Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה בגוף השאלה.

ישראלים לא ירכשו כבוד (בערך לכלום). אירופה, אירופה חברים

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי גם לא מזמן היה מקרה דומה, החניתי את הרכב בעליה מאחורי רכב אחר.

ברגע שיצאתי מהרכב והתחלתי להתרחק שמעתי רעש של התנגשות, מיד הסתובבתי והתחלתי לחזור חזרה, ברכב שמלפני ישבה סבתא חמודה עם הנכד שלה שכנראה לא הצליחה לעשות זינוק בעליה. פניתי אליה בנימוס ושאלתי אם היא מודעת למה שהיא עשתה, בהתחלה היא התנהגה כאילו לא שומעת אותי, אחרי שהרמתי את הקול היא הסתכלה אלי במבט של רוצחת פסיכופטית לחצה על הגז וברחה..

כמובן שאם הייתי רוצה הייתי משיג אותה, אבל לרכב לא קרה כלום...

פורסם

לפותח השרשור : ליבי איתך! ללא ספק פגיעה כפולה - הן ברכוש, והן בתגובת הנבלות. לצערי הגענו לזמנים שמקרים כאלה יכולה להסתיים באלימות והתוצאה תהיה הרבה יותר גרועה.

כיום אני מתנייד ב C3 חבוטה שאין לי בעיה לפתוח אותה עם בעיטה ליד קיר.. אבל תמיד דואג להחזיק את הדלת הרפויה שלא תרסק את הרכב ליד.

לצערי התנהגות נפשעת זו היא חלק קטן ממה שהולך בחיינו יום יום!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אתמול עמדתי בתור בסופר, והגיע "בנאדם"( למה במרכאות? כי יותר נכון להגיד בהמה) שפשוט עקף את כולם והתקדם ראשון לתור.

שואלים אותו "אתה לא רואה שיש פה תור?"

בתור תשובה לא היה שם "סליחה" או "לא שמתי לב", היה רק "מה אתה מתרגש, כולה יש לי דבר אחד"

יכול להיות שזה אותו בנאדם במקרה שלך...

פורסם

אגב מחריד אותי שאנשים אומרים פה "צריך להתרגל לזה". כשהתחילו להרוג יהודים בגרמניה גם היה צריך להתרגל?

מזעזע. זה שאנשים פה מתנהגים כמו בהמות לא אומר שזאת הנורמה וצריך לקחת חלק ממנה

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

הסיפור שלך לא מפתיע.

להורים שלי יש חניית נכים בניצב לכביש, על החנייה הצמודה אליה בנו מדרכה שתאפשר מעבר של הולכי רגל, עגלות ילדים, כסאות נכים וכו.

לא פעם ולא פעמיים, מגיח איזה ערס ומחליט לחנות על המדרכה. חוסם גישה של הולכי רגל וחוסם גישה לרכב של ההורים שלי כי המקום צפוף ואי אפשר לפתוח דלת. אמא שלי הייתה צריכה פעם לצאת מהתא מטען.

אחרי בקשות רבות של אבי מהשכנים להפסיק לחנות שם, יום אחד הוא חטף עצבים והזמין משטרה שתעיף משם את הרכב החונה. יודעים מה קרה? השכנים הברברים האלו גיבו את הערס החונה ויצאו על אבא שלי. זאת התרבות הישראלית, אפס כבוד, אפס סובלנות ואפס תרבות. חבורה של בבונים ולא יותר.

אז הסיפור של פות"ש הוא עוד אחד לאוסף

פורסם
אגב מחריד אותי שאנשים אומרים פה "צריך להתרגל לזה". כשהתחילו להרוג יהודים בגרמניה גם היה צריך להתרגל?

מזעזע. זה שאנשים פה מתנהגים כמו בהמות לא אומר שזאת הנורמה וצריך לקחת חלק ממנה

מה זו ההשוואה הלא קשורה הזו?

פשוט ככה זה פה.

לא טוב לך? תנסה לשנות או תרד מהארץ.

גם להתמרמר בפורום זו אופציה חבל שזה סתם לטחון מים.

כן,זה לא נעים ומפריע-אבל לפעמים עדיף להיות חכם ולספוג ולא להיות צודק ולהתמודד עם תוצאות שעלולות להיות לא נעימות הרבה יותר מאיזה שריטה על הדלת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ואני גם רוצה להזכיר למשתתפי השרשור שאין הלימה בין רמת תרבות הנהיגה לבין רמת הבטיחות בדרכים: המצב בישראל, למשל, טוב בכמה סדרי גודל מזה שבארצות הברית, ואפילו טוב מזה שבגרמניה.

שזה די מדהים האמת, בהתחשב ברמת הנהיגה, ההשתוללות בכבישים, והמשחק בטלפונים בזמן נהיגה (אם כי האחרון גם נושא בעייתי בחו״ל).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
עזוב, לא יקרה. כאן זה ישראל...

ישבתי ברכב בחניה של הבית ספר וחיכיתי לבת שלי שתבוא. מישהי מגיעה וחונה את הרכב החבוט שלה לידי.

רגע אחרי הבת שלה מגיעה, פותחת את הדלת על הרכב שלי כאילו אני לא שם. זה היה כלכך חזק שהרכב שלי התנדנד מצד לצד. יצאתי לבדוק את הנזק (והיה), מחזיק את עצמי כי בכל זאת מדובר בילדה (למרות שהבת שלי הכי נזהרת עם הדברים האלא), והודעתי לאמא הכי ברגוע שהבת שלה הרגע גרמה נזק לרכב שלי וחבל. מה היא עונה לי? אז מה אני אמורה לעשות עכשיו לקנות לך דלת חדשה? פשוט התגובה הכי מגעילה שיכול היה לצאת לה מהפה.

זה לא שונה מזה שאתה מעיר למישהו בכביש כי לא נתנו לך זכות קדימה, או סיכנו אותך וכו, הם פשוט מסתכלים עליך כאילו מה אתה רוצה מהם.

אגב, עניין הזלזול ברכוש של אחרים (כמו גם של עצמם) זו הסיבה שכל המכוניות פה חבוטות, שרוטות ומלאות במכות.

לא משהו שאני מכיר מאנגליה למשל.

ולהלן הבעיה:

האמא מתנהגת ככה, ילדים בדרך כלל מתחנכים אצל ההורים (לעיתים בדברים טובים ולעיתים בדברים רעים), כנראה שעוד 10 שנים כשהיא תהיה נהגת - היא תתנהג אותו דבר, לצערי ולצערך.

אני יכול להבין שילדים קטנים לא שמים לב, ועוד אין להם את הרגש הנכון לפתוח את הדלת לפעמים, אבל אם אתה רואה שזה המצב בתור הורה, אז תסביר לילד איך לפתוח דלתות, או תפתח את הדלתות במקומו.

במקרה שלך לפחות היה מן הראוי לבקש סליחה.

העיקר אנשים יבואו ויבכו בפייסבוק אם דפקו להם את הרכב באיזה שפשוף שיורד בפוליש תוך דקה. אבל אם הם פוגעים ברכוש של מישהו אחר זה בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תנסה ללכת במקום צפוף ותראה איך כולם נתקעים בך.

נסה לצאת ממעלית מבלי שאנשים שרוצים להיכנס ינסו להידחף פנימה לפני כן, זו עוד דוגמא אחת מני רבות.

פורסם
.

אני יכול להבין שילדים קטנים לא שמים לב, ועוד אין להם את הרגש הנכון לפתוח את הדלת לפעמים, אבל אם אתה רואה שזה המצב בתור הורה, אז תסביר לילד איך לפתוח דלתות, או תפתח את הדלתות במקומו.

במקרה שלך לפחות היה מן הראוי לבקש סליחה.

.

בדיוק, וזה כל מה שציפיתי ממנה.

פורסם
זה דפוס התנהגות שמאפיין חברות סוציאליסטיות עם מערכת משפט מרקסיסטית, כמו בארץ. וכמו בעוד כמה ארצות.

יש הרבה מה לדון בעניין, אבל זה חורג ממסגרת הפורום הזה.

גם זו התנהגות ישראלית טיפוסית - הפרחת סיסמאות בלי להבין את משמעותה של אף מילה, וכתוצאה מכך ללא קשר למציאות. שרגא - לפני שאתה מפיץ את השטויות שלך לכל העולם כדאי שתתעמק קצת במשמעות של סוציאליזם (מערבי, כן, כמו בדנמרק, גרמניה ושהיה פעם בישראל ונכחד לפני כמה עשורים), במאפייני מערכת המשפט הישראלית (אפשר לבקר אותה מכל מיני בחינות, אבל ממש אין לה קר למרקסיזם). ואולי לך לדון בנושא בקבוצות שמתאימות לידע שלך ותפטור אותנו מהודעות תלושות מהמציאות.

לגבי נושא השרשור - נתקלתי בהתנהגויות יותר מחפירות - פעמיים קיבלתי שריטות מפתח על רכבים בני שבוע, ולפני הרבה שנים לאיזה מכר חרטו על הרכב "תתחדש יא בן זונה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
זה דפוס התנהגות שמאפיין חברות סוציאליסטיות עם מערכת משפט מרקסיסטית, כמו בארץ. וכמו בעוד כמה ארצות.

יש הרבה מה לדון בעניין, אבל זה חורג ממסגרת הפורום הזה.

גם זו התנהגות ישראלית טיפוסית - הפרחת סיסמאות בלי להבין את משמעותה של אף מילה, וכתוצאה מכך ללא קשר למציאות. שרגא - לפני שאתה מפיץ את השטויות שלך לכל העולם כדאי שתתעמק קצת במשמעות של סוציאליזם, מהי מדינת רווחה (כפי שהיתה פעם בישראל ונותרו ממנה שרידים. להזכירך, מעולם לא היתה כאן "רפובליקה עממית דמוקרטית" כמשמעותה במזרח אירופה הישנה), במאפייני מערכת המשפט הישראלית (אפשר לבקר אותה מכל מיני בחינות, אבל ממש אין לזה קשר למרקסיזם). ואולי לך לדון בנושא בקבוצות שמתאימות לידע שלך ותפטור אותנו מהודעות תלושות מהמציאות.

לגבי נושא השרשור - נתקלתי בהתנהגויות יותר מחפירות - פעמיים קיבלתי שריטות מפתח על רכבים בני שבוע, ולפני הרבה שנים לאיזה מכר חרטו על הרכב "תתחדש יא בן זונה".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי - אם אתה יכול לשנות דברים, תשנה את היחס שלך אליהם.

יש דברים יותר גרועים להתעצבן מהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...