Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התנהגות הישראלים (ולאו דווקא הנהגים) גלפי אחרים היא בעיה רצינית, ונעזוב רגע את הרקע הפסיכולוגי - חברתי לכך.

אבל יש גם עניין פיזי: ניסיתם פעם להשוות את רוחב תיבת החניה בישראל לזו שבמדינה אירופית רחבת ידיים? מה לעשות, אנחנו חיים במדינה צפופה, ובהתאם לכך גם מקומות החניה צפופים. בקנדה אתה יכול לפתוח לרווחה את דלתות הגראנד צירוקי, ולא תתקרב לרכב שלידך. בארץ לא תוכל לצאת מהאלטו בלי לפגוע בשכן.

מה אתה מגדיר מדינה אירופאית רחבת ידיים?

את האמת שיצא לי לנהוג בשנים האחרונות בכמה מדינות באירופה כמו גרמניה, אוסטריה, סלובקיה ופולין, דווקא בפולין החניות היו הכי סבירות, בשאר המדינות היו צפופות למדי, לדעתי צפופות יותר מהחניות בארץ (או שאולי אלו הרכבים שקיבלנו בחברת ההשכרה, שהיו די גדולים ביחס לרכבים שאני נוהג עליהם בארץ. A6 סטיישן וקשקאי בגרמניה ובאוסטריה, 308SW בגרמניה, פג'ו 5008 בסלובקיה, אוסטריה ופולין).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עם ישראל הרבה יותר אכפתי ודואג לזולת, גם אם בעשורים האחרונים המידות הושחתו קמעא.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

מעטים פוגעים ברכבים מרוע.

הרוב המוחלט עושים זאת מחוסר מודעות.

תבינו 99.9% מהאנשים רואים ברכב סוס עבודה שצריך לנצל עד תום.

רוב בעלי מכוניות לא מבחינים בסימנים/שפשופים. רוב האנשים זורקים את הרכב שלהם בשטיפה של 30 שקל איפה שעוברים עליו עם מטאטא רחוב והם מבסוטים עד השמיים כי הורידו את הלכלוך.

תלמדו לקחת את זה באיזי.

לא כשזה מגיע לרכוש של האחר.

אני מעדיף לגור בחברה שדואגת יותר לבני אדם מאשר לגושי ברזל על גלגלים. אבל זה רק אני.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

חלילה כשתתמוטט מתמוטט ברחוב כל המושמצים כאן (ובצדק) יגהרו מעליך ויגישו עזרה. באירופה כל המחונכים הללו יתעלמו (במקרה הרע) או מקסימום יטלפנו בשאננות לשירותי ההצלה (בכל אופן גופה ברחוב זה לא אסטתי).

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רוב האנשים בארץ עושים את זה מחוסר תרבות וטיפשות שלא עוברת, למה באירופה זה לא ככה? אגלה לך.. כי שם יש תרבות! פה מתנהגים כמו בגן חיות.

פורסם (נערך)
חלילה כשתתמוטט מתמוטט ברחוב כל המושמצים כאן (ובצדק) יגהרו מעליך ויגישו עזרה. באירופה כל המחונכים הללו יתעלמו (במקרה הרע) או מקסימום יטלפנו בשאננות לשירותי ההצלה (בכל אופן גופה ברחוב זה לא אסטתי).

אגדות.

עריכה: יש מספיק סרטונים ישראליים של פצועי תאונות דרכים שזכו להתעלמות של עוברי אורח (צריך להוסיף שמדובר במצבים גם המטפלים הפוטנציאליים הסתכנו, והכרתי מישהי שעצרה לסייע לפצוע קל בתאונת דרכים ונפגעה למוות על ידי רכב חולף).

בארה"ב אכן היתה תרבות של התעלמות מנפגעים, כיון שהיו מקרים בהם מגיש העזרה נתבע על ידי הפצוע\חולה או משפחתו. אבל כיום יש להם "חוק השומרוני הטוב" שמסדיר את הבעיה. גם אצלנו נחקק חוק ברוח זו, "לא תעמוד על דם רעיך".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב אגדות וסרטונים, קללות התסכול של נהג המונית הקנדי שניסה לצאת מהמלון ולהשתלב בכביש המושלג זכורות לי היטב. הוא לא הבין מדוע חייכתי לעצמי.

לא הבחנתי גם ברומא, לונדון או פריס באדיבות יתר על הכביש.

היפנים הם גזע אחר. מילולית, הם המדינה היחידה בעולם שאתה חייב להשתייך לגזע מסויים כדי להתאזרח (אצלנו זה ע"פ דת).

ואם בסרטונים עסקינן, נסו את החיפושים הבאים היוטיוב:

road rage America

road rage Australia

road rage Canada

road rage UK

אח"כ

גוונו קצת עם stupid drivers וכיוצ"ב.

בהצלחה.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

חיפשתי פעם "dashcam Germany" - למרות שאני יודע שזה לא חוקי.

העבירה החמורה ביותר היתה חתול שעבר לא במעבר חציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...