד מצד לצד. יצאתי לבדוק את הנזק (והיה), מחזיק את עצמי כי בכל זאת מדובר בילדה (למרות שהבת שלי הכי נזהרת עם הדברים האלא), והודעתי לאמא הכי ברגוע שהבת שלה הרגע גרמה נזק לרכב שלי וחבל. מה היא עונה לי? אז מה אני אמורה לעשות עכשיו לקנות לך דלת חדשה? פשוט התגובה הכי מגעילה שיכול היה לצאת לה מהפה.

זה לא שונה מזה שאתה מעיר למישהו בכביש כי לא נתנו לך זכות קדימה, או סיכנו אותך וכו, הם פשוט מסתכלים עליך כאילו מה אתה רוצה מהם.

אגב, עניין הזלזול ברכוש של אחרים (כמו גם של עצמם) זו הסיבה שכל המכוניות פה חבוטות, שרוטות ומלאות במכות.

לא משהו שאני מכיר מאנגליה למשל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה בכביש.

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה ברחוב.

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה בתור בסופר.

בגלל זה אנחנו מתנהגים ככה בטוקבקים.

אני לא בטוח שזה ניתוח נכון.

הרבה אנשים מתנהגים מאחורי ההגה באופן מאוד שונה מאיך שהם מתנהלים בחיי היומיום.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

וואו , אני כל כך מזדהה עם פותח השרשור , חשבתי שאני בודד במערכה על שמירת המכונית ושמח שלא ... לדעתי אנחנו חברי הפורום צריכים להקים חניונים רק לרכבי הפורום , ככה ניהיה שקטים שאף אחד לא ידפוק לנו את האוטו.

אני חושב שחוסר הכבוד ההדדי הזה בדמות כיסוח רכוש אחד של השני מעיד הרבה על האנשים עצמם גם. לא סתם יש משפט כזה שאומר: "אתה דואג למכונית שלך כמו שאתה דואג לעצמך". ובהחלט הזלזול הזה פשוט לא ברור לי . שבוע שעבר אני בא לרכב לנסיעה קצרצרה ברחובות תל אביב . אני מגלה שזוג נשען לי על הרכב בזמן שהם מתנשקים להם , עכשיו שלא תבינו לא נכון אני מפרגן והכל אבל למה להישען לי על האוטו ? , מבקש מהם לזוז והם בשלהם בסופו של דבר רק אחרי שפתחתי את הדלת הם התעוררוו מהסנסציה שהיו בה וזזו הצידה .. לא ברור ולא הגיוני שאדם ירגיש בנוח לזלזל ברכושו של אחר

פורסם
אני לא בטוח שזה ניתוח נכון.

הרבה אנשים מתנהגים מאחורי ההגה באופן מאוד שונה מאיך שהם מתנהלים בחיי היומיום.

מוזמן לבוא איתי לנסיעה ברכבת או באוטובוס, או לעמוד איתי בתור בסופר.

תנסה ללכת במקום צפוף ותראה איך כולם נתקעים בך (ב rush hour בלונדון או בניו יורק, יש הרבה יותר אנשים ואף אחד לא נתקע בי, וגם אם כן שזה נדיר מאוד מבקשים סליחה)

יש מכנה משותף אחד להכל, חוסר כבוד מוחלט לזולת הנובע (לדעתי) מחוסר חינוך.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)
מתנסה ללכת במקום צפוף ותראה איך כולם נתקעים בך. ב-rush hour בלונדון או בניו יורק, יש הרבה יותר אנשים ואף אחד לא נתקע בי, וגם אם כן שזה נדיר מאוד מבקשים סליחה.

ואיך זה סותר את הטענה שלי?

ואני גם רוצה להזכיר למשתתפי השרשור שאין הלימה בין רמת תרבות הנהיגה לבין רמת הבטיחות בדרכים: המצב בישראל, למשל, טוב בכמה סדרי גודל מזה שבארצות הברית, ואפילו טוב מזה שבגרמניה.

אז פחות נעים לנהוג פה. בו-הו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אז פחות

נעים לנהוג פה. בו-הו.

אתה טועה.

קונספטואלית, כי ה״בו הו״ הזה, זה מה שיסיים את דרכה של המדינה הזו. הרבה לפני איומים בחוץ. המעטים שלא רוצים להיות כמו חיות אדם יתחפפו מכאן (כמה אנשים שאתה מכיר שיכולים להוציא דרכון זר של מדינה סבירה במערב ולא עושים את זה?), והשאר יוכלו אחד את השני. כמו חיות שמגדלים לקרבות, ונושכות את עצמן מרוב, בהעדר מישהו אחר לנשוך, מרוב כעס ואינרציה לאלימות.

אבל חוץ מזה, החיים הם לא בינאריים. יש מיליון ואחת סיטואציות ונפגעים פה בכבישים שפשוט לא נכנסים לשום סטטיסטיקה.

אף אחד לא הולך למשטרה לדווח בכל פעם שמר ישראל ״מה קרה? הרי זה אני דופק מישהו, לא דופקים אותי״ ישראלי נתקע ברכב שלו עם רכב אחר ורק שורט אותו, או כשגברת ישראלית ״נו מה. שימותו כולם, אני עוברת כאן ועכשיו״ ישראלי נתקעת בו עם האופניים או הקורקינט שלה.

ואחת הסיבות לכך שהתרבות כאן לעולם לא תשתנה, היא בדיוק הגישה הזו, הזלזול, ה״בו-הו״. כי הרי שם בחוץ הייתה שואה ובגולה כולם אנטישמים גם ככה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אנחנו מבינים שחלק גדול מעם ישראל מורכב מאנשים שעלו ממדינות לא מפותחות (גם אני ביניהם,לכן זה לא מתוך גזענות) ולכן לא קיבלו חינוך דומה לשל הגרמנים לדוגמא.

אז אם האבא עלה ונתן דוגמא רעה לבן, גם הוא יהיה ככה וזה מתגלגל.

גם אם רוצים (ולא רוצים), לתקן את זה יהיה לא קל.

מאחר ומדינת ישראל רוויה בצרות (מבלי להכנס לנושאים בטחוניים, אלא חינוכיים בעיקר), יקח הרבה זמן עד שיגיעו לנושא הזה.

מכאן- זה תהליך ארוך מאוד.

עד אז תמשיך לחנות בחניות מרוחקות ותנסה להשלים עם זה שזה לא ישתנה בעתיד הקרוב.

ואם יבגניפ צודק, אז זה יהיה מצויין כי אם הגישה לא תחסל את העם, אז היא לפחות תתן מכה מספיק חזקה ומהדהדת כדי שדברים יתחילו לזוז.

Miata ND2

• תוכן חדש...