Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, מעצבן, אבל.

בערים מרכזיות באירופה בדיוק אותו דבר.

פה בפרברים (ולא, חיפה זה לא פרברים) סביר להניח שזה לא יקרה, כי פשוט יש יותר חניה ופחות רכבים.

מזכיר לך שסיטרואן הוציאו גימיק ברכבים שלהם מה קוראים אותו Air Bumps בקקטוס ובC3 החדשות, והם למיטב ידיעתי, לא יצרן ישראלי.

מעבר לזה, לא הבנתי משהו, אתה חי בשכונה ערבית ומתלונן שאנשים פה לא מתנהגים כמו אירופאים ?

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בס"ד

העלת נושא דיי מרתיח... אז אני אזרוק את שני/שתי ה-סנט שלי.

אני אבא לכמה וכמה ילדים (מעל 4:lol: בלע"ה), תמיד, אבל תמיד כשאני חונה והילדים ברכב לפי שהם נפלטים כמו מסתערבים מהרכב

אני מזהיר אותם לא לדפוק רכבים אחרים...

היו פעמים שאישתי או אני דפקנו/שפשפנו רכבים אחרים בחניות ותמיד השארתי פרטים (ולא תמיד היה קל, מלחמה פנימית עם היצר...), מנעד התגובות של הנפגע היה, מ-פליאה גמורה שמישהו השאיר פרטים (והיה מבסוט עד הגג לנוכח הפלא, בסוף החליט לא לעשות כלום), ועד לכוכבת שרצתה לבצע עקיצה (החלפה קומפלט של טמבון ששווה יותר מהרכב..).

העניין הוא באמת חינוך, ולא יעזור עם יש/אין כיפה (אני בחור דתי).

גם אם החניה בבניין ריקה והחניות לא בטאבו אני אחנה ישר, אבל שוב תלוי בבן אדם.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
מכיר פדנט יותר חולני מכל ציבור המשפשפים פה בפורום. מחנה תמיד רחוק, תמיד דואג לקשר עין עם האוטו. בסופה האחרונה שהשתוללה פה, עף כיסא מאחד המרפסות ישר על גג רכבו, בחניה הפרטית שלו. את המוסר השכל תשלים לבד.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

בדיוק מה שקרה לי, רק שאני חשבתי שזה אבנים, בסוף התברר שזאת הייתה טרמפולינה בקוטר 10 מטר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא בטוח. כשזה נוגע לעצמם, הם בטוחים שהשמש זורחת להם מהישבן, וכולם צריכים להשתחוות בפניהם.

אם תעשה להם את אותו הדבר, יהיה יותר סירחון מאשר אם תזרוק שמרים בשירותים כימיים.

כשאתה דופק מישהו עם הדלת, גם לך יורד צבע. לא מזיז להם. בדרך כלל אם תציץ לתוך הרכב תראה שהוא מלא פירורים של ביסלי מאחורה וסימני רגליים של ילדים ומקדימה הריצפה מלאה בקבלות של דלק, ההגה וההילוכים מג'וייף בקרם ידיים שנהיה שחור/ שמן מצ'יטוס.

רוב האנשים לא פועלים מרשעות ורוצים לעשות דווקא, הם פשוט אטומים לזה שלאנשים אחרים יש סטנדרטים שונים משלהם בנוגע לשמירה על רכוש ובעוד הרבה דברים אחרים. למה? לדעתי זה שילוב של חינוך (חוסר חינוך להיות מודע לסביבה) והתחושה הרווחת שכולם מושחתים, אף אחד לא סופר אותך וכל אחד לעצמו לפיכך אסור לצאת פראייר אז צריך להתנהג בכוחניות כסטנדרט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צודק לגמרי. זה מעצבן, אבל כמו שאמרו כאן מתרגלים. כשאני מגיע לחניה, אני תמיד מעדיף לחנות באזור שיש בו פחות רכבים, גם אם זה אומר לצעוד עוד כמה עשרות מטרים, אבל איכשהו מיד כשאני חונה ולמרות שיש מלא חניה פנויה, בא מישהו וחונה צמוד אלי. ככה זה ישראלים, אוהבים להרגיש קרוב.

יש דברים הרבה יותר גרועים של זלזול ברכוש הרבים והפרט. לא אפרט כאן, חבל על העצבים.

פורסם
פה נמדד השוני.

צודק אבל, המטרה שלי היא שאלה האם הגיוני להתעלם? להתעצבן פחות? האם זה אפשרי?

אני מניח שאני כמו רבים אחרים סובל/סבל מפתיחת דלתות, זלזול ברכוש של אחר.

זה מעבר ל"לתת לזה לעצבן". זה רק עוד סממן של חוסר אכפתיות, שימת זין על האחר וחוסר התחשבות בכל מי שהוא לא אני.

בפעם האחרונה שהערתי לשכן להימנע מלגעת לי ברכב עם הדלת,הוא עושה זאת בקביעות ואף יש מצב שהוא זה שזרק לי ביצה גם על הגג. הנחמה שלי לפחות עם שכן מהצד השני של החניה, שהוא מתחשב מאוד וחונה רחוק ממני תוך שמירה על החניה שלו בקווים.

מעבר לבעיה של זלזול ברכוש של אחר, במקרה ומעירים לאותה האחד הוא מבצע פעולות "בכוונה" כדי להוכיח את קיומו בעולם הזה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים שעושים נזק בכוונה זה כבר סיפור אחר, אי אפשר שלא להתעצבן מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בס"ד

העלת נושא דיי מרתיח... אז אני אזרוק את שני/שתי ה-סנט שלי.

אני אבא לכמה וכמה ילדים (מעל 4:lol: בלע"ה), תמיד, אבל תמיד כשאני חונה והילדים ברכב לפי שהם נפלטים כמו מסתערבים מהרכב

אני מזהיר אותם לא לדפוק רכבים אחרים...

היו פעמים שאישתי או אני דפקנו/שפשפנו רכבים אחרים בחניות ותמיד השארתי פרטים (ולא תמיד היה קל, מלחמה פנימית עם היצר...), מנעד התגובות של הנפגע היה, מ-פליאה גמורה שמישהו השאיר פרטים (והיה מבסוט עד הגג לנוכח הפלא, בסוף החליט לא לעשות כלום), ועד לכוכבת שרצתה לבצע עקיצה (החלפה קומפלט של טמבון ששווה יותר מהרכב..).

העניין הוא באמת חינוך, ולא יעזור עם יש/אין כיפה (אני בחור דתי).

גם אם החניה בבניין ריקה והחניות לא בטאבו אני אחנה ישר, אבל שוב תלוי בבן אדם.

להשאיר פרטים זה לגמרי הדבר הנכון לעשות. מה שכן, שמעתי ממש לפני כמה ימים על מישהי שאיכשהו הצליחה לעשות נזק לא קטן לשני רכבים בחניון והשאירה פרטים. התגובה של אחת מבעלי הרכבים שניזוקו היתה כלכך תוקפנית ומגעילה (השיחה נפתחה בצרחות מסמבר), שגרמה לה כמעט ולהצטער שהשאירה פרטים.

שני סנט אגב... [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
מכיר פדנט יותר חולני מכל ציבור המשפשפים פה בפורום. מחנה תמיד רחוק, תמיד דואג לקשר עין עם האוטו. בסופה האחרונה שהשתוללה פה, עף כיסא מאחד המרפסות ישר על גג רכבו, בחניה הפרטית שלו. את המוסר השכל תשלים לבד.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

הוא ממש לא כזה פדנט אם בעיצומה של סופה הוא מחנה בחניה לא מקורה

פורסם

כמו שכבר נאמר פה כבר כמה פעמים, זה נובע אך ורק מחינוך מהבית. אותי כשגדלתי חינכו לשמור על רכוש של אחרים יותר מאשר על הרכוש שלי. מי שגדל עם הורים בהמות לא מחונך לערכים כאלה, והתוצאות בהתאם.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קם יורם בבוקר וקונה רכב חדש במיטב כספו .

יורם מטפח את הרכב , משקיע בו , מטפל מנקה ושומר .

ומנגד יש איש ללא כבוד לרכוש האחר שפותח את דלת רכבו בחוזקה ופוגע ברכב של יורם.

איש אחר ללא נקיפות מצפון שפוגע ברכב של יורם ונמלט בלי להשאיר פרטים.

ועוד איש עם עין צרה וקנאית שאוהב לשרוט רכבים עם מפתח או כלי חד סתם כי הוא קנאי , אז הוא שרט את הרכב של יורם.

ויש איש נקמן ופחדן שבמקום להתעמת עם יורם יפגע לו ברכב (כי הרכב לא יכול להגיב).

איש גנב שחומד בגלגלים היפים של יורם או מראות הצד שלו.

אז ליורם הוצאתם את החשק מהרכב החדש לגמרי.

ותודה לכל האנשים האלה, מאחל לכם שיעשו לכם בדיוק את מה שאתם עושים לאחרים

• תוכן חדש...