Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, אני יודע שכבר היו אלף שרשורים בנושא אבל קשה לי להשלים עם זה. איך לאנשים לא אכפת עד כדי כך? ואם כבר למישהו לא אכפת, ולמישהו אחר כן, אז למה הזלזול הזה?

יום שישי אחד, נוסעים לקנות דברים לבית. נכנס לחניה מקורה וכהרגלי מחפש חניה "אישית", כזו שבה לא יכולים לחנות עוד לידי. לא מוצא. עובר לתוכנית ב' - חניה שבה לפחות בצד אחד לא יכולים לחנות לידי. מצאתי.

נצמד לעמוד בעדינות כדי שמי שכן יחנה לידי, יזכה לספייס כיד המלך. השארתי מקום בשפע. מסחרית תוכל להכנס בכיף במקום שהשארתי.

יוצא מהרכב והולך להוציא משהו מתא המטען. באותו הרגע מגיחה לה מאזדה 3 שחורה עמוסה נוסעים. המאזדה חונה לידי. לבריאות בנאדם, השארתי לך המון מקום. לא סוגר את תא המטען והולך, משהו לא מרגיש לי, בזווית העין עוקב אחרי המתרחש.

דלת הנהג נפתחת, הכל טוב, אני נושם לרווחה. הגברת מאחור פותחת את הדלת. פותחת? יותר נכון זורקת. בום! ישר לכנף (אני חונה ברוורס, ואילו משפחת פילוס חונה רגיל). "ידעתי" אני אומר לעצמי. הולך מהר קדימה לבדוק את הנזק. למזלי אין כלום. כנראה מישהו למעלה החליט להחליק לי את זה.

אני אומר לגברת ברוגע "מה? למה לפתוח ככה?". היא עומדת המומה, לא מבינה למה אני בכלל פונה להוד מלכותה. בעלה מר פילוס קופץ "מה? מה קרה? מה?". הדם רותח, אבל אני רגוע, מקווה שעדיין אי שם בפנים יש כמה גנים לא פגומים. "הגברת פתחה את הדלת על הרכב שלי. למה לא בזהירות, למה לפתוח ככה?". כנראה שאצל מר פילוס לא נשארו גנים תקינים. "נו באמת, מה אכפת לך? זה כלום, זה שום דבר, תעשה לי טובה" אני מקבל בתגובה.

סליחה? לא מילה מוכרת.

אולי לבוא ולראות אם נגרם נזק? למה מי מת.

דחיה מוחלטת וזלזול? בכיף. זה יש בשפע.

מודה, יצר הנקמה בער בי. מזל שאשתי הצליחה להשאר צלולה, אפילו שראתה את הדם שלי רותח, החזירה אותי למציאות וגרמה לי להבין (באותו הרגע) שאין דרך לחנך אנשים כאלה.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי רוב האנשים לא מייחסים לזה חשיבות כיוון שעבורם הרכב הוא רק "כלי".

לכן בד"כ גם הרכב שלהם נראה בהתאם.

עם כל הצער לא נצליח לשנות אותם.

לא איך שהם חונים (על חניות כפולות או באלכסון) וגם בצורה שבה הם נוהגים בכביש.

פורסם

זה שלב שכל אחד צריך לעבור ולהשלים איתו.

יהיו שריטות,פגיעות ומכות חניה.

ופשוט חבל על העצבים וההרגשה הרעה על משהו חסר משמעות.

גם לי זה הפריע, עכשו אני אדיש לגמרי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

זה לא קשור ישירות ליחס שלהם לרכב, בד"כ הכל אצל אנשים כאלה מתנהל ככה. זו האווירה הכללית - הכל חפיף, קליל, יאללה מה אתה עושה עניין, מי ישמע זה מינימום מרצדס (תשובה אמיתית שקיבלתי פעם).

אתמול בבוקר, עוד שני סימנים על פס הקישוט באדיבות השכנים הנחמדים. באמת נחמדים, לא פילוסים בכלל, אבל מפוזרים ומרושלים בטירוף, כולל הילדים.

או שתעבור ליישוב עם מינון נמוך (יחסית) של פילוסים, או, כדברי ואדים, תצטרף לצד האפל (ליסינג).

חזיר דיזל

פורסם

מעצבן כל פעם מחדש, אבל למדתי לחיות עם זה. (אין לי ברירה)

חשבתי שבחניה שבאוניברסיטה המצב יהיה יותר טוב (בכל זאת, אנשים ברמה גבוהה, פרופסורים ודוקטורים, "סתם" סטודנטים וכו'), אבל בשנתיים שאני חונה שם אני מבין שגם אנשים כאלו דופקים מכוניות, חונים עקום וכו'. (מה שמצחיק שבניגוד למה שרוב האנשים היו חושבים, דווקא המכוניות היקרות יותר בחניה חונות ישר, אודי A5, במוו סדרה 5, ודווקא מי שחונה עקום אלו רכבים סטנדרטיים כמו מאזדה דמיו או קיה פורטה בת 8-9, פולו בת 15+ ועוד מכוניות ממוצעות או ממוצעות מינוס).

זאת אחת הסיבות שאחרי הלימודים אולי גם אעבור לצד האפל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הזכרת לי את עצמי. לפני כמה שבועות שהייתי בים, חזרתי לאוטו בערב וראיתי מישהו עם טויוטה חבוטה שנת 2002 נצמד אלי והדלת פתוחה ו"נשענת" על הכנף של הרכב שלי. ניגשתי אליו ואמרתי לו "תודה רבה שפתחת את הדלת שלך על האוטו שלי", הוא ראה שאני עצבני ולא הגיב, סגר תדלת ונסע.

בפעם הבאה שאני תופס כזה בן אדם, שחושב שאם הרכב שלו מוזנח אז כולם מזניחים את הרכבים שלהם, אני מצלם את זה ואפילו אם זה נזק של 20 שקל צבע אני לוקח אותו עד לבית משפט.

פורסם

כועס בכעסך!

עמישראל עם אפס סובלנות,ברבריות וזה משתרש גם לדור הצעיר.

אני פשוט נמנע מלדבר במקרים כאלה כי אני לא יודע מאיפה יכולים לבוא ולדקור אותי. החופש הגדול רק התחיל והזעם כבר בשיאו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

zה רק עיניין של חינוך מילדות, שמשרד החינוך יקח את זה מאתמול

לידיים,חינוך לכבוד בכביש שכולל בין היתר את הפרמטר של פגיעה

ברכב אחר,

לדוגמא בטוקיו שם צפוף פי 100 מכאן למדו לחיות עם הכבוד ההדדי,

כאשר/בזכות החינוך שם מחנכים שקודם כל הזולת ואח''כ אתה.

פות''ש לך פגעו ברכב. אני הערתי הערה עדינה

לזוג מבוגרים שחנו על חניה כפולה ואמרתי להם שאים יזוז טיפה

הצידה יהיה מקום חניה לעוד רכב, הביטו עלי בזילזול וחוסר כבוד.

חבל על הכעסים, זה כשל חינוכי שמהווה בכיה לדורות, הנחמה היא

שזה לא כולם, יש גם מנומסים.

פורסם

ברור שזה עניין של חינוך, בגרמניה החניות צפופות והמכוניות ברובן גדולות, הייתי 3 פעמים עם רכב, אף פעם הרכב לא ספג נזקים נוספים בחניה (אחרת חברת ההשכרה הייתה מעירה על כך), ובכללי כל פעם שהייתי בחניון לא ראיתי אנשים פותחים דלתות על הרכב שלידם.

אבל מספיק להציץ בקבוצות כמו חנית כמו *אות שביעית בא"ב העברי* בפייסבוק, ולראות שם לא מעט אנשים שמצדיקים חניה עקומה או כפולה בגלל שהרכב יקר ו"כשלך יהיה רכב כזה אתה גם תחנה ככה". רק שלשום ניהלתי ויכוח עם איזה ילד בפייסבוק בנושא דומה, שזה שהרכב שלו יקר לא מצדיק חניה עקומה כי "הוא לא רוצה שידפקו לו", גם אני לא רוצה שידפקו לי את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה לא קשור לרכוש דווקא, זה פשוט חוסר אכפתיות של הרבה ישראלים

לא אוהבים להרגיש שהם "פרייארים"

אותי זה ממש מעצבן הקטע שבמעליות וברכבת הרבה פעמים מנסים להיכנס ישר כשהדלת נפתחת בלי לתת לאנשים לצאת קודם

פורסם

זה דפוס התנהגות שמאפיין חברות סוציאליסטיות עם מערכת משפט מרקסיסטית, כמו בארץ. וכמו בעוד כמה ארצות.

יש הרבה מה לדון בעניין, אבל זה חורג ממסגרת הפורום הזה.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

זה מרתיח אותי חבל על הזמן!

כשרכשתי את הרכב האחרון שמחתי שהוא היה שמור (בעלים קודם גר באיזה מושב נידח, כנראה לא יצא ממנו) ומלבד מכה אחת של דלת בכנף האחורית לא היה פגע ברכב, היום אחרי חצי שנה ו15 אלף קילומטר יש כבר 4 מכות 2 מהם בולטות מאוד בדלת נוסע הקדמית + מכה בולטת בכנף הקדמית, 2 מכות זניחות בדלת נהג, שפשוף בפגוש האחורי (כנראה מתמרוני חניה לידי) ועוד נגיעות פה של רכבים כחולים ואדומים שהשאירו עלי סימני צבע וזה מעלה לי קריזה רק לדבר על זה.

כשהתחילה הסאגה התחלתי לחפש חניות מרווחות, או שצד אחד יש קיר או שכבר חונים 2 סביבי ואני משאיר לעצמי מספיק מקום בשני הצדדים בתקווה שהם מסיימים לעבוד בשעות דומות ולא יספיקו להתחלף במהלך היום אך זה פשוט לא עוזר מספיק כי אני עדיין צובר דפיקות חדשות.

השיא שגרם לי להתייאש סופית ולהבין שגם אם אני אבנה קירות בטון מסביבי כל פעם שאני חונה היה שחניתי כאשר מצד שמאל יש רכב עם מרווח סביר ובצד הימיני יש מקום גם לדחפור D9, באה איזה מישהי עם פגו 108 מלאת מכות ושפשופים מכל פינה,ריפודי הלו קיטי ופשוט נצמדה אלי שלא אני ולא היא בכלל יכולים לפתוח דלת - פתחתי חלון אמרתי לה בנימוס לזוז קצת כי יש מלא מקום בצד שלה והיא אומרת לי "כבר כיביתי מנוע" והתחילה לפתוח דלת ועוד שניה דפקה אותי - עצרתי את הדלת שלה עם היד דרך החלון ואמרתי לה לחכות שאני זז ופשוט נסעתי מישם וחניתי במקום אחר.

מאז אני חונה בעבודה כמעט ורק בחניות בצד הכביש בטור ולא במקביל, גם אם זה אומר הליכה של 15 דקות לעבודה מהרכב זה פשוט הדבר היחיד שאיכשהו עוזר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...