Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כמה שבועות נפתח כאן שרשור דומה. לצערנו יש מספיק אנשים ללא כבוד לרכוש של האחר בשביל להפוך את התופעה הארורה הזאת לסיוט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי את רכבי הנוכחי עם מעט מאוד סימני דלתות כי היה חונה בחניה פרטית, לצערי אצלי ברחוב חונים צמוד אחד ליד השני ומאז שני הצדדים של הרכב מלאים בסימנים, באסה אבל התרגלתי, מדי פעם מתעצבן על סימן חדש.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תכיר, מדינת ישראל.

ואם כבר, אז אם אתה לא יכול לשנות דברים, תשנה את הגישה אליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ולכן אמרתי להורים שלי שאם ירכשו רכב חדש, מיד לשים מדבקות על הדלתות.

אחרת - כבר אחרי יום יהיו סימנים.[/quote

לא שווה רכב חדש במדינה הזאתי עם כמות החוליגנים פה

פורסם

אז יש סימנים על הדלתות וקיבלתי את זה כעובדה.

עכשו נשאר לי לבחור אם אני מתרגש או מתעלם מזה.

הרכב עדיין נוח,חדש,חסכוני ועונה לי על הצרכים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לא שווה רכב חדש במדינה הזאתי עם כמות החוליגנים פה

גם כשאני קניתי את רכבי כיד2 והוא הגיע מאוד שמור, אני מתבאס מכל סימן וסימן שפתאום מגיח.

נהגי ישראל כלכך מוכשרים כשגם אם אני חונה צמוד לקצה החנייה כדי להיות כמה שיותר רחוק מהרכב שלידי, עדיין הם משאירים לי סימן על הדלת.

ואם אני חונה במקביל למדרכה, עדיין פתאום אני קם בבוקר ורואה שאיזה אידיוט שפשף לי את הרכב כשניסה לצאת וכמובן לא השאיר פתק.

אז אומנם זה רכב יד שנייה, אבל הוא לא עלה שקל וחצי. וכאדם שאוהב את תחום הדיטיילינג ומשקיע שעות בניקיון הרכב וומשקיע בציוד כדי להימנע מסווירלים, זה מעצבן אותי כל פעם מחדש.

פורסם

התנהגות הישראלים (ולאו דווקא הנהגים) גלפי אחרים היא בעיה רצינית, ונעזוב רגע את הרקע הפסיכולוגי - חברתי לכך.

אבל יש גם עניין פיזי: ניסיתם פעם להשוות את רוחב תיבת החניה בישראל לזו שבמדינה אירופית רחבת ידיים? מה לעשות, אנחנו חיים במדינה צפופה, ובהתאם לכך גם מקומות החניה צפופים. בקנדה אתה יכול לפתוח לרווחה את דלתות הגראנד צירוקי, ולא תתקרב לרכב שלידך. בארץ לא תוכל לצאת מהאלטו בלי לפגוע בשכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני באמת מנסה להבין את התופעה הזאתי ולא מצליח.

תמיד אבל תמיד שאני יוצא מהרכב אני פותח את הדלת בזהירות לא בישבל לא לפגוע בדלת שלי, אלא דבר ראשון לא לפגוע ברכב השני. וזה מה שנקרא לכבד את האחר.

גם שהייתי חסר אמצעים לקנות רכב והשקל לא תמיד היה איתי, וכן הייתי משועמם ומסתובב ברחובות, עדיין לא חשבתי לשרוט רכבים סתם מקנאות. נכון רואים רכב יפה שמור ולמי שאין הוא רוב הפעמים מקנא, אבל למה לפגוע?

הפעולה הזאתי של פגיעה בזדון ברכב היא מאוד בעייתית. אני גם לא חושב שזה יעבור מתישהו מהעולם.

פורסם

כמעט כולנו מגיעים מרקע "מזרחי", בין אם מזרח תיכוני או מזרח אירופאי ובתרבויות של המקומות האלה, התחשבות באנשים זרים היא לא פקטור. הרוב המוחלט של התופעות האלה לא נובע מכוונה רעה אלא מחוסר מודעות והעדר חינוך מתאים.

פורסם
אני באמת מנסה להבין את התופעה הזאתי ולא מצליח.

תמיד אבל תמיד שאני יוצא מהרכב אני פותח את הדלת בזהירות לא בישבל לא לפגוע בדלת שלי, אלא דבר ראשון לא לפגוע ברכב השני. וזה מה שנקרא לכבד את האחר.

גם שהייתי חסר אמצעים לקנות רכב והשקל לא תמיד היה איתי, וכן הייתי משועמם ומסתובב ברחובות, עדיין לא חשבתי לשרוט רכבים סתם מקנאות. נכון רואים רכב יפה שמור ולמי שאין הוא רוב הפעמים מקנא, אבל למה לפגוע?

הפעולה הזאתי של פגיעה בזדון ברכב היא מאוד בעייתית. אני גם לא חושב שזה יעבור מתישהו מהעולם.

לפני כמה ימים ראיתי מישהי יוצאת מקשקאי חדשה ופותחת את דלת הנהג על עמוד תאורה בעוצמה שהזיזה את העמוד.

לאנשים לא אכםת מהרכב שלהם, אז משלך? הצחקת אותי.

פורסם
אבל יש גם עניין פיזי: ניסיתם פעם להשוות את רוחב תיבת החניה בישראל לזו שבמדינה אירופית רחבת ידיים? מה לעשות, אנחנו חיים במדינה צפופה, ובהתאם לכך גם מקומות החניה צפופים. בקנדה אתה יכול לפתוח לרווחה את דלתות הגראנד צירוקי, ולא תתקרב לרכב שלידך. בארץ לא תוכל לצאת מהאלטו בלי לפגוע בשכן.

סליחה, אבל זה פשוט לא נכון עובדתית.

מתוך וויקיפדיה:

In North America, the width of parking spaces usually ranges from 7.0 to 9.0 feet (2.1–2.7 m). Angled and perpendicular spaces may need to be wide to allow doors to open, while parallel parking spots may be as narrow as 6.0 feet (1.8 m) on narrow, low-traffic neighborhood streets.

According to French standard “Norme NF P 91-100”, minimum width of parking spaces range from 2.20 to 2.30 metres (7.2–7.5 ft) (See fr:Marquage du stationnement en France). Narrow parking spaces such as in Vevey, Switzerland might make opening the door difficult in a larger vehicle.

In the United Kingdom the recommended standard Parking bay size is 2.4 metres (7.9 ft) wide by 4.8 metres (16 ft) long.

In Australia the dimensions are defined in AS2890 and are 2.4m wide by 5.4m long[8]

בישראל:

רוחב מינימלי: 230 ס"מ

רוחב חניה ליד עמוד/ קיר: 255 ס"מ

בין שני עמודים/ קירות: 280 ס"מ

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...